sizce amaçları ne ne yapılmalı?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
arkadaşlar bi süre önce annemin bi arkadaşı aradı. yine annemin tanıdığı arkadaşı oğluna düşünüyormuş. . sonra annem geçiştirmiş. aradan zaman geçti annemin arkadaşı yine aramış kızın ne diyor sor bana haber ver demiş. kadın istese kendi de arayıp sorabilir aslında. bilemedim aradan da epey zaman geçti sonra tekrar aradı. sizce ne yapılmalı bu durumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
E o zaman çocuğun numarasını versin size aradan çekilsin diğerleri. Annen söylesin çocuğun numarasını ver karamelize83 e vericem diye.

öylemi olsun yoksa yine onlardan mı haber bekleyeliim. başta sallamamıştım öylesinedir diye. bi de aradan zaman geçtiya tereddütteyim. hani çok isteseler üstelerler diyorum

Fazla naz aşık usandırır, diretseler de bunalttılar diyebilirdiniz. İstiyorsanız görüşün.

Anneniz arasın kadını ben yeni uygun gördüm söyledim oda olabilir dedi desin. Kadın konuşturalım tanıştıralım falan diyecektir zaten.

öylemi olsun yoksa yine onlardan mı haber bekleyeliim. başta sallamamıştım öylesinedir diye. bi de aradan zaman geçtiya tereddütteyim. hani çok isteseler üstelerler diyorum

Sevgili degilsiniz daha önce görüşmemişsiniz de çocukla.Yani neyinize ısrar edecekler görücü usulü bu kaç tane kıza söylemişlerdir böyle.Istiyosanız görüşün adım atın.Evlenilecek kız dolu ortalık ortada aşk yok meşk yok şu aşamada naz yapmanız çok mantıksız

Bana göre sizin aramanız biraz saçma olabilir yani madem oğluna düşünüyo siz numaranızı verirsiniz çocuk sizi arar yada isim soyisim falan biliyosa face den falan eklesin madem istiyolar şundan bi 20 25 sene evel olsa anlıycam da artık insanların birbirine ulaşması da çok kolay aradakiler ne diye karışır onuda anlamam teyze oğluna düşündüyse oğluna anlatıcak oğlu arıycak çözüm sen deil.Benim fikrim tabi yanlış anlama cnm..

bencede öyle zaten ben aramam çocuğu ya saçma olur. en fazla annem numaramı verir istiyosa çocuk arar dediğin gibi

haklısınız ortalık kız kaynıyor adım atıcam sanırım çok teşekkür ederim

Seni annesi görmeye gelecek mi çocuğun?
Gelecekse araci kisi ile uygun gün belirtirler bi kahvenizi icerler.
Yok direk cocukla gorusecekseniz sizin numaranizi çocuğa verirler siz görüşür konusursunuz.

Seni annesi görmeye gelecek mi çocuğun?
Gelecekse araci kisi ile uygun gün belirtirler bi kahvenizi icerler.
Yok direk cocukla gorusecekseniz sizin numaranizi çocuğa verirler siz görüşür konusursunuz.

annesi biliyor zaten tanışıyoruz. görmeye gelmez o yüzden. kadın istese kendide arayabilirdi. ona şaşırdık. daha önceden bi kez aradı bende niye aradıki filan demiştim birşey söylemedi. sonra arkadaşı aradı söyledi. bilemiyorum artık bakalım nolcak

Ne yaptınız canım hayırlısı olmuştur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…