Sizce Ameliyat Olmalı mıyım?

hayalsever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
4
2
86
Merhaba kizlar
Sizlerin güzel ve değerlidir fikirlerine deger verdigim icin danışmak istiyorum.
Burnumdan sağlıkli ve verimli nefes alamiyorum. Burnum devamlı tıkalı. Kemikle ilgili bir sorun var.Ama ameliyattan korkuttugum ameliyata yanaşmıyorum.
Şimdi sizlere soruyorum Sizce ne yapmaliyim?? Her türlü yorumlarinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Bir KBB uzmanı ile görüştünüz mü ?
En iyi bilgiyi doktor verecektir , şüpheniz varsa en iyisi uzmana danışmak bence .

Nefesle ilgili probleminiz varsa ilk olarak daha sağlıklı nefes alabilmek için bir uzmanla görüşmeniz karar açısından etkili olacaktır.Bana kalırsa burda konu açarak ilk adımı attınız sonraki adım da kesinlikle gelir.Ameliyat korkusuna gelince kelin merhemi misali☺

Nefesle ilgili probleminiz varsa ilk olarak daha sağlıklı nefes alabilmek için bir uzmanla görüşmeniz karar açısından etkili olacaktır.Bana kalırsa burda konu açarak ilk adımı attınız sonraki adım da kesinlikle gelir.Ameliyat korkusuna gelince kelin merhemi misali☺
Cok teşekkür ederim yanitiniz icin. Evet cok uzun zaman onemsemedim gecistirdim ama nefes konusu artik beni zorlamaya basladi. Sabahlari ozellikle uyandigimda burnum tamamen tikali olarak uyaniyorum.
Eger çözüm ameliyatsa seklini de degistirmek fena olmayacak sanirim

Cok teşekkür ederim yanitiniz icin. Evet cok uzun zaman onemsemedim gecistirdim ama nefes konusu artik beni zorlamaya basladi. Sabahlari ozellikle uyandigimda burnum tamamen tikali olarak uyaniyorum.
Rica ederim..o kadar korkularımızı yenip ameliyata giriyorsak tabiki şeklinde de bi güzellik isteriz dimihem saglıklı hem daha mutlu..başka herhangi bi sağlık probleminiz yoksa ameliyat korkunuzu doktorunuzla yenebilirsiniz tahminimce..haftaya ameliyata gidiyorum bende tam bi deli cesaretiyle çünkü mitral kapak yetmezliğim var pazartesi doktorumla konuşup bilgi alıcam herhangi bi sorun yok girebilirsin derse bende cesaret edip giricem

Rica ederim..o kadar korkularımızı yenip ameliyata giriyorsak tabiki şeklinde de bi güzellik isteriz dimihem saglıklı hem daha mutlu..başka herhangi bi sağlık probleminiz yoksa ameliyat korkunuzu doktorunuzla yenebilirsiniz tahminimce..haftaya ameliyata gidiyorum bende tam bi deli cesaretiyle çünkü mitral kapak yetmezliğim var pazartesi doktorumla konuşup bilgi alıcam herhangi bi sorun yok girebilirsin derse bende cesaret edip giricem
Cok sevindim adiniza. Simdiden saglikli güzel sonuclu bir ameliyat geçirmenizi diliyorum. Allah yardimciniz olsun

aynı durumdayım
ağzım kapanmadığı için dişlerim tükürükle korunamıyor , ağız kuruluğu diş sağlığını da çok kötü etkiliyor
sürekli nefes nefeseyim , hareketli bir insan olup nefes nefese kalmak ,çabucak yorulmak hoş olmuyor
daha önce olacaktım ama bazı aksilikler oldu bu güne dek sarktı ..
15 gün sıkıntı çekip hayat boyu rahat edeceğim, buna değer

Son düzenleme:
Merhaba kizlar
Sizlerin güzel ve değerlidir fikirlerine deger verdigim icin danışmak istiyorum.
Burnumdan sağlıkli ve verimli nefes alamiyorum. Burnum devamlı tıkalı. Kemikle ilgili bir sorun var.Ama ameliyattan korkuttugum ameliyata yanaşmıyorum.
Şimdi sizlere soruyorum Sizce ne yapmaliyim?? Her türlü yorumlarinizi bekliyorum

Merhaba hayalsever. Bence doktora görün, yaşlandıkca böyle sıkıntılar başka bir sağlık sıkıntıları çıkarıyor. Benim kendimde nefes ve alerji sıkıntısı vardı. Kulak burun boğaz doktoruma gittim. Hem içindeki sıkımtıları çözdü ve burnumu çok daha güzel estetik hala getirdi. Özgüvenim çok arttı. Morarma ve dikiş yoktu, yaptırdığım için mutluyum. sanada tavsiye ederim. Doktorumda iyi bir doktor, Dr. Selcuk Güney, fulyada yeri.

Back
X