Sizce ameliyat olmalımıyım?(resimli)

Bu noktada bizim ol ya da olma dememizin bir anlamı yok ki. Sen kendin için yaşıyorsun ve kendini en iyi nasıl hissedeceksen o şekilde yaşamalısın. Şu anki burnunla kendini iyi hissetmiyorsan ol o zaman.

Bence estetik falan olmayın burnunuz yüzünüze çok uygun.estetik konusunda burnu başarılı olanlarda var ama bir o kadar da olmayan var maalesef.tekrar tekrar ameliyat olmak zorunda kalanlar var.çektiğiniz acılara değmez bence.bu benim şahsi görüşüm

Iste en onemlisi ne biliyormusunuz? Aynaya baktigimda ne hissettigim.Olmalimi olmamalimiyim ? Nasil mutluyum? Dogal olan guzeldir tabiiki ama en cok senin ne istedigin onemli.Bu ameliyat risk icerir yani olur ya da iyi olmaz hayatta boyle degilmi kuzum ya bisey iyi olur ya da olmaz karar senin simdiden cok gecmis olsun bir anne olarak seni ve bulundugun durumu ayni sekild3 yasadim saglik sorunlarim esliginde oldum o da guzellik.katti

Onun ne düşündüğünü anlıyamadım:)) sen bilirsin kendini iyi hissedeceksen yap diyo paranla günaha gircen diyo bazende

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin Burnumun görüntüsü dışında ciddi derece kaşıntı var kulak burun boğazda 2 eylül de dr randevum var univ.hastanesi dr yaptığı burunları takip ettim gayet başarılı gözüküyor fiyat 3 4 bin arası sanırım Gel gelelim ben çok kararsızım sürekli düşünüyorum:KK43: sosyal ve iş hayatımı etkiliyor sanki herkes burnuma bakıyor gibi utanıyorum bi taraftan da günah mı diyorum böyle yaratmış yaradan hem alan almış satan satmış yaş olmuş 30 :) eşim de sen bilirsin diyo sadece fotoğraflara bakarak yorum yaparmisiniz Her yoruma açığım Tesekkurler Bu arada makyajlı fotoğraf 2 yıl kadar öncenin zayıf halim yani yüzüm zayıflayınca burnum daha da ortaya çıkıyor sanırım.
Sizin de burnunuz benim gibi , bazı açılardan sorun yok gibi bazı açılardan kötü.. genel olarak nefes problemi yaşıyorsanız olun bence , Tabi güvenilir bir doktor da bulursanız

Sizin de burnunuz benim gibi , bazı açılardan sorun yok gibi bazı açılardan kötü.. genel olarak nefes problemi yaşıyorsanız olun bence , Tabi güvenilir bir doktor da bulursanız
Peki siz oldunuz mu..iyi ki oldum dediniz mi yada keşke olmasaydim

Mesela benim gulunce yayilirdi assagi duserdi dilimi burnuma degdirirdim :D ust dudagim o kdr yakindi ki burnuma 30 sene mutlu gezdim yine de kasim gozum guzeldi ta ki nefes problemlero cikana dek ,bi d3 sey yas gecince.burun buyuyor kikirdaklarmi artik.ne bilmem burun buyuyo

Asla olmayın bence. En güzeli en doğal olanı. Çok hoş bir burnunuz var. Günahını sevabını düşünebilen hiçbir insanın mutlu olabileceğini zannetmiyorum

Asla olmayın bence. En güzeli en doğal olanı. Çok hoş bir burnunuz var. Günahını sevabını düşünebilen hiçbir insanın mutlu olabileceğini zannetmiyorum
Bende vazgeçmeye başladım gibi aslında farklı şeyler düşünüyorum ne bilim saç rengini şeklini değiştirmek yada giyim tarzımı değiştirmek ufak farklılıklar..Belki bunlarla kendi mi iyi hissederim

Burnunuz profilden uzun görünüyor. Çoğu kişinin görüyorsunuz burnu ameliyattan sonra kısalıyor. Bu kişilerin burunlarında kemer var. Kemer törpüleniyor ve burun kısalıyor. Sizin burnunuzda büyük bir kemer yok. Bu sebeple burnunuz çok kısalmaz. Burun kemiğiniz böyle.. Yapacak bir şey yok. Bende de aynısı oldu. Doktorum kısalacak dedi ama kısalmadı. Ameliyattan sonra ben sebebini öğrendim.

Back
X