Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimTatlım emin ol burnun çok güzel ayrıca makyaj da sana yakışıyor..bence burnuna karisma
Teşekkür ederim
Kocan ne diyor bu konuda
Yanı bisey demiyorsa hiç karışma buruncagizina:))))))çünkü gayet şık duruyorOnun ne düşündüğünü anlıyamadım:)) sen bilirsin kendini iyi hissedeceksen yap diyo paranla günaha gircen diyo bazende
Sizin de burnunuz benim gibi , bazı açılardan sorun yok gibi bazı açılardan kötü.. genel olarak nefes problemi yaşıyorsanız olun bence , Tabi güvenilir bir doktor da bulursanızLütfen yorumlarınızı esirgemeyin Burnumun görüntüsü dışında ciddi derece kaşıntı var kulak burun boğazda 2 eylül de dr randevum var univ.hastanesi dr yaptığı burunları takip ettim gayet başarılı gözüküyor fiyat 3 4 bin arası sanırım Gel gelelim ben çok kararsızım sürekli düşünüyorumsosyal ve iş hayatımı etkiliyor sanki herkes burnuma bakıyor gibi utanıyorum bi taraftan da günah mı diyorum böyle yaratmış yaradan hem alan almış satan satmış yaş olmuş 30 :) eşim de sen bilirsin diyo sadece fotoğraflara bakarak yorum yaparmisiniz Her yoruma açığım Tesekkurler Bu arada makyajlı fotoğraf 2 yıl kadar öncenin zayıf halim yani yüzüm zayıflayınca burnum daha da ortaya çıkıyor sanırım.
Peki siz oldunuz mu..iyi ki oldum dediniz mi yada keşke olmasaydimSizin de burnunuz benim gibi , bazı açılardan sorun yok gibi bazı açılardan kötü.. genel olarak nefes problemi yaşıyorsanız olun bence , Tabi güvenilir bir doktor da bulursanız
Mesela benim gulunce yayilirdi assagi duserdi dilimi burnuma degdirirdimSizin de burnunuz benim gibi , bazı açılardan sorun yok gibi bazı açılardan kötü.. genel olarak nefes problemi yaşıyorsanız olun bence , Tabi güvenilir bir doktor da bulursanız
Bende vazgeçmeye başladım gibi aslında farklı şeyler düşünüyorum ne bilim saç rengini şeklini değiştirmek yada giyim tarzımı değiştirmek ufak farklılıklar..Belki bunlarla kendi mi iyi hissederimAsla olmayın bence. En güzeli en doğal olanı. Çok hoş bir burnunuz var. Günahını sevabını düşünebilen hiçbir insanın mutlu olabileceğini zannetmiyorum