• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce anlatilmali mi???

Arkadaşınızın yaptığı hoş değil ama sizin yaptığınızda hoş değil. Doğru yada yanlış size güvenip bir sır verilmiş şimdi tehdit etmek çok nahoş bir hareket.

Ayrıca mesafe koydum konuşmak istemedim dil döktü demişsiniz. Ne güzel işte faceden de silerek sizin kararınızı destekler nitelikte bir hareket yapmış. Neden bu kadar kızdınız ki? Hem belki arkadaşınız yorumları falangörüpte sinirlenmeyin diye yapmıştır bilemezsiniz.
Yapmanız gereken duyduğunuz an tepkiyi verip tamamen bağları koparmak olmalıydı.

elbette hatalilar ama bu onlarin sorunu. Arkadasina bu durumdan vazgecmesini soylersin, olmazsa gidip esiyle konusup bosanmasini soylersin, bu da olmazsa sen onunla arkadaşlığı kesersin, yapabileceklerin bu kadar. Daha fazlasi onlari ilgilendirir.

Ona defalarca söyledim anlattım uzun uzun. .yapma etmr seni kullanıyor dedim ama benim sözümü kesti ve ona övgüler yağdırdı ve beni her aradiginda kocasını kötüledi içime attım kırılıp uzulmesin diye..ama arkadasligimiz tehlikeye girer öyle deme deyince bitirdim kafamda..ve bu değil sadece başka kişiler de var..

Eşine anlatilmali mi diye konu içeriği zaten. .bunda kararszm iki yavru var..Ne olacak onlara üzülüyorum ama o adamı kullanmasına da sinir oluyorum. .gidip o kadının fotolarini begenip yorum atması çıldırtiyor. .

Bir kere anlaştı suçlu olduğunu bir kere..şimdi korksun öyle en azından elindekilerin kıymetini bilir.

Arkadaşınızın yaptığı hoş değil ama sizin yaptığınızda hoş değil. Doğru yada yanlış size güvenip bir sır verilmiş şimdi tehdit etmek çok nahoş bir hareket.

Ayrıca mesafe koydum konuşmak istemedim dil döktü demişsiniz. Ne güzel işte faceden de silerek sizin kararınızı destekler nitelikte bir hareket yapmış. Neden bu kadar kızdınız ki? Hem belki arkadaşınız yorumları falangörüpte sinirlenmeyin diye yapmıştır bilemezsiniz.
Yapmanız gereken duyduğunuz an tepkiyi verip tamamen bağları koparmak olmalıydı.

Ama bunu ben yapmaliydim. Her seferinde suçunu kabul etmeyip beni susturmaya çalışması bir de beni haklıymış gibj silmesine ıcerledim sadece..

Çünkü aptalca bir özgüven var kadinda

Suçlu olup da bu şekilde davranmasina bozuldum sadece..benim aklım basimdaydi başından beri. .ama böyle bir durumu sindirmek kolay degil
Bana sadece faceten sizi silmis, arkadasligini bitirmek istemis diye sizin gazabiniza ugramis gibi geldi. Evet yaptigi yanlis ama iyi gununde sirdas araniz kotu oldugunda tehditkar olmak da cok dogru sayilmaz bana gore

Bu nasıl bir egodur yarabbi. Kadının kocası yavruları hiç umrunda değil ki. Bu kadın beni Faceten nasıl siler diye sinir krizleri geçiriyorsun. Kadının yaptığı kabul edilir değil ama sen bir tuhafsın, bunu kabul edelim.

Çok tuhaf gercrkten hem cinsim olarak bayagi tuhaf geldiniz .

Ama bunu ben yapmaliydim. Her seferinde suçunu kabul etmeyip beni susturmaya çalışması bir de beni haklıymış gibj silmesine ıcerledim sadece..

Çünkü aptalca bir özgüven var kadinda
İşte bende onu diyorum vaktinde sen tepkini koysan belki zoruna gitmezdi ki yapmalıydın da. Suçunu kabul etsin yada etmesin sizce kabul edilemez bir hareketse susup tamamen hayatından çıksaydınız

Bana sadece faceten sizi silmis, arkadasligini bitirmek istemis diye sizin gazabiniza ugramis gibi geldi. Evet yaptigi yanlis ama iyi gununde sirdas araniz kotu oldugunda tehditkar olmak da cok dogru sayilmaz bana gore

Umarim böyle bir durumla karsilasmazsiniz. .gerçekten bnm içn de kolay olmadı. .sevdiğim bir arkadasmdi

Ona defalarca söyledim anlattım uzun uzun. .yapma etmr seni kullanıyor dedim ama benim sözümü kesti ve ona övgüler yağdırdı ve beni her aradiginda kocasını kötüledi içime attım kırılıp uzulmesin diye..ama arkadasligimiz tehlikeye girer öyle deme deyince bitirdim kafamda..ve bu değil sadece başka kişiler de var..

Eşine anlatilmali mi diye konu içeriği zaten. .bunda kararszm iki yavru var..Ne olacak onlara üzülüyorum ama o adamı kullanmasına da sinir oluyorum. .gidip o kadının fotolarini begenip yorum atması çıldırtiyor. .

Bir kere anlaştı suçlu olduğunu bir kere..şimdi korksun öyle en azından elindekilerin kıymetini bilir.
yanlis anlasilmasin, aldatilan kocayla sen konus demedim, kadini kocasina itiraf etmesi konusunda uyarabilirsin demek istedim. Kadin bunu yapmiyorsa sen de yapamazsin. Zaten denesen de emin ol kabak basina patlar. Bu tarz aldatma hikayelerinde esler cogu zaman herseyin farkindadir, ama başkalarından duymak istemezler.
Bu mantikla hareket edersek heran her saniye bir sürü seye yazik oluyor, kendimizce cozmeye calisalim, bu mumkun bu? Sizin yapacağınız tek sey arkadaşınizi uyarmakti, devam edince de iliskiyi tamamen koparmaktan baska secenek yok.

Face'den sildi diye ortalığı ayağa kaldırmak yerine baştan tavrınızı net bir şekilde koyacaktınız.
İstemiyorsanız selam dahi vermeyecektiniz.
Aldatılan sizmişsiniz gibi davranmanın alemi yok, çok fevrisiniz.

O kadını da Allah ıslah etsin, umarım kocası öğrenir, diğer kadın da öğrenir, ahlaksızlar. İyice zıvanadan çıktı insanlar.

Umarim böyle bir durumla karsilasmazsiniz. .gerçekten bnm içn de kolay olmadı. .sevdiğim bir arkadasmdi
Arkadasligimizi bitirdi diye kimseyi tehdit etmek bana yakismaz, yani karsilasirsam yapacagim ya da yapmayacagim sey belli. He tavsiye istiyorsun ne yapilmali diye. Araniz acilmisken hic gelmeyin bir daha bir araya o yaptigi yanlisla yasasin

Oncemiz olduğu için yapamadm hemn bir de merhabamz olsun dedi dikkat çekmemek içn canm
Şimdi ifşa etmekle tehdit etmeyi engellemiyor mu önceniz? Yanlış anlamayın ama bu durumu şimdiye kadar tutup bundan sonra dillendirmeniz sizin hakkınızda da iyi düşündürmez sanırım.

Face'den sildi diye ortalığı ayağa kaldırmak yerine baştan tavrınızı net bir şekilde koyacaktınız.
İstemiyorsanız selam dahi vermeyecektiniz.
Aldatılan sizmişsiniz gibi davranmanın alemi yok, çok fevrisiniz.

O kadını da Allah ıslah etsin, umarım kocası öğrenir, diğer kadın da öğrenir, ahlaksızlar. İyice zıvanadan çıktı insanlar.

Umarim öğrenirler

Arkadasligimizi bitirdi diye kimseyi tehdit etmek bana yakismaz, yani karsilasirsam yapacagim ya da yapmayacagim sey belli. He tavsiye istiyorsun ne yapilmali diye. Araniz acilmisken hic gelmeyin bir daha bir araya o yaptigi yanlisla yasasin

Bzm bityi zaten bitirdm tamamn. .Güvenmiyorum ona hiçbir şekilde.

Şimdi ifşa etmekle tehdit etmeyi engellemiyor mu önceniz? Yanlış anlamayın ama bu durumu şimdiye kadar tutup bundan sonra dillendirmeniz sizin hakkınızda da iyi düşündürmez sanırım.

Oncemiz olduğu icn. .hiç de kolay değil ki..insan ne yapacagini nasıl davranacagini bilemiyor.Çok zorlandm..ama sadexe bunla kalmadı ..

Back
X