• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce anlatilmali mi???

Siz zaten onaylamıyorum mesafe koydum demediniz mi mesafeli davrandığınız için silmiş sizi niye bu kadar gurur meselesi yaptınız. Onu takip edemeyeceğiniz için mi tamam onun yaptığı kötü ama sizin de aşağı kalır yanınız yok o bir şekilde kurtarır kendini siz yaptığınızla kalırsınız.

Bu kadar bilenmenizin arkasinda bence kadinin yaptiklarini sizin de yapmak isteyip bir sebeple yapamamaniz yatiyor.
Kıskançlık sen ne fena bi duygusun :)

Arkadaşm vardı ve bana hayatiyla ilgili bir şey paylaştı. Yeni tanıştığım biri de değil insan konduramiyor. Evli ve iki çocuk annesi..Ama esini aldatiyormus bir seneden beri. .Burası küçük bir yer..o adam da burada o da evli ve iki çocuğu var hatta karısı 3.ye hamileymis. .Adamn mesleği kuaforluk.

Bn çok dedim yapma etme diye ama bi türlü hatasini anlamayıp beni systurdu. .artık rahatsz olmaya baslamistm bu hallernden ve mesafe koymaya karar verdm. .bn iyi olcam diye ağız döktü ..öyle böyle bir sury şey. .

Instagramda gidip adamn karisinn resimlerine yorum yapıp csnm cicim demesi beni çileden cikariyordu. .mrb diyordum insanlar yanlış snlamasn diye.. Bu hareketlerini görünce soğudum ve mrb yi kestim. .Beni face den silmiş. .

Görünce sinirlerm zıpladı ve ona yazdm sen hangi hakla beni silersn diye ve de tehdit ettm. .sanma ki silindi msjlar konuşmalar mahfedetm ayağını denk al dedim ..bir süru yazdm. .Çünkü bu cesareti ne hayran kalmistm. .hem suçlu hem güçlü görünmesi beni çıldırttı. .

Sabahn koru gelmiş evin altına 11 kez aradı ve konudmayacagimi yazdm çok sinirliydim git dedim defol git ..kızının üzerine yemin etti ..O yavruları ağzına alma dedim. .sana inanmıyorum dedm hiçbir şekilde inanmıyorum dedim. .ayağını denk al dedim ..tersm fena dedim coplugunde yakalatirm dedim. .hangi cesaretle silersn dedim. .

Defol git dedim. ..utanmadan kadının fotolarini begenip yorum yapman beni çıldırtiyor yazdm..col sinir olmuştum gem suçlu hem güçlü duruşu beni deli ediyordu.

Kocası en ufak bir sözünde gelirdi ederdi. .şimdi bu adamın bilmeye hakkı yok mu..ömür boyu kandirmasina göz mu yumaym. .Ne yapayım. .yazık değil mi o yavrulara. .sizCe ne yapılmalı?

Onun vazgectigine inanmıyorum. .adamı elinde döndürüp hep suçlu onu gösteriyor başkasıyla birlikte olup. .Sizce adam bunu bilmeli mii...?
sen aldatmasına değil de seni face den silmesine sinir olmussun
onun ıntıkamındamısın bunu ii düsün olç tart
nefsi davranma

Görünce sinirlerm zıpladı ve ona yazdm sen hangi hakla beni silersn diye ve de tehdit ettm.

Hem mesafe koymak istiyorsunuz, hem de sildi diye tehdit ediyorsunuz? Sildi beni diye göbek atmanız lazım.

sana inanmıyorum dedm hiçbir şekilde inanmıyorum dedim. .ayağını denk al dedim ..tersm fena dedim coplugunde yakalatirm dedim. .hangi cesaretle silersn dedim. .

Karı koca gibi kavga ediyorsunuz. Size sır verdiyse verdi, unutun gidin. Yok kadınla kavga etmeler, tehdit etmeler, kocasına söylesem mi diye kendine dert etmeler. Size ne? Niye bu kadar dahil oluyorsunuz ki? Başka işiniz gücünüz yok mu?

yaptığı ahlaksızlığa sustunuz da face den silmesi mi sizi delirtti? ay yarabbim. Allah yüzünüze bakmış ta kadın çıkmış hayatınızdan daha ne istiyorsunuz. bırakın ne hali varsa görsün.

Arkadaşm vardı ve bana hayatiyla ilgili bir şey paylaştı. Yeni tanıştığım biri de değil insan konduramiyor. Evli ve iki çocuk annesi..Ama esini aldatiyormus bir seneden beri. .Burası küçük bir yer..o adam da burada o da evli ve iki çocuğu var hatta karısı 3.ye hamileymis. .Adamn mesleği kuaforluk.

Bn çok dedim yapma etme diye ama bi türlü hatasini anlamayıp beni systurdu. .artık rahatsz olmaya baslamistm bu hallernden ve mesafe koymaya karar verdm. .bn iyi olcam diye ağız döktü ..öyle böyle bir sury şey. .

Instagramda gidip adamn karisinn resimlerine yorum yapıp csnm cicim demesi beni çileden cikariyordu. .mrb diyordum insanlar yanlış snlamasn diye.. Bu hareketlerini görünce soğudum ve mrb yi kestim. .Beni face den silmiş. .

Görünce sinirlerm zıpladı ve ona yazdm sen hangi hakla beni silersn diye ve de tehdit ettm. .sanma ki silindi msjlar konuşmalar mahfedetm ayağını denk al dedim ..bir süru yazdm. .Çünkü bu cesareti ne hayran kalmistm. .hem suçlu hem güçlü görünmesi beni çıldırttı. .

Sabahn koru gelmiş evin altına 11 kez aradı ve konudmayacagimi yazdm çok sinirliydim git dedim defol git ..kızının üzerine yemin etti ..O yavruları ağzına alma dedim. .sana inanmıyorum dedm hiçbir şekilde inanmıyorum dedim. .ayağını denk al dedim ..tersm fena dedim coplugunde yakalatirm dedim. .hangi cesaretle silersn dedim. .

Defol git dedim. ..utanmadan kadının fotolarini begenip yorum yapman beni çıldırtiyor yazdm..col sinir olmuştum gem suçlu hem güçlü duruşu beni deli ediyordu.

Kocası en ufak bir sözünde gelirdi ederdi. .şimdi bu adamın bilmeye hakkı yok mu..ömür boyu kandirmasina göz mu yumaym. .Ne yapayım. .yazık değil mi o yavrulara. .sizCe ne yapılmalı?

Onun vazgectigine inanmıyorum. .adamı elinde döndürüp hep suçlu onu gösteriyor başkasıyla birlikte olup. .Sizce adam bunu bilmeli mii...?
Bence hiç karışma.Nasılsa bir yerden falsosu çıkar herkes duyar merak etme.

Senin yerinde olsam hiç ama hiç muhatap olmam.Pisliklerinde boğulsunlar.

İnsanlardaki ego farkli boyıtlarda vay arkadaş
Facedeb silinene kadar o çocukla yokmuydu da birden dogrucu kesildin de tehditlere başladin.ben seni hiç iyi niyetli görmedim.
Tehdit etmende çok yalniş.be haince.

Back
X