Sizce annem beni sevmiyor mu?

FalanFilan2025

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.790
13.669
498
Yıllardır annemle geçinemeyiz hep hatta bununla ilgili konu da açtım daha önce..
Şu ara artık ciddi anlamda annemin beni sevmediğini düşünüyorum:(
Bugün ağrılı bi ishalle uyandım çok şükür ağrısı geçti şu an ama nasıl kıvranıyordum gittim anne ben çok kötü ishal olmuşum dedim
Git kendine patates haşla dedi..ben ne haldeyim nasıl haşlym babam kalktı sağolsun o haşladı patates...
Gerçekten sevmiyor beni sanırım...hep eve yük olduğuöu söyler hep şu yükünüzden bi kurtulsam ben de giyincem gezcem der.
Kötü biri değil asla hem çok başarılı bir öğretmen hem de dışarıya da çok iyi ya.Bizi küçükken el iyiyisiniz siz diye diye büyüttü şimdi diyorum ki doğrusu el iyisi olan kendisiymiş galiba..
Ne bileyim içim acıyor üzülüyorum.daha önce çok konuşmaya çalıştım böyle kırıcı şeyler söylediğinde küsüyor slınıyor.sonra başka bi zaman ben de hiç duygusal değilim haha deyip gülüyor.anlamıyorum gerçekten...
Bir sorunum olsa bişey anlatsam derdimi filan anne başım ağrıypt desem atıyorum napiim der ben de artık son bi senedir sana olan duygularımı körelttin sevmiyorum seni diyorum bikaç kavgada.. Bilmiyorum ama gerçekten duygularım azalıypr sanki..ben de sıcak anlayışlı böyle derdimi dinleyen bi anne isterdim ne bileyim..
İnşallah çok uzatmamşımdır okuyamazsanız parçalayıp kısaltsyım..

Yıllardır annemle geçinemeyiz hep hatta bununla ilgili konu da açtım daha önce..
Şu ara artık ciddi anlamda annemin beni sevmediğini düşünüyorum:(
Bugün ağrılı bi ishalle uyandım çok şükür ağrısı geçti şu an ama nasıl kıvranıyordum gittim anne ben çok kötü ishal olmuşum dedim
Git kendine patates haşla dedi..ben ne haldeyim nasıl haşlym babam kalktı sağolsun o haşladı patates...
Gerçekten sevmiyor beni sanırım...hep eve yük olduğuöu söyler hep şu yükünüzden bi kurtulsam ben de giyincem gezcem der.
Kötü biri değil asla hem çok başarılı bir öğretmen hem de dışarıya da çok iyi ya.Bizi küçükken el iyiyisiniz siz diye diye büyüttü şimdi diyorum ki doğrusu el iyisi olan kendisiymiş galiba..
Ne bileyim içim acıyor üzülüyorum.daha önce çok konuşmaya çalıştım böyle kırıcı şeyler söylediğinde küsüyor slınıyor.sonra başka bi zaman ben de hiç duygusal değilim haha deyip gülüyor.anlamıyorum gerçekten...
Bir sorunum olsa bişey anlatsam derdimi filan anne başım ağrıypt desem atıyorum napiim der ben de artık son bi senedir sana olan duygularımı körelttin sevmiyorum seni diyorum bikaç kavgada.. Bilmiyorum ama gerçekten duygularım azalıypr sanki..ben de sıcak anlayışlı böyle derdimi dinleyen bi anne isterdim ne bileyim..
Canım o zaman annenle hiç konuşma burnu sürtülsün. Sende babanla samimi ol. Dertlerini babanla paylaş.

Ayy canım anne hiç çocuğunu sevmez mi gibi bir cümle kurmayacagim çünkü bazen gerçekten sevmez böyle kadınlar var, bazen başka sorunları vardır bunu evlatlarina yansıtır bazen de yapısı soğuktur sevgisini ve ilgisini gösteremez.senin anne hangi kategoride bilmiyorum ancak bana sanki biraz bencil ve rahat gibi geldi.

Yani sevmediği için değil kendisi bu tipte bir kadın olduğu için bunu yapıyormuş gibi.

Anneniz bence sizi seviyordur sevgisizlik olduğunu hiç sanmıyorum. Karakter yapısı bu olabilir duygusal bir insan değildir belki de.ya da babanla sorunu olabilir hayat kosturmasindan yorulmuş olabilir vb. Tamam o bir anne ama aynı zamanda da bir insan.
Ne kadar ayrı karakterli kadın varsa o kadar da farklı karakterli anne var.
Şöyle deyin bence...anne beni sevdiğini hissedemiyorum...

Ayy canım anne hiç çocuğunu sevmez mi gibi bir cümle kurmayacagim çünkü bazen gerçekten sevmez böyle kadınlar var, bazen başka sorunları vardır bunu evlatlarina yansıtır bazen de yapısı soğuktur sevgisini ve ilgisini gösteremez.senin anne hangi kategoride bilmiyorum ancak bana sanki biraz bencil ve rahat gibi geldi.

Yani sevmediği için değil kendisi bu tipte bir kadın olduğu için bunu yapıyormuş gibi.
Olabilir aslında sanırım empati yeteneği hiç yok belki de ondan
Mesela ergenlik dçneminde bi kere bi çocuğu seviyordum beni sevmiyor diye ağlamıştım.gelip bni teselli etmek için üzülme kızım o da başkasını sever demişti.daha çok ağlamıştım:)) şimdi komik grliyor ama o an için feci gerçekten

Olabilir aslında sanırım empati yeteneği hiç yok belki de ondan
Mesela ergenlik dçneminde bi kere bi çocuğu seviyordum beni sevmiyor diye ağlamıştım.gelip bni teselli etmek için üzülme kızım o da başkasını sever demişti.daha çok ağlamıştım:)) şimdi komik grliyor ama o an için feci gerçekten
Çok moral vermiş :))))

Bir de öğretmen olan anneler de bu durum biraz var kendi annemden biliyorum.okulda 6 saat 40 tane çocuk ile hasır neşir olunca bazen evde kendi cocuklari ile ilgilenmeye halleri güçleri kalmıyor.bununda etkisi var.

Eski konularımda var benim annem de bir garipti. Şu ebden bir gitsem dediğim çok olmuştur. Evlendim başka şehre geldim, şimdi kıymetli oldum. Yakın olup kavga edeceğime uzak olup özlemek daha iyiymiş diyorum.

Soğuk bir yapısı vardır belki de ya. Arkadaşımın kayınvalidesi çok soğuk küçücük torunları babaanne diye koşar da kadın başlarını bile okşamaz. Çok seviyorum aslında der ama sevgisini gösteremez.

Merhaba canım, annemi anlattın resmen.
Onun için babamla çok iyiyim. Bazen bana gelip hep babana gidiyorsun falan der.
En azından ikisi aynı karakterde olmaması çok iyi. Ben neler yaşadım bir bilsen...
Allah eşinle kuracağın hayatta imtihan etmesin en zoru buymuş derler.
Kalbini köreltme sen yinede : )

Eski konularımda var benim annem de bir garipti. Şu ebden bir gitsem dediğim çok olmuştur. Evlendim başka şehre geldim, şimdi kıymetli oldum. Yakın olup kavga edeceğime uzak olup özlemek daha iyiymiş diyorum.
biz de böyle olur muyuz ki
değerli olmak istiyorum valla:)
kardeşim uzakta o yüzden ona öyle iyiki
ben de gitcem :mad:

Şu ara artık ciddi anlamda annemin beni sevmediğini düşünüyorum:KK43:

Canım karakteri bu. Sevmiyor değil ama sevgisini göstermiyor. Benim anne de az çok bu ayarda..

Back
X