Sizce anormal benmiyim

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Bugun oyle int gezerken arkadasimin evlilik yildonumu kutlamasini gordum.esi mumlar kalpler cicekler balonlar kizi gelinlik giymis sonra atkadasim giymis muthis bir masa.sonra dusundum bunlar bana yapilsa siradan gelirdi basbasa sade bir yemek 1 tek papatya bile daha anlamli gelirdi。zaten benim esimde yapmazdi.benim icime okuzmu kacmis sizce?telefondan giriyorum umarim anlatabilmisimdir.

Zevkler ve renkler tartisilamaz. Onun icin normaldir. Sizin de anormal oldugunuzu gostermez.

Sizi ilgilendirmez bence. Sizinki de normal onlarınki de normal. Çünkü hayattan beklentiler farklı. Kıyaslamak saçma bence.
Böyle konu açmak da saçma. Niye bu kadar merak edip konu açtınız ki? Ne olmuş öyle mutlular demek ki. Sizin eşiniz yapmaz onun ki yapar, sizin yaptığınızı onlar yapmaz.

Hayat çok kısa istediği gibi yaşasın herkes. Kimse kimseye de karışmadan, yargılamadan :-(

Bütün bunları okuyunca ben de öküz olduğuma karar verdim ailecek hiç böyle fantazilerimiz yoktur :))

Zevk meselesi bizde eşimle yıldönümünde gelinlik olmasa bile çok şık giyinir yemeğe gideriz mumlar çiçekler pastalar falan seviyoruz böyle şeyleri ama siz sevmeyebilirsiniz. Bunda anormallik bir durum yok yani gereksiz bir konu olmuş. Herkes istediği gibi yaşayabilir kimseye laf düşmez. Boşverin gitsiiiiinn :KK14:

Bugun oyle int gezerken arkadasimin evlilik yildonumu kutlamasini gordum.esi mumlar kalpler cicekler balonlar kizi gelinlik giymis sonra atkadasim giymis muthis bir masa.sonra dusundum bunlar bana yapilsa siradan gelirdi basbasa sade bir yemek 1 tek papatya bile daha anlamli gelirdi。zaten benim esimde yapmazdi.benim icime okuzmu kacmis sizce?telefondan giriyorum umarim anlatabilmisimdir.

Bir arkadaşım herşeyde evi süsler masa kurar resim atardı sosyal medyaya. Bana o kadar yapmacık geliyordu ki anlatamam.
Sonra kızın doğum gününde evi birlikte süslediklerini,bunun bir süpriz olmadığını resim çekinmek için yaptığını söylemişti,sinirliydi hatta eşi bişey yapmadı diye.
Bana saçma geliyor sosyal medyaya yansıtmaları.
Samimi gelmiyor.
Arkadaşınız da olayı abartmış bu arada gelinlik giymesi filan :))

Back
X