Sizce anormal benmiyim

Böyle fotoğrafların sosyal medyada neden paylaşıldığını anlamıyorum. Arkadaşınızın eşi hoş bir sürpriz yapmış ama kendilerine özel olmalıydı bu. Yakın arkadaşlarına anlatırsın "ayy eşim bir sürpriz yapmııış var yaa" diye onu anlarım. Ama sosyal medyaya boy boy koyuyorsun romantik akşam yemeği fotoğraflarını sonra Bahattin dayı da görüyor Melahat yenge de görüyor yani ne anlamı kaldı.

Ayrıca özel bir şey yaşanırken bir ya da iki fotoğraf çekilirsin sonra ileride o fotoğrafa bakınca o günü hatırlarsın. Artık fotoğrafları ard arda koyunca zaten günün hepsi gözünün önünde duruyor oluyor. Hızlıca baksan video izlemiş gibi olursun. Ama ne gerek var zaten videosunu da çekmiştiniz büyük ihtimalle. Bu kadar çok video ve fotoğraf çekimi yapılırken o anı gerçekten yaşayabilen var mı bunu çok merak ediyorum.

Sorunuzun cevabına gelirsek kimi insanlar böyle şeylerden hoşlanır kimilerine de yapmacık gelir. İçimde gizli bir öküz mü var diye kendinizi sorgulamayın o yüzden :KK68:

ben sevmem, sevenede aferin der gecerim. ama misal oglum yakinda 1 yasina gircek kac gündür deliriyorum nasil kutlasam ne yapsam. yani illaki bi yerden patlak veriyor birseyler. yakinda dediysem daha bir ay zaman var. ki kendi dogum günümü unutmus insanim

Sizinle aynı fikirde olanlara cevap yazıp, aynı fikirde olmayanları tınlamamanız; bende sizin biraz kıskandığınız itibarını oluşturdu.
İnsanlar sevgilerini bu şekilde kutluyorlar demek ki.
Siz bir tek papatyayla kutlayın. Size de kimse karışamaz.
Derdiniz varsa derman olalım, ama böyle basit bir konuda dedikodu etmeyelim bence.

Millette ne guzel fantezi var. Kirk yil dusunsem boyle seyler aklima gelmez ...

Ne gereksiz Allahim. Bunlar üçlü dans yaparken kim çekiyor bu arada. Birde kameraman tutmamislardir umarim sirf instagramdaki kadinlari catlatmak icin

Boyle kutlamalarda ani yasamayip surekli fotografa videoya almaya calismanin nesi herkese normal geldi ben de onu anlamadim.

Onemli olan bililerinin gormesi cunki dimi yoksa anlami yok . Gelinlik giymesi de cok komik ayrica

Anormal olan siz degilsiniz. Bende sizin kafanizdanim kucuk bir hediye mutevazi bir yemek hatta bunlar olmasa bile icten bir opucuk bile kafi benim icin. Mutlulugumu elalemin gozune sokmayida tercih etmiyorum bu arada.

Vallaha kimine göre anormaldir kimine göre güzel bir sürpriz. Geçenlerde Ceyda Düvenci ile eşinin de evlilik yıldönümüymüş. Kızı gelinlik giyip gelmiş. Annesi ve eşine de giydirmiş. Çok güzel ve mutlu duruyorlardı. Ha bengiyer miyim ? Büyük ihtimal giymezdim. Bırakın insanlar nasıl mutlu oluyorsa öyle kutlasınlar. İstediği gibi paylaşsınlar. Fotoya bakar geçersiniz. Beğene basmazsınız. Yorumları okumazsınız. Buraya da böyle bir konu açmazsınız olur biter.

amaaan herkes bir şekilde mutlu olmaya çalışıyor işte :kahve:

Zevk baska ama hersey gosteris artik :) yakinda millet yatak sahnesi cekip instata koycak. O hale gidiyoruz yavas yavas

Bugun oyle int gezerken arkadasimin evlilik yildonumu kutlamasini gordum.esi mumlar kalpler cicekler balonlar kizi gelinlik giymis sonra atkadasim giymis muthis bir masa.sonra dusundum bunlar bana yapilsa siradan gelirdi basbasa sade bir yemek 1 tek papatya bile daha anlamli gelirdi。zaten benim esimde yapmazdi.benim icime okuzmu kacmis sizce?telefondan giriyorum umarim anlatabilmisimdir.
benim içimede sığır kaçmış sanırım dün görmcemin dğumgünüydü eşi sabah evin her yerine cok cok güzel notlar yapıştırmış sonra akşam işten gelince yemeğe gitmişler bizleride gündüzden organize etti dışardan geldikten sonra konuşuldu hepbirlikte zile basıp girdik felan bu kısmı güzelde benim eşimde uğraşmaz böyle şeylerle açıkçası bende uğraşmam akşam herkezler bize şarşrdı valla amman ne gerek varki dedim ben eşimde aynı tepkiyi verince ayy sizin içiniz gecmiş felan dediler not görümcem ve 44 -47 yaşindalr sorun bizdemiki acaba yada sevgimi eksikliğimi akşamdan beri bende bunu düşünüyorum zaten reklamlarda bile ağlıyorum :(

Zervkler tartışılmaz ama arkadaşının kutlama stili rio karnavalı gibi geldi bana.

Benim tarzim daha sade daha cavcavsiz. Her konuda sadelik severim

Sosyal medya paylaşım olayına bişey diyemem ancak. Arkadaşının ve kızının gelinlik giyerek eşiyle evlilik yıldönümlerini kutlamaları bana saçma gelmedi. Eşimi damatlıkla görmek isterimki bende. insan karşısındakini sevdiğini bazen giyimli kuşamlı hoş görmek isteyebilir. Ne güzel evliliklerini meyveleri ile taçlandırmışlar birlikte bir kutlama yapmışlar. Anıları tazelemişler. Eşini tekrardan gelinlikle hoşça görmüş. Güzel bir anı yaşamışlar bence

Bugun oyle int gezerken arkadasimin evlilik yildonumu kutlamasini gordum.esi mumlar kalpler cicekler balonlar kizi gelinlik giymis sonra atkadasim giymis muthis bir masa.sonra dusundum bunlar bana yapilsa siradan gelirdi basbasa sade bir yemek 1 tek papatya bile daha anlamli gelirdi。zaten benim esimde yapmazdi.benim icime okuzmu kacmis sizce?telefondan giriyorum umarim anlatabilmisimdir.
bunların kafası rahat
derdi tasası yok
ekmek elden su gölden yaşayan tipler bence

evde oturup ne gibi bir konsept hazırlasam da foto çekip sosyal medyaya eklesem derdindeler

Ben cok tatli anlamli hos buldum arkadasinizin yaptigini.bu evlilik sayesinde tatli bir kizlari olmus.evin nesesi olan cocuga da gelinlik giydirerek anne de giyerek evlilik yildonumlerine anlam kazandirmislar.kizimla birlikte ben de gelinlik giyip babamiza surpriz yapabiliriz.fikir icin tesekkurler.evlilige boyle heyacanlar yapmak baglari kuvvetlendirir kiskanmiyalim.

benim içimede sığır kaçmış sanırım dün görmcemin dğumgünüydü eşi sabah evin her yerine cok cok güzel notlar yapıştırmış sonra akşam işten gelince yemeğe gitmişler bizleride gündüzden organize etti dışardan geldikten sonra konuşuldu hepbirlikte zile basıp girdik felan bu kısmı güzelde benim eşimde uğraşmaz böyle şeylerle açıkçası bende uğraşmam akşam herkezler bize şarşrdı valla amman ne gerek varki dedim ben eşimde aynı tepkiyi verince ayy sizin içiniz gecmiş felan dediler not görümcem ve 44 -47 yaşindalr sorun bizdemiki acaba yada sevgimi eksikliğimi akşamdan beri bende bunu düşünüyorum zaten reklamlarda bile ağlıyorum :KK43:
Yalniz degilmisim bari aynen bende oylr

Back
X