- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
Tek sasiran ben degilmisim。millet birde ne yorumlar ne yorumlar
Oyle yemek yerken 3 lu dansfilan hep fotograf
siz böyle yazdıkça konuyu açma maksadınız farklıymış gibi hissettim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek sasiran ben degilmisim。millet birde ne yorumlar ne yorumlar
Oyle yemek yerken 3 lu dansfilan hep fotograf
benim içimede sığır kaçmış sanırım dün görmcemin dğumgünüydü eşi sabah evin her yerine cok cok güzel notlar yapıştırmış sonra akşam işten gelince yemeğe gitmişler bizleride gündüzden organize etti dışardan geldikten sonra konuşuldu hepbirlikte zile basıp girdik felan bu kısmı güzelde benim eşimde uğraşmaz böyle şeylerle açıkçası bende uğraşmam akşam herkezler bize şarşrdı valla amman ne gerek varki dedim ben eşimde aynı tepkiyi verince ayy sizin içiniz gecmiş felan dediler not görümcem ve 44 -47 yaşindalr sorun bizdemiki acaba yada sevgimi eksikliğimi akşamdan beri bende bunu düşünüyorum zaten reklamlarda bile ağlıyorumBugun oyle int gezerken arkadasimin evlilik yildonumu kutlamasini gordum.esi mumlar kalpler cicekler balonlar kizi gelinlik giymis sonra atkadasim giymis muthis bir masa.sonra dusundum bunlar bana yapilsa siradan gelirdi basbasa sade bir yemek 1 tek papatya bile daha anlamli gelirdi。zaten benim esimde yapmazdi.benim icime okuzmu kacmis sizce?telefondan giriyorum umarim anlatabilmisimdir.
bunların kafası rahatBugun oyle int gezerken arkadasimin evlilik yildonumu kutlamasini gordum.esi mumlar kalpler cicekler balonlar kizi gelinlik giymis sonra atkadasim giymis muthis bir masa.sonra dusundum bunlar bana yapilsa siradan gelirdi basbasa sade bir yemek 1 tek papatya bile daha anlamli gelirdi。zaten benim esimde yapmazdi.benim icime okuzmu kacmis sizce?telefondan giriyorum umarim anlatabilmisimdir.
Yalniz degilmisim bari aynen bende oylrbenim içimede sığır kaçmış sanırım dün görmcemin dğumgünüydü eşi sabah evin her yerine cok cok güzel notlar yapıştırmış sonra akşam işten gelince yemeğe gitmişler bizleride gündüzden organize etti dışardan geldikten sonra konuşuldu hepbirlikte zile basıp girdik felan bu kısmı güzelde benim eşimde uğraşmaz böyle şeylerle açıkçası bende uğraşmam akşam herkezler bize şarşrdı valla amman ne gerek varki dedim ben eşimde aynı tepkiyi verince ayy sizin içiniz gecmiş felan dediler not görümcem ve 44 -47 yaşindalr sorun bizdemiki acaba yada sevgimi eksikliğimi akşamdan beri bende bunu düşünüyorum zaten reklamlarda bile ağlıyorum![]()