Sizce Aramalı mıyım?

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
Arkadaşlar merhaba, sizden bir konuda yardım istiyorum. Çok yakın gördüğüm, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşım vardı.. vardı diyorum çünkü hemen hemen 6 aydır görüşmüyoruz. Dost sandığım her kötü gününde hep yanında olduğum arkadaşım en küçük kavgamızda sosyal medya üzerinden ağza alınmayacak neler paylaştı. Etmediği hakaret kalmamıstı. Yok saydım umursamadım. Çocuklarımz aynı sınıfta, dolayısıyla toplantılarda mecburen karsılasıyoruz geçtiğimiz hafta insanların içinde beni kastederek beni sevmeyen ölsün dedi biriyle konusurken. Benden bahsettiğine eminim. Zaten bi kaç arkadas hep birlikte görüsüyorduk onlarla da aramı bozdu. Bende o kadar üzüldüm ki, içimden sen benim canımı yakmaya calısıyorsun, allah yaksın senin canını dedim. Şimdi bugün öğrendim ki babası vefat etmiş. Eşim ara istersen 3 günlük dünya dedi ama hiç içimden gelmiyor. Her türlü hep yanındaydım. Ama şimdi bu yaptıklarından sonra onu affedemiyorum. Siz olsanız arar mıydınız? Vaktinizi aldım, haķkınızı helal edin.

Bende öyle düşünüyorum ama bu defa da , yaptığı herşeyi sineye çekmişim gibi hissedeceğim. O da bundan kendine pay çılaracak yine.

Valla bende ona karşı hala o kadar kırgınım ki... eşim aklımı karıştırmasa asla aramayacağım. Yenilip yutulması zor çok şey söylendi, hepsini yok sayıp nasıl hiç bişey olmamış gibş davranayım

Çoluk çocuklu insanların böyle ergen gibi davranmaları çok tuhafıma gidiyor.
Ara sen ters konuşursa oda onun ayıbı.

Bende bu tarz konularda biraz ters biriyim aramazdım herhalde bilmiyorum başıma gelmedi hiç .

Ben olsam aramazdım niye arayım ki..Gun gelir bir ortam olur belki öyle bir ortamda baş sağlığı dilerim ama özel olarak aramam..

Bence mesaj at.. başın sağolsun içerikli bi mesaj.. ve bi ihtiyacın var mı diye de sor mutlaka.. sen insanlık görevini yap, gerisi ona kalmış:)

Ben arardım ki aradım zamanında. Sen görevini yap. Ölüm bu bsşka bir şeye benzemez.

Arkadaşlar merhaba, sizden bir konuda yardım istiyorum. Çok yakın gördüğüm, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşım vardı.. vardı diyorum çünkü hemen hemen 6 aydır görüşmüyoruz. Dost sandığım her kötü gününde hep yanında olduğum arkadaşım en küçük kavgamızda sosyal medya üzerinden ağza alınmayacak neler paylaştı. Etmediği hakaret kalmamıstı. Yok saydım umursamadım. Çocuklarımz aynı sınıfta, dolayısıyla toplantılarda mecburen karsılasıyoruz geçtiğimiz hafta insanların içinde beni kastederek beni sevmeyen ölsün dedi biriyle konusurken. Benden bahsettiğine eminim. Zaten bi kaç arkadas hep birlikte görüsüyorduk onlarla da aramı bozdu. Bende o kadar üzüldüm ki, içimden sen benim canımı yakmaya calısıyorsun, allah yaksın senin canını dedim. Şimdi bugün öğrendim ki babası vefat etmiş. Eşim ara istersen 3 günlük dünya dedi ama hiç içimden gelmiyor. Her türlü hep yanındaydım. Ama şimdi bu yaptıklarından sonra onu affedemiyorum. Siz olsanız arar mıydınız? Vaktinizi aldım, haķkınızı helal edin.

Benim iş yerinde illlallah ettiğim bir kız vardı, sürekli basit şeyleri büyütür, yalan söyler, ortada bir sorun varmış ve sorunlu benmişim gibi düşündürttürürdü. Kaldı ki müdür (verilen işleri kendisi paylaştırırdı) benim hiiiç çalışmadığımı falan düşünüyordu. Direkt söylemedi ama tavırlarından ve iğnelemesinden belliydi. Üstüne bir de birkaç aydır beni yok sayıp yanımdakine bir şeyler ikram ediyor, sohbet etmeye çalışıyordu falan. Neyse, ben iş yerimi değiştirdikten kısa bir süre sonra annesini öldürdü biri. :/ ne küslük kaldı aklımda ne başka bir şey. Koşa koşa evine gittim, ağla ağla bi hal oldum, cenazesine de katıldım.

Bence ucunda ölüm ve kayıp varsa küslük ne olursa olsun önemli olmamalı, kaybın önüne geçmemeli. Babasını kaybetmiş, kolay mı sence? Ben olsam aramayı bırak, yanına giderdim. Ölüm bu başka hiçbir şeye benzemiyor...

Back
X