- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
Arkadaşlar merhaba, sizden bir konuda yardım istiyorum. Çok yakın gördüğüm, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşım vardı.. vardı diyorum çünkü hemen hemen 6 aydır görüşmüyoruz. Dost sandığım her kötü gününde hep yanında olduğum arkadaşım en küçük kavgamızda sosyal medya üzerinden ağza alınmayacak neler paylaştı. Etmediği hakaret kalmamıstı. Yok saydım umursamadım. Çocuklarımz aynı sınıfta, dolayısıyla toplantılarda mecburen karsılasıyoruz geçtiğimiz hafta insanların içinde beni kastederek beni sevmeyen ölsün dedi biriyle konusurken. Benden bahsettiğine eminim. Zaten bi kaç arkadas hep birlikte görüsüyorduk onlarla da aramı bozdu. Bende o kadar üzüldüm ki, içimden sen benim canımı yakmaya calısıyorsun, allah yaksın senin canını dedim. Şimdi bugün öğrendim ki babası vefat etmiş. Eşim ara istersen 3 günlük dünya dedi ama hiç içimden gelmiyor. Her türlü hep yanındaydım. Ama şimdi bu yaptıklarından sonra onu affedemiyorum. Siz olsanız arar mıydınız? Vaktinizi aldım, haķkınızı helal edin.