sagol cnm benim cok guzel yazmissin okuyunca kendimi daha iyi hissettim...ben onu aramadim sizlere konuyu acitigmdan beri...cuma aksami beni aradi konustuk ve pazar gunune kdr gorusuyorduk onla...ama ben ona karsi mesafeli durmadim arkadasca yani hala sevgiliymisiz gibi davrandim...onlayken soguk mesafeli durmak hosuma gitmiyor icimden geldigi gibi davrandim ama o cok yakin durdu diyemicem...dikkat ediyordu...pazar gunu bana sen yine bana baglaniyorsun falan dedi hic umut yok mu artk diye sordum yok dedi iliski istemiyormus...neyse ole bole derken en son bende beni arama bidaha dedim...sinirle soyluyorsun bunlari bilyiorum dedi hayir dedim bidaha gorusmek istemiyorum dedim senden hic bi sekilde haber alamk istemiyorum dedim senleyken sana mesafeli durmak arakadas rolu yapmak beni daha cok hirpalar dedim ole ayrildik...zaten oda sonra yurtdisina gitcekti...bole iste...ya tamamen bitti yada ...tsk cnm cevabin icin
sana iyi geldiğime çok sevindim.arama ve umutlanma ama çokda umutsuz olmak istemiyorum.çünkü, durumdan istifade de edebilirdi.nasıl olsa ona dayanamıyorsun.bence yurt dışına gitme durumundan kaynaklanıyor.tümden olmasada etkisi vardır.bol bol dua et sakinleşmek için.çok faydalı oluyor.