- 1 Kasım 2019
- 2.007
- 3.844
- 133
- 26
engeli kaldirayim mi..Anne çok ince bi mesele, aramaktan cekinsen bile bi mesaj at.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
engeli kaldirayim mi..Anne çok ince bi mesele, aramaktan cekinsen bile bi mesaj at.
Sms olur wp olur vs vsengeli kaldirayim mi..
heryerden engelli pek icimden gelmiyor acikcasi ama ne bileyim offfffSms olur wp olur vs vs
Içinden geliyorsa yap tabi..
Içinden gelmiyorsa zorlama kendini reis..heryerden engelli pek icimden gelmiyor acikcasi ama ne bileyim offfff
tam olarak hissettiklerim... bi de biz gercekten kanli bicakliydik yaniBenimde boyle cok samimi olup sonrasindan ayrildigim arkadasim vardi.nisanlandi msj atacaktim ama vazgectim cunku korktum ya ben msj atarsam tekrar iletisime gecersek.onu hayatimdan cikarmak zordu ama tekrar almak korkunc yerinizde olsam aramazdim
insanlik namina yoksa can atmiyorum bilemedim sadece annesi neticedeBence hiç gerek yok sonuçta kanki bicakli olmuşsunuz zamanlarda hiç konuşmamış siniz ,icinizdebireey hissetmiyor olmanız bence gerçeği değiştirmez ..ama illede başsağlığı dilemek istiyorsanız kısa msj atabilirsiniz
Arama hiç o zaman canım annesinin ruhuna dua edebilirsin onun yerine bencesevmiyor eminim
Kanlı düşmanım olmadığı sürece zor gününde bir nasılsın derim insanlarakizlar iyi aksamlar
birisi vardi zamaninda kanli bicakliydim ama suan astim cogu seyi kendi icimde ne kin var ne nefret ama birbirimize girdigimiz gunden beri ne bir muhabbetimiz oldu ne de selam sabahimiz hic iletisime gecmedik gecmedim..
bugun birinden duydum ki annesi vefat etmis beklenmedik bi olum ve kadini da taniyorum az cok 1-2 kere gorustuk sadece annesine de asiri duskundu sizce bassagligi dilemeli miyim neticede ölüm daha otesi ne olabilirki.. yoksa sessiz mi kalmaliyim siz olsaniz ne yapardiniz