Merhaba bayanlar. Bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Şimdi geçen hafta kaynim sözlendi aile arasında. Biz gidemedik uzakta olduğumuz için. Müstakbel eltimle daha önce telefonda uzun uzun gorusmuslugumuz var flört döneminden. Ona sorunlarinda bi abla gibi hep destek olmaya çalıştım. kız aileden gibi davranıyor, kV. Ye ev ziyaretleri yapıyordu. Ancak bi ara ciddi tartıştılar. Düşman gibi oldular ve o zaman kaynim onu sosyal ortamdan ve telefondan herseyini sildirdi tum aileye. Bi süre kaynim sağlık sorunları yaşadı ve kız buna beddua falan yazmış hesaplarından. Bana tuhaf tuhaf mesajlar atti o donem kaynimla ilgili. Kaynimla da çok samimi değilim. Şimdi ben kV. Vs. Hayırlı olsun dedim. Telefondan sözden sonra hepsine selam gönderdim ama o an konuşmadık. Onlar yoğundu. henüz hayırlı olsun demedim. 1 ay kadar sonra Nişan'a gideceğiz. Sizce bu anlamda çok geç kalmadan arayıp gorusmeli miyim? Esime arayacagim dedim bi kac kez..gerek yok dedi bana. O da kardesiyle bi kac aydir limoni. Elti yarışı gibi anlaşılmasın.karar veremedim. Yapılması gerekeni soruyorum.. numarasi yok ama bulabilirim...öyle olmasi gerekiyorsa arayacağım.