Çok doğru belki de karşılıklı mesafe girdi aramıza. Teşekkür ederimMesafe girdiyse karşılıklı girmiştir, size taktıysa siz de takın bence. Gönderin en azından gidemeyecekseniz de.
Size takmış sonuçta. Bence gönderin gramı.Kızlar merhaba, daha önce de konu açmıştım arkadaşımla ilgili. Kız arkadaşımla evlendikten sonra aramıza mesafe girdi. O bana evlendiğimde gram takmıştı. Kendisi nişan bekarlığa veda partisi vs yaptı ama bana hiç söylemedi. Şimdi evleniyormuş mesaj attı düğüne gidemiyorum ama ben de bir şeyler takmak istiyorum. Eşim takma bu zamana kadar en yakın arkadaşın sana haber bile vermedi diyor ama içim rahat etmez. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
Önemli olan gitmek değil ki daha önce de çok aradım onu ama karşılık alamadım. Ben evlenirken en yakın arkadaşlarım yanımda oldu her şey de fikir almak istedim. Sadece üzüldüm böyle önemli bir şeyi paylaşmamasınaEşinize ne ya , o cebinden bin lira çıkmasın diye aklınıza giriyor. Tabii ki takmalisiniz.
Bekarlığa vedaya belki sayıca az tutmuştur. Bir de bazı evli insanlar gelmezler öyle ortamlara , belki alkollü danslı bir yerde yapmıştır. Daha bekar, daha eğlenebilecek insanları çağırmıştır. Ben de bekarlığa veda yapsam sevdiğim halde çoğu insanı çağırmam, zaten çağirsam da çogu içkili mekana gelmek istemez,ya da gece yarısı evden çıkmaz.
Bence böyle bir şeyden ötürüdür . Cagirsa sanki gidecek miydiniz ki?
Ben de altın almayı düşünüyorum teşekkürlerTabi düğün sonrasında evine bir hediye gönderirseniz çok şık olur. Sonuç olarak ikinizim de hayatında bazı değişiklikler olmuş sonrasında mesafe girmiş bir hediye hatır yapmak normale bağlar durumu.
Ben de bu yüzden kırıldım zaten o yüzden fikir almak istedimNişana kınaya vs cagirmamis düğüne çağırıyorsa günahını almak istemem ama borcunu ver demek istiyor. Sizi görmek isteseydi nişana da davet ederdi bekarlığa vedaya da. Ben olsam gitmezdim ama altın yollardim.
Size ne taktıysa onu geri takın bence yine konuşmak istemezseniz mesafenizi korursunuz.Kızlar merhaba, daha önce de konu açmıştım arkadaşımla ilgili. Kız arkadaşımla evlendikten sonra aramıza mesafe girdi. O bana evlendiğimde gram takmıştı. Kendisi nişan bekarlığa veda partisi vs yaptı ama bana hiç söylemedi. Şimdi evleniyormuş mesaj attı düğüne gidemiyorum ama ben de bir şeyler takmak istiyorum. Eşim takma bu zamana kadar en yakın arkadaşın sana haber bile vermedi diyor ama içim rahat etmez. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
O size hediyesini yapmış sizin de yapmanız lazım.Kızlar merhaba, daha önce de konu açmıştım arkadaşımla ilgili. Kız arkadaşımla evlendikten sonra aramıza mesafe girdi. O bana evlendiğimde gram takmıştı. Kendisi nişan bekarlığa veda partisi vs yaptı ama bana hiç söylemedi. Şimdi evleniyormuş mesaj attı düğüne gidemiyorum ama ben de bir şeyler takmak istiyorum. Eşim takma bu zamana kadar en yakın arkadaşın sana haber bile vermedi diyor ama içim rahat etmez. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?