Sizce arkadaşıma hediye göndermeli miyim?

Iremizm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
246
173
53
31
Kızlar merhaba, daha önce de konu açmıştım arkadaşımla ilgili. Kız arkadaşımla evlendikten sonra aramıza mesafe girdi. O bana evlendiğimde gram takmıştı. Kendisi nişan bekarlığa veda partisi vs yaptı ama bana hiç söylemedi. Şimdi evleniyormuş mesaj attı düğüne gidemiyorum ama ben de bir şeyler takmak istiyorum. Eşim takma bu zamana kadar en yakın arkadaşın sana haber bile vermedi diyor ama içim rahat etmez. Sizce yanlış mı düşünüyorum?

Mesafe de girse borcumu öderdim.Bir arkadaşım bebeğime altın takmisti bahsettiğiniz gibi aramıza mesafe girdi iş güç herkesin evlilik hayatı derken felan oda doğum yapınca ilk firsatta hemen taktım vicdanen huzursuz olurdum.

Aranıza mesafe girse de bütçenize göre bir hediye almalısınız. Düğüne gidemiyorsanız düğün başka bir ilde ise, gitmeseniz de tebrik etmeli düğünden sonra adresine bir hediye göndermelisiniz diye düşünüyorum.

Nişana kınaya vs cagirmamis düğüne çağırıyorsa günahını almak istemem ama borcunu ver demek istiyor. Sizi görmek isteseydi nişana da davet ederdi bekarlığa vedaya da. Ben olsam gitmezdim ama altın yollardim.

Eşinize ne ya , o cebinden bin lira çıkmasın diye aklınıza giriyor. Tabii ki takmalisiniz.
Bekarlığa vedaya belki sayıca az tutmuştur. Bir de bazı evli insanlar gelmezler öyle ortamlara , belki alkollü danslı bir yerde yapmıştır. Daha bekar, daha eğlenebilecek insanları çağırmıştır. Ben de bekarlığa veda yapsam sevdiğim halde çoğu insanı çağırmam, zaten çağirsam da çogu içkili mekana gelmek istemez,ya da gece yarısı evden çıkmaz.
Bence böyle bir şeyden ötürüdür . Cagirsa sanki gidecek miydiniz ki?

Size takmış sonuçta. Bence gönderin gramı.

Önemli olan gitmek değil ki daha önce de çok aradım onu ama karşılık alamadım. Ben evlenirken en yakın arkadaşlarım yanımda oldu her şey de fikir almak istedim. Sadece üzüldüm böyle önemli bir şeyi paylaşmamasına

Son düzenleme:
Tabi düğün sonrasında evine bir hediye gönderirseniz çok şık olur. Sonuç olarak ikinizim de hayatında bazı değişiklikler olmuş sonrasında mesafe girmiş bir hediye hatır yapmak normale bağlar durumu.

Ben de altın almayı düşünüyorum teşekkürler

Ben de bu yüzden kırıldım zaten o yüzden fikir almak istedim

Nişana vs cagirmayip haber vermeyip düğüne mesaj attığına gore zaten altını geri istiyor demek ki, ama acikca söyleyemiyor. Aramin bozulduğu birine borclu kalmis gibi olmak istemezdim. Dugune gitmeyin ama gönderin altınını

Size ne taktıysa onu geri takın bence yine konuşmak istemezseniz mesafenizi korursunuz.

O size hediyesini yapmış sizin de yapmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…