Sizce artık Üzümün çöpü Armudun sapı demesem mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi üvercinka1981
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ü

üvercinka1981

Ziyaretçi
Arkadaslar benimle evlenmek isteyen tanımaya calıştığım birisi var..bir arkadasımın aracılığıyla tanıştım...çok efendi ,işi ve imkanları cok iyi..sohbeti de öyle..özellikle evli bayanlara soruyorum sizce yakışıklılık boy cok mu önemli....hayalimdeki tip değil zaten..ama cok sempatik ve sevecen.sizce sans vermeli miyim ona?tanı beni diyor haklı olarak kafam çok karıştı:utangac:hepiniz eşinize ilk anda aşık oldunuz mu yoksa zamanla sevgi oluşacak mıdır dediğim gibi yanında zaman cok cabuk geçti..ne yapmalıyım sizce yerimde olsanız ya da boya kiloya cok takar mısınız?benden birazcık uzun..birini çok begenmiştim iş çevremden onun da cok içki içtiğini öğrendim yakın cevresinden ve ben sürekli içen bir eş istemiyorum o yüzden bu kişi bana cok mantıklı geliyor fisfisfis
cevaplarınızı bekliyorum:uhm:

canım boy pos hiç önemli değil..benim eşim bir hayli yakışıklı ama bana o kadar eziyet ettikten sonra hiç gözüme görünmüyo valla..hele evlilikte asla görüntü önemli değil..yanına yakışsın biraz çok abartı kusuru yoksa sevecenlik sempatiklik iyi huy çook önemli.hiç takılma.hem ilk anda bir elektrik olmasa bile sonra ısınırsın..yeter ki sana saygı duysun değer versin

Bencede boy pos hiç önemli değil :1closedeyes:
İnsan olsun yeterki :delphin:
Ne yakışıklılar gördük içleri boş :kahve:

nikahta keramet vardır derler ama olur umarım çünkü artık sıkıldım birini tanımaya calışmak çok zor..eşinizin durumuna üzüldüm...yakışıklı olup mutsuz olmayı ben de istemem.. çirkin değil sevimli sadece boyu benim gibi biraz da göbek işte ..hayalimdeki tip değil yalnızca buna takıldım ama su da var ya hayalimdeki tip çıkmazsa hiç karşıma?

hayalindeki tip karşına çıkar da iyi bi insan olmazsa? hayalin olmayan ama ii bi insanı harcamaya değer mi acaba? biraz tanımaya çalış daha çok hoşlanırsın sanki, gayet olumlu konuşuyosn çnkü..
tipe de çok takılma bence, 60'ına gelince hepsi bir oluyo nasılsa buruş buruş :)

Bence tanimaya calis,
tip bi yere kadar önemli... icinin isinmasi gerekiyor elbette zamanla, benim icin mühim olan birinin cok yakisikli olmasi degil o allah vergisi birsey sonucta ama BAKIMLI OLMAK ZORUNDA...
eger kafa yapilariniz uyusuyorsa, ben adamin kisiligine güveniyorsan bi sans vermelisin bence...

canım kafa yapımız uyuyor şimdilik..temiz biri bakımlı yani...dediğiniz gibi tanımaya devam edicem.inş hayırlı olur.

Benimde birlikte oldugum kisi ilk baslarda yakisikli buldugum biri degildi... ama simdi resimlerine bakinca sanki dünyanin en yakisiklisiymis gibi geliyo bana :) insan sevdikce güzel buluyor karsindakini, illa muhtesem bi tipi olmasi gerekmiyor...

sözlüme ilk konuştuğumda aşık olmadım..
zaten köpeği var diye bikç soru sordum gittim.. sonraa o denk geldikçe konuşmaya başladı...

derken zamanla 2 ay sonra falan aşık oldum..

bence şans ver.

Arkadaslar benimle evlenmek isteyen tanımaya calıştığım birisi var..bir arkadasımın aracılığıyla tanıştım...çok efendi ,işi ve imkanları cok iyi..sohbeti de öyle..özellikle evli bayanlara soruyorum sizce yakışıklılık boy cok mu önemli....hayalimdeki tip değil zaten..ama cok sempatik ve sevecen.sizce sans vermeli miyim ona?tanı beni diyor haklı olarak kafam çok karıştı:utangac:hepiniz eşinize ilk anda aşık oldunuz mu yoksa zamanla sevgi oluşacak mıdır dediğim gibi yanında zaman cok cabuk geçti..ne yapmalıyım sizce yerimde olsanız ya da boya kiloya cok takar mısınız?benden birazcık uzun..birini çok begenmiştim iş çevremden onun da cok içki içtiğini öğrendim yakın cevresinden ve ben sürekli içen bir eş istemiyorum o yüzden bu kişi bana cok mantıklı geliyor fisfisfis

27 28 yaşındasın artık yavaş yavaş evlilik vaktinde geliyo...
karşındakine bişans ver,bide zamana bırak....

Ca.s.anım bence tanı tanıdıkca sewiceksin we hayalindeki erkek bu diyiceksin inş öyle olur inş dogru dürüst karakterli bir adamdır adam gibi adamdır .. canım iyice tanı ama inş senin için hayırlı olur rabbim hayırlı kişiyi karşına çıkarır we sewersin hayatının sonuna kadar:asigim: sewgiler canım allaha emanet ol

Canım bu konuda kendimden örnek vererek yardımcı olmaya çalışacağım sana..
Eşimle aynı işyerinde çalışıyorduk o benim şefim konumundaydı.. O dönem benden hoşlanıyormuş..oysa ben veznede çalışan boylu poslu ve yakışıklı bir çocuktan hoşlanıyordum.. Sonra o çocukla 2 ay birbirimizi tanımak maksadıyla telefonlaştık, öğle yemeklerini beraber yiyorduk..Sonrasında hep bişeyler eksikti sanki tamam o çocukla beraberdik ama ben mutlu değildim.. Sonrasında eşimle bir gün nöbete kaldık eşim çok yakışıklı birisi değil ama hem eğitim bakımından hemde kişilik bakımından(esprili,hoş sohbet) beni etkileyiverdi... Daha başlamadan o arkadaşın bana uygun olmadığını söyledim ve bitiridim.. Sonrada eşime işte hayatımın erkeği deyip duygularına karşılık verdim.. Ama bu birden olmadı bir ara bocaladım..Şu an 7 yıllık evliyiz çok mutluyum .. Bence onu tanımaya çalış..denemeye değer...Yaşın gereği çok seçici olursun ama aynı zamandada daha mantıklı kararlar alırsın...

fizik hiç önemli değil
önemli olan anlaşmak.bence tanımaya çalış

ayy tatlım benimm..acıklamasaydın ben soracaktım işyerindekine ne oldu diyekaydirigubbakcemile3canım için ısındıysa çok iyi biri oldugunu düşünüyorsan ve en önemlisi degişmeyecegine inanıyorsan neden olmasın ki.çok severek evlenenleri de görüyoruz hepsi hayırlı çıkmıyor.benim ablam eniştemle görücü usulü evlendi hemde 3 ayda aldılar valla.hoşlanmalar vardı tabi ama evlendikten sonra çok sevdiler birbirlerini.bence düşünme canım hayırlısı ne ise o olsun senin için.
dşündügüne göre sende boş degilsin.içki içmeyen birini istememen de ayrıca güzel seni tebrik ederim canım.en güzelini yapıyorsun.hayırlı haberlerini bekliyorum öptümŞeniz

cnm hayatını birleştireceğin insanın sonuna kadar içine sinmesi çok önemli.ancak dört dörtlük adam yok ortalıkta.yakışıklı olur,öyle şeyler yaşatırki gözün asla görmez,ama sevimli diyorsun ne güzel.evlilikte sıcaklık çok önemli,tanıyıp sevebilirsen ne ala mutlaka şans ver.baktın olmuyor daha fazla zorlama.sonuçda bir ömür geçirceksin.sadece kalbini duygularını dinle.onlar sana doğru yolu gösterir.a.s.

valla olacağı varsa olur arkadaşım zaman çok önemli zaman ver ne kadar üstüne düşecek kendini ne kadar sevdirebilecek sana bence herşey onun elinde uğraşsın bakalım

nikahta keramet vardır derler ama olur umarım çünkü artık sıkıldım birini tanımaya calışmak çok zor..eşinizin durumuna üzüldüm...yakışıklı olup mutsuz olmayı ben de istemem.. çirkin değil sevimli sadece boyu benim gibi biraz da göbek işte ..hayalimdeki tip değil yalnızca buna takıldım ama su da var ya hayalimdeki tip çıkmazsa hiç karşıma?

arkadasım az göbekli demişsin ..tek sorunu o olsun göbek biraz spor biraz diyetle gider ama kişiliğindeki bir bozukluk ya da kötü bir huy ne yaparsan yap gitmez hep insanda baki kalır . ilk görüşte insan illaki dış görünüşe önem verir ..ama eminim zamanla huylarını kişiliğindeki güzellikleri görmeye başladıkça şimdi takıldıgın sorunların hiçbirini kendine dert etmeyeceksin ..:1hug: birazcık şans ver ona ne çıkar a.s.

bence fızık kesnlıkle önemlı deıl ama ılk gorduğun yada bı kaç kez konuştuğun ınsan sana gerçek yüzünü göstermeyebılır bence herseyı zamana bırak onunda bazı yönlerı ortaya çıkar :1closedeyes: kım ne derse desın mutlu olacaksan hiç bakma boya posa yoksa evde kalcan turşu olcankaydirigubbakcemile3 hem ne yakışıklıların gözu dışarda bendekı mantık şu:çirkin olsun benım olsun:1rolleyes: eee yaşında gelmış sen evlende sıra bıze gelsın ayol:delphin:

Yakışıklılıkla ,boy posta gelir geçeerrr, ama huy güzelliği can çıkana kadar değişmez

ah canım senin yaşadıklarını bende yaşadım,
Anlatayım eşimle hemen hemen aynı boydayız ve bide sarışın.akrabalarım okadar laf söylediler ki sarışınlığına,dalga geçtiler arkamdan,tabi kulağıma geliyordu da,bunlar beni düğün öncesi çok üzdü.halbuki alakası yok eşim yakışıklı değil ama oldukça sevimli,ilk tanıştığımızda da karakterine ,konuşmalarına baktım,onunla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum,benim içinde karakteri önemli tabi işide olmalı,şimdi evliyiz 2.5 aylık Allahım şükürler olsun okadar huzurluyum ki,eşim çıkarken neyse şimdide öyle,hiç değişmedi,
canım ilerde mutlu olabileceğin seni üzmeyecek biriyle evlen.çünki evlilik,aynı çatıyı paylaşmak bambaşka birşey.kesinlikle fırsat ver,tanımaya çalış

Back
X