Sizce artık Üzümün çöpü Armudun sapı demesem mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi üvercinka1981
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ablam 2 yıllık evli ve şuan şöyle bir cümle kuruor " ayy kaşı gözü ne güzel die düşünceğime, haraketlerine daha çok dikkat etsemişim keşke" diyor ...hani artık yakışıklılığı umrunda bile değil..onunla geçimine bakıyor...zaten dünyadaki en değerli en güzel mücevheri her gün her dakka görün çay bardağından farkı kalmaz....bu sebeple hakkınızda haırlısı olsun ...bence biraz arkadaşlık edin ,merhametli mi diğer insanlara bunlara bakın....hayırlısı olsun hakkınızda...

ah canım senin yaşadıklarını bende yaşadım,
Anlatayım eşimle hemen hemen aynı boydayız ve bide sarışın.akrabalarım okadar laf söylediler ki sarışınlığına,dalga geçtiler arkamdan,tabi kulağıma geliyordu da,bunlar beni düğün öncesi çok üzdü.halbuki alakası yok eşim yakışıklı değil ama oldukça sevimli,ilk tanıştığımızda da karakterine ,konuşmalarına baktım,onunla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum,benim içinde karakteri önemli tabi işide olmalı,şimdi evliyiz 2.5 aylık Allahım şükürler olsun okadar huzurluyum ki,eşim çıkarken neyse şimdide öyle,hiç değişmedi,
canım ilerde mutlu olabileceğin seni üzmeyecek biriyle evlen.çünki evlilik,aynı çatıyı paylaşmak bambaşka birşey.kesinlikle fırsat ver,tanımaya çalış

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. Şeniz

annem 51 yasında babam 52 yasında anneme sorarım anne bak bu çocuk çok guzel felan ahhh kızım ah der baban da zamanında öyledi ben onu böyleyken almadımki der:)
yani güzellikl gelip geçici insan sen onu sevöeye başladıgın da o sana dünya güzeli gelicek:)
mutluluklar canım:)

Güzelim eger biz sana tanış konuş evlen dersek yapacak mısın??

Eger sen kendin begeniyorsan istiyorsannnn

yap o bu tanış dediği için degil..

Duygularını bilmiyoruz ki? bir kere sen onu begeniyor musun?

tanışmak istiyor musun hem tanışırsan ne kaybedersin ki ..

amannn

Güzelim eger biz sana tanış konuş evlen dersek yapacak mısın??

Eger sen kendin begeniyorsan istiyorsannnn

yap o bu tanış dediği için degil..

Duygularını bilmiyoruz ki? bir kere sen onu begeniyor musun?

tanışmak istiyor musun hem tanışırsan ne kaybedersin ki ..

amannn

Hayır tabi ki siz evlen diyince evlenmiyecegim ama benim için burdakilerin fikirleri de önemli.akıl akıldan üstünmüş...deneyimlerini paylaşan arkadaslarıma teşekkür ediyorum..içim biraz rahatladı doğrusu..BUZDEVRİ cok sagol bu merhametli olması konusunda cok haklısın dikkat edicem..DİRİM doğru söylüyorsun şimdi babam bile bula bula bunu mu buldun diyebilir ama önemli olan benim fikrim olacaktırsırnaşık şeyhepinize teşekkür ederim inş.sonunda mutlu olabilirim.hihoyyyt

canikom hani armudun sapı,üzümün çöpü demişsinya...
herşeye bi kulp takarsan,bunun sonrası sana kalacak şey,
boş bi "hal"de kurtlu meyvalarla başbaşa kalmak...:1no2:

benimde hayalim çok farklıydı inan,taki eşimi tanıyana kadar...
hatta bundan bahsettiğim başka topiklerde var...
benzer şeyleri sürekli yazmak yerine sana şu kadarını söyleyim...
evlendiğinde asla,güzellik ekmeğin üzerine konupta yenmiyor canım,sana verdiği kıymet sayesinde ondaki güzelliklerini görüyorsun ve diyorsunki benim güneşim bu insan...
iki farklı dünyanın artı ve eksisiyiz biz, dediğim eşime olan sevgim; şimdi,ayaklarını yıkayıpta suyunu içecek kadar çok...:lepi:
yani............
anlatabildim sanırım,dimi? yerimseniben

ay canım yaa aynı bende senin gibiyim daha 19 yaşındayım çok evlenmek isteyen var ama hayalimdekini bulamıyorummm bazen diyorum ne olcak parası var işi var diyorum ama olmuyo işdee insna hayalindekini arıyo

ay canım yaa aynı bende senin gibiyim daha 19 yaşındayım çok evlenmek isteyen var ama hayalimdekini bulamıyorummm bazen diyorum ne olcak parası var işi var diyorum ama olmuyo işdee insna hayalindekini arıyo

sen bekle tatlım:utangac::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ben senden cok büyüğüm senin karşına cıkadabilir..şutarafagitti

canikom hani armudun sapı,üzümün çöpü demişsinya...
herşeye bi kulp takarsan,bunun sonrası sana kalacak şey,
boş bi "hal"de kurtlu meyvalarla başbaşa kalmak...:1no2:

benimde hayalim çok farklıydı inan,taki eşimi tanıyana kadar...
hatta bundan bahsettiğim başka topiklerde var...
benzer şeyleri sürekli yazmak yerine sana şu kadarını söyleyim...
evlendiğinde asla,güzellik ekmeğin üzerine konupta yenmiyor canım,sana verdiği kıymet sayesinde ondaki güzelliklerini görüyorsun ve diyorsunki benim güneşim bu insan...
iki farklı dünyanın artı ve eksisiyiz biz, dediğim eşime olan sevgim; şimdi,ayaklarını yıkayıpta suyunu içecek kadar çok...:lepi:
yani............
anlatabildim sanırım,dimi? yerimseniben

cok iyi anlattın eline sağlıkhihoyyytaz önce konuştuk çok ilgili birisi...kıymet bilmk çok önemli haklısın.en büyük korkum huyunda bir sey cıkması ama aşık olmadığım için şanslıyım da su an çünkü gözlemleyebiliyorum gercekçiyim henüz..kaydirigubbakcemile3

cok iyi anlattın eline sağlıkhihoyyytaz önce konuştuk çok ilgili birisi...kıymet bilmk çok önemli haklısın.en büyük korkum huyunda bir sey cıkması ama aşık olmadığım için şanslıyım da su an çünkü gözlemleyebiliyorum gercekçiyim henüz..kaydirigubbakcemile3

HERŞEYİN BAŞI HAKKINDA HAYIRLISINI DİLİYORUM CANİKOM....naniknanik

Canim bende 6 senedir evliyim, bosver sen görüntüyü sunu bunu. Görüntüyle mutluluk olsa Hollywood yildizlarin hepsi mutlu mesut olurdu. Hem cok yakisikli bir erkek sürekli basina bir bela, adam rahat dursa etrafindaki kizlar kadinlar rahat duracakmi. Hos, simdi adam cirkin bile olsa biraz parasi varsa ozaman bile kadinlar kizlar sinek gibi pesinde, kimsenin evli barkli cocuklu oldugu umrunda degil.

Önemli olan, dürüst olmali, inancli olmali, sana saygili olmali, seni cok sevmeli, cok deger vermeli, nazini cekmeli. Simdiden icinde bir kiprasma varsa, sonradan dahada cok seversin emin ol.
Tecrübe konusuyor!

Görüntü hiç önemli değil. Gönül kimi severse güzel odur.
Ama gönül sevsin, onu da unutmayın. Sadece mantık yetmiyor, sadece aşk da yetmiyor. Herşey birarada da olmuyor. En iyisi herşeyden biraz biraz galiba.
Ama aşk nasıl gelir belli olmaz, kimi aşklar görür görmez başlar, kimi aşklar zaman içinde büyür. Benim bir arkadaşım mesela yedi yıldır tanıdığı bir arkadaşına aşık oldu evlendi. Siz de bir şans verin kesinlikle.
Ama aşksız evlilik yapmayın. Sonra ısınamamak çok kurcalar kafanızı.

beyaz atlı prensi arama seyise kalırsın şansını fazla zorlama ata yalvarırsın.

canım bende ilk görüşmemde eşim çok yakışıklı olmasına rağmen ısınamamıştım.ve arkadaşlarımın ısrarı ile zar zor ikinciye buluşmaya ikna oldum.diyeceğim şu kimin içinde ne cevherler olduğunu tanımadan bilemeyiz.bence herkes bir şansı hakeder...lütfen bizi haberdar et gelişmeleri bilmek isterim...

Bu yorumlar için tekrar teşekkür ediyorum sizlere..
Gerçekten iyi ,dürüst deger veren bir erkek kendini sevdirebiliyormuş bunu anladım..çok şükür mutluyum şu an..çok yakışıklı olup hayatı evliliği erteleyen erkekler yerine böylesi daha iyiymiş..sonuc olumlu oldugu için söyleyeyim dedim sizlere...yaptıgı fedakarlıkları anlatsam inanamazsınız..ik görüşte olmamıştı ama olması da sart degilmiş insan bir süre görüşmeyi devam ettirince kişiyi tanıyınca oluyormuş..mantık da önemliymiş sevgi kadar aslında...
Anlayacagınız inanmazdım ama iyi adam da varmış bu dünyada .geç de olsa karşıma cıktı darısı basınıza nasipse önümüzdeki ay resmileşecek inş..size yazarım..:)

canım sana şunu söyliyimki tipe fazla takılma....yani tam hayalindeki tip olmayabilir zaten öyle olması yüzde kaç ihtimaldirki....seninle aynı yaştayız...bende 81liyim...belli bi yaştan sonra daha seçici oluyr insan....kolay beğenmiyor.....seni anlıyorum.....

ama arkadaşlarında dediği gibi karakteri,huyu suyu o kadar önemliki....birde ailesi....sen güzel vakit geçirdiğinizi söylemişsin...iyi anlaşıyoruz demişsin....ve birazda olumlu bir bakışın var öyle hissettim....bence tanımaya çalış...biraz zaman ver....göbekmiş falan boşver....göbeği eritmek kolay yeterki adam gibi adam olsunda ruhunda egosunda şişkinlik olmasın....

çok yakışıklı yada tam tipim dediğimiz insanlarıda gördük...benneyaptımkieminim sende görmüşsündür böyle insanlar....o yüzden tipi boşver....tamam eli yüzü düzgün olsun çokta yüzüne bakılmaz olmasın gerisi boş...dürüst olsun efendi olsun sana kıymet versin iyi bir ailenin çocuğu olsun yeter bence....

sevgiler canım.....a.s.

Bu yorumlar için tekrar teşekkür ediyorum sizlere..
Gerçekten iyi ,dürüst deger veren bir erkek kendini sevdirebiliyormuş bunu anladım..çok şükür mutluyum şu an..çok yakışıklı olup hayatı evliliği erteleyen erkekler yerine böylesi daha iyiymiş..sonuc olumlu oldugu için söyleyeyim dedim sizlere...yaptıgı fedakarlıkları anlatsam inanamazsınız..ik görüşte olmamıştı ama olması da sart degilmiş insan bir süre görüşmeyi devam ettirince kişiyi tanıyınca oluyormuş..mantık da önemliymiş sevgi kadar aslında...
Anlayacagınız inanmazdım ama iyi adam da varmış bu dünyada .geç de olsa karşıma cıktı darısı basınıza nasipse önümüzdeki ay resmileşecek inş..size yazarım..:)

son sayfaya bakmama hatasını 2.kez yaptım...:utangac:

çok sevindim canım bu habere.....allah gönlüne göre verdi demk...darısı başıma olsun inşallah.....inşallah benimde karşıma böyle biri çıkar birgün....:a015:

Back
X