Anket Sizce aşağıdakilerden hangisi Türk kadının şu andaki en önemli problemi?

Sizce aşağıdakilerden hangisi Türk kadının şu andaki en önemli problemi?

• Dayak

OY: 13 14,1%
  • İşsizlik

OY: 8 8,7%
  • Taciz- tecavüz

OY: 15 16,3%
  • Cinsel ayrımcılık

OY: 16 17,4%
  • Eğitim yetersizliği

OY: 40 43,5%

• Ankete Katılan
    92
  • Anket Kapalı .
bence egitim yetersizligi, kiz cocuklarini bazi yerlerde okutmuyorlar bile okula bile gitmiyorlar

a.s.bir tutam ondan bir tutam bundan hepsi heryerde
sorun bizdeki eğitim biraz daha fazla bence çünki diğerleri sadece bizde değil bütün heryerdeki kadınların sorunu ama eğitime eskiye oranla şimdi daha çok önem verdiğimizi düşünüyorum

Ben Türk kadınlarının genel anlamda eğitimsiz olduğunu düşünmüyorum.

Aslında en büyük sorun cinsel ayrımcılık; zaten cinsel ayrımcılık olduğu için Türk kadınları eğitimsiz kalıyor ya....
:delphin:

bazı kadınlar bu problemlerin hemen hemen hepsini görüyor diye düşünüyorum...

Eğitim yetersizliği..Kendi değerlerinin farkında olmamaları,oğullarını yetiştirirken de kadınlardan üstün olmalarını gerektiği düşüncesiyle yetiştirmeleri,kızlarını 2.planda kalmaları gerektiği şeklinde yetiştirmeleri ,haklarını savunamamaları,vs vs...Hepsi eğitim yetersizliği...

eğitim yetersizliği en büyük sorundur, tecavüze uğrayıp da insanlardan bucak bucak kaçmanın da, dayak yediğini saklayıp başını yere eğmenin de en önemli nedeni budur.

bencede eğitim yetersizliği ama erkeklerde daha çok bu eğitimsizlik...o yüzden oluyorya tecavüz, dayak karşıdakinin de insan olduğunu unutuyorlar............

artık pek çok kadının eğitimli olduğunu düşünüyorum.ama hani iş.yok mu var ama sınırlı.bekarken zor evliyken heleki çocuk varken daha zor iş bulmak.heleki şimdilerde

hımmm hepsinden biraz biraz var türk kadınına maleseff kii ve yine malesef ki değişme olacak gibi değill..
çağ atlayamıyo ne yazıkki türkiyee:(:(

artık pek çok kadının eğitimli olduğunu düşünüyorum.ama hani iş.yok mu var ama sınırlı.bekarken zor evliyken heleki çocuk varken daha zor iş bulmak.heleki şimdilerde

kadın için iş bulmak neden zor anlamıyorum, tabi iş bulmak zor şimdilerde ama bu hem kadın hem de erkek için geçerli.

cevap veremedim biliyormusunuz. çünkü o kadar çok derdi varkı kadının dayak taciz tecavuz eğitimsizlik....... v.s türk kadınının işi zor.

Türk kadinin cok derdi var, hangini diyelim ki!!!! dayak mi??? Taci, tecavüz mü?? egitimsizlik mi??? Ayrimcilik mi???? Hepsi

Back
X