sizce ayağımda bir sorun var mı:(

Merhaba sizin yorumunuzu görünce özellikle yazmak istedim...Benim ayağımda da aynı sorun var.Halamda aynı şikayetten tek ayağından ameliyat oldu...Ben topuklu ayakkabıyı özel günler haricinde giyen birisi değilim ama ırsılikten dolayı benim kemiğimde büyüyor... Başlarda nasıl bir tedavi uyguluyorlar bilemiyorum ama eğer ilerlemiş ise tek tedavi ameliyat. Çoğu doktor zaten topuklu ayakkabı konusunda uyarıyor bayanları :34::34::34:

bendemi ameliyat olucam ya neyse haftaya belli olucak inşallah:26:

peki doktora gittinmi:26:

yok ayagım ıcın gıtmedım ama belım ıcın gıttıgımde sormustum doktor bana vucut yapısından dolayı oyle demıstı yanı annenın yda babanın brınınn ayagnın yanında cıkma vardr dedı gercektende babamda var

bendemi ameliyat olucam ya neyse haftaya belli olucak inşallah:26:

Arkadaşım annem ayagından tedavi gördü doktorun söyledigine göre ameliyat en son çare ilk önce onun bir aleti var adını bilmiyorum onunla tedavi ediyorlar eger geçmezse igne tedavisi yani kortizon eger oda fayda etmezse ameliyat ediyorlar sonucu burda paylaşırsın inş iyi haberlerini bekliyoruz.

Arkadaşım annem ayagından tedavi gördü doktorun söyledigine göre ameliyat en son çare ilk önce onun bir aleti var adını bilmiyorum onunla tedavi ediyorlar eger geçmezse igne tedavisi yani kortizon eger oda fayda etmezse ameliyat ediyorlar sonucu burda paylaşırsın inş iyi haberlerini bekliyoruz.

bu hafta doktora gidicem kızlar en yakın zamandada size sonuçları bildircem:26:

Canım benim anladığım kadarıyla sağ ayak parmağınız kalkık duruyor
bunun sebebi farkında olmadan o ayağınıza baskı uygulamışsınızdır yani o ayağınıza daha fazla yük veriyorsunuzdur mesala merdivenlerden inerken ilk ona basıyorsunuzdur gibi
bide topuklu ayakkabılarınız sıkıysada parmaklarınız sıkışmışta olabilir
dolgu taban ve dar olmayan ayakkabılar seçin bir süre o ayagınızı dinlendirir eminim geçer
bende topuk dikeni var da oradan tahminenen diyorumki sizinki topuk dikeni değil topuk dikeninde sabah kalkınca bir süre ağrı oluyor topuğunuzda acı oluyor
tabi en iyisi doktora görünmek basit bir silikon tabanlık ve kremlerle geçecektir geçmiş olsun

Canım benim anladığım kadarıyla sağ ayak parmağınız kalkık duruyor
bunun sebebi farkında olmadan o ayağınıza baskı uygulamışsınızdır yani o ayağınıza daha fazla yük veriyorsunuzdur mesala merdivenlerden inerken ilk ona basıyorsunuzdur gibi
bide topuklu ayakkabılarınız sıkıysada parmaklarınız sıkışmışta olabilir
dolgu taban ve dar olmayan ayakkabılar seçin bir süre o ayagınızı dinlendirir eminim geçer
bende topuk dikeni var da oradan tahminenen diyorumki sizinki topuk dikeni değil topuk dikeninde sabah kalkınca bir süre ağrı oluyor topuğunuzda acı oluyor
tabi en iyisi doktora görünmek basit bir silikon tabanlık ve kremlerle geçecektir geçmiş olsun

o zaman bende topuk dikeni yok canım senin anlattıgın belirtiler bende yok kuzum ay inşallah bişi yoktur cuma günü doktora gidicem:31:

kızlar doktora gittim topuk dikeni değilmiş hastalık sadece son zamanlar çok sık topuklu giydiğim için böyle olmuş krem verdi sürüyorum bide ortopedik ayakkabı tavsiye etti onu alıcam öyle :6:

Back
X