- 9 Ocak 2017
- 630
- 496
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
Kızlar erkek arkadaşımla uzak şehirlerdeyiz fakat manevi anımda önemsediğim hiç bir anımda yanımda yok . Mesela doğum günümde ayrıydık o sebep olmuştu ve kutlamadı, sınavıma hazırlandığımda.. sonra şehir dışına iş dolayısıyla gittiğim zamanlar vardınmı bile yazmıyordu. Zaten canıma tak etmişti manevi olarak varlığını hissetmiyorum tam kopacak gibi olduğumda deli gibi ilgili oluyor ve gerçekten seviyorum onu. Normal zamanlarda da ilgisiz . Geçenlerde telde kırıldığımı söyledim, dedimki hiç bir anımda yanımda hissetmiyorum seni diye hatta bilerek dedim ki bari bu 14 şubatı kutla dedim gülerek sadece merak ettim söylediğimde yapar herhalde diye görmek istedim ne yapacağını ve hala kutlamadı. Dün sabah günaydın aşkım yazmıştım ona cevap da atmadı bende dün gece selzeniş ettim msjda ama onada cvp yok ve bugünü de kutlamadı. Hala ondan ses yok. Aslında ayrılırsam ağlamaktan korkuyorum çünkü burda konu açmıştım çok hassasım ve ayrılık gibi durumlarda kötü oluyorum . Birde deediğim gibi benim kopma noktasında oldugumu anladığında özür dilerim bebeğim vs seni çok seviyorum diyor ama hep kopma noktalarında onun haricinde hayatımda yokmuş gibi..