Sizce Ayrılmalı mıyım?

Minikgirl35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
630
496
103
Kızlar erkek arkadaşımla uzak şehirlerdeyiz fakat manevi anımda önemsediğim hiç bir anımda yanımda yok . Mesela doğum günümde ayrıydık o sebep olmuştu ve kutlamadı, sınavıma hazırlandığımda.. sonra şehir dışına iş dolayısıyla gittiğim zamanlar vardınmı bile yazmıyordu. Zaten canıma tak etmişti manevi olarak varlığını hissetmiyorum tam kopacak gibi olduğumda deli gibi ilgili oluyor ve gerçekten seviyorum onu. Normal zamanlarda da ilgisiz . Geçenlerde telde kırıldığımı söyledim, dedimki hiç bir anımda yanımda hissetmiyorum seni diye hatta bilerek dedim ki bari bu 14 şubatı kutla dedim gülerek sadece merak ettim söylediğimde yapar herhalde diye görmek istedim ne yapacağını ve hala kutlamadı. Dün sabah günaydın aşkım yazmıştım ona cevap da atmadı bende dün gece selzeniş ettim msjda ama onada cvp yok ve bugünü de kutlamadı. Hala ondan ses yok. Aslında ayrılırsam ağlamaktan korkuyorum çünkü burda konu açmıştım çok hassasım ve ayrılık gibi durumlarda kötü oluyorum . Birde deediğim gibi benim kopma noktasında oldugumu anladığında özür dilerim bebeğim vs seni çok seviyorum diyor ama hep kopma noktalarında onun haricinde hayatımda yokmuş gibi..

Bir tane iyi tarafından bahsetmemişsin bile. Kendine sormalısın bence bu soruyu...
Yok gibi biri.. ayrılır misiniz bilemem ama sonrasında üzülürüm diye korkup şimdi üzülmek bana garip geliyor..
Ayrılmaktan neden korkuyorsun ki ?
şu günlere bu kadar anlam yüklemeyin. Yapamıyorsanız ayrılırsınız olur biter 40 yıllık evlilikler bitiyor ortada çocuklar kalıyor sizin durumunuz daha mı kötü?
Niye sevgiliniz bu adam sizin? Hiçbir neden göremedim. Ağlamaktan korkmayın biraz ağlarsınız geçer bir ömür ağlamaktan iyidir.

Bugüne anlam yüklemek değil benim ki züten normal zamanımda pek yok bari böyle günlerde olsun üstelik bu sefer belirttim sempatik bir şekilde unutma tamam mı dedim bilerek görmek için ve dünkü günaydın msj ma bile cvp atmadı dün atsaydı bugünü takmazdım.

İyi tarafını da şöyle diyim saygılı biridir iyi taraflarıda var tabi ama benim hayatımda yok gibi işte ben vazgeçtiğimde nasıl ilgili oluyor anlatamam. Benden çok emin birde genelde ayrılır ve pişman olur geri gelir bunuda ekliyim.

Geçen konu açmıştım canım ayrılık aşamasnda çok kötü oluyorum kalbim acıyor vs diye öyle o hal olmak istemiyorum sanırım birde manevi olarak çökmüş durumdayım annem ağır hasta . Sanki o birşey yapmasada varlığı daha iyi hissetmeme neden oluyor gibi geliyordu. Ama bu şekilde kalbim kırılıyor artık.

Çok bahane üretmişsin. Bu ilişkinin olur tarafı yok. Ayrılırsan 1 gün üzüleceksin ayrılmazsan hergün. Seçim senin...

Olanı söyledim canım bahane derken ? Öyle bir yazmışsın ki sanki ben sizden ayrılmayın cvbı bekliyorumda ondan açmışım konuyu gibi tam tersi bunlardan dolayı ayrılamıyordum ama artık kalbim kırılıyor diyerek açtım konuyu yani burda ayrılmayın denilirse ben para kazanmıycağım

Son düzenleme:
Hassas etkilenen ayrilik durumlrinda hemen aglayan biri oldugunuzu soyluyorsunuz. Sirf aglamamak icin mi mantiginiza yatmayan bir ilişkiyi kaybetmek istemiyorsunuz. seni mutlu etmek huzura ulastirmak adina soyleyecegimiz cumlelerin hicbirini dikkate almayacagina inaniyorum canim kardesim. Yoksa yazdigin hikayede aslinda hersey asikar ortada. lutfen erkeklerin kullandigi cicili sozlere sevme kilifli eylemlerine karsi durusunuzu keskin tutun. Aklina yatmayan birsey varsa gercekten birsey vardir o işte

Hassas etkilenen ayrilik durumlrinda hemen aglayan biri oldugunuzu soyluyorsunuz. Sirf aglamamak icin mi mantiginiza yatmayan bir ilişkiyi kaybetmek istemiyorsunuz. seni mutlu etmek huzura ulastirmak adina soyleyecegimiz cumlelerin hicbirini dikkate almayacagina inaniyorum canim kardesim. Yoksa yazdigin hikayede aslinda hersey asikar ortada. lutfen erkeklerin kullandigi cicili sozlere sevme kilifli eylemlerine karsi durusunuzu keskin tutun. Aklina yatmayan birsey varsa gercekten birsey vardir o işte

Evet bende böyle hissediyorum canım aslında hepinizin ayrıl diyeceğinizi zaten biliyordum ama ben sizden bir şey rica etmek istediğim için açtım konuyu aslında. Ayrılınsam ben eminim kötü olucam bana duygusal destek olurmusunuz diyecektim ayrıldıktan sonra yine kötü olursam öncesi bu konuşu açayımda sonra kötü olduğumda herkes neden kötü olduğumu bilsin bilmiyorum beyki ihtiyaç da duymam ama ya duyarsam diye

Böyle bir adam vardi eskiden hayatim da bastim tekmeyi ayrildim.Hicte uzulmedim varligiyla yokluğu birdi cunku.Gerçekten seven insan ilgilenir,arar,sorar sesini duymadan haber almadan yapamaz.
Ayrilirsan en fazla 1 hafta aglarsin ama boyle devam edersen ilerde daha çok uzulursun.

Ayrılın/ayrılmayın gibi ilişkinizde önem taşıyan bir kararı ben sizin adınıza veremem ama şunu söyleyeyim, ilişkinizde değer görmediğinizi, duygularınızın yok sayıldığını hissediyorsanız o ilişki problemlidir. Ya iletişiminizi gözden geçirip ciddi ciddi ilişkiyi toparlamak için iki tarafın da adım atması gerekir, ya da iki taraftan biri bile çaba sarfetmiyorsa ilişkiyi gözden çıkarmak gerekir. Öteki türlü bir taraf muhakkak yıpranır çünkü.

Adam sizden çoktan ayrılmış,sadece siz ayrılamıyosunuz.

canım öyle değil işte mesela en son iş için ben başka şehire gittim dedim. aramadı, sonra aradığında dedim olmuyor sonumuz yok dedim tam 2 saat dil döktü sen haklısın hatalıydım ama hayır var diye. O an ikna oluyorum işte ama önemli olan ikna etmesi değil zamanında yanımda olması

Evet bende böyle hissediyorum canım aslında hepinizin ayrıl diyeceğinizi zaten biliyordum ama ben sizden bir şey rica etmek istiyorum ayrılırsam bin eminim kötü olucam bana duygusal destek olurmusunuz diyecektim ayrıldıktan sonra yine kötü olursam öncesi bu konuşu açayımda sonra kötü olduğumda herkes neden kötü olduğumu bilsin bilmiyorum beyki ihtiyaç da duymam ama ya duyarsam diye
Acilar sevincler bile program halinde gibi hayatında.neden buna musadee ediyorsun canim.cok uzun uzadiya bişey yazamayacagim ama sana cok net birsey soylemek istiyorum. Bu kişiden egwr ayrilirsan ki dogru olan o gorunuyor sakın ama sakın kendini sevmeden baska birini sevmeye kalkma. Kendini sevdigini düşünmüyorum. Seninle ilgilenen paylasimlarinizin cok oldugu hassas duyarli ilgili bir erkek arkadasin olurda onu kaybedersen o zaman beraber aglariz.ama bu tip egoist ucuz erkeklwr icin suradaki vakit bile cok canim benim

İyi de zaten hayatında yok ki.
Vardın mı? Nasılsın? Günaydın diyemeyen biri sevgilin mi gerçekten?
Hayatımda yoksun. Sadece gitmeye kalkıştığımda kapıyı tutuyorsun gitmekten vazgeçtiğimde ise dönüp arkasını uyuyan bir mağara adamı gibisin. Kısacası ilgisizliğin yetti bu iş burada bitti deyip engelleyeceksin konuşmasına bile fırsat vermeyeceksin ki yelkenleri indirme suya.
Yoksa daha çook konu açarsın.

Acilar sevincler bile program halinde gibi hayatında.neden buna musadee ediyorsun canim.cok uzun uzadiya bişey yazamayacagim ama sana cok net birsey soylemek istiyorum. Bu kişiden egwr ayrilirsan ki dogru olan o gorunuyor sakın ama sakın kendini sevmeden baska birini sevmeye kalkma. Kendini sevdigini düşünmüyorum. Seninle ilgilenen paylasimlarinizin cok oldugu hassas duyarli ilgili bir erkek arkadasin olurda onu kaybedersen o zaman beraber aglariz.ama bu tip egoist ucuz erkeklwr icin suradaki vakit bile cok canim benim
Tam tersi kendimi seviyorum hatta çok tatlı buluyorum . Neden program halinde zaten geçmiş konularımda aralarda yazdım hep sinyallerini vermiştim. Çünkü deediğim gibi çok hassasım ilk ilişkimde tam 1 yıl ağlamıştım asla öyle olamam, olmamak için elimden geleni yaparım ikincisi bunu özellikle açtım ki önlemini alayım çünkü benim miğdemde de yara var küçücük bir ağlamam onun kanamasına neden oluyor programlı olmak zorundayım kendimi düşünüyorum . Mesela belki ayrıldım bile yazmadan whatsapımı silerim hattımı dağiştiririm anlatabildim mi nasıl kaldırabileceksem o şekilde yapmam lazım kendim için. Ayrıca her acı geçiyor bu da geçer sadece en az hasarla atlatmak istiyorum hepsi bu

Cnm gözden uzak olan gönülden ırak olur.Senin yanında değilse ve bu derece umursamaz biriyse daha neyi bekliyorsun bence yol yakınken bırak gitsin.Ağlamaktan korkar mı insan?Ağlamak bir duygudur ve insanın içini ferahlatır.

Back
X