23 yaşındayım 1 seneye yakındır sevgilim var o 20 yaşında ilk tanıştığımızda bana yaşını 23 olduğunu söylemişti bende öyle düşündüm küçük göstermiyor 25 falan duruyor şans eseri öğrendim ve kavga ettik sonra gözleri dolu dolu bana seni tanıdıktan sonra söyleyemedim ben ciddi düşünecegimi sanmıyordum seni çok seviyorum gibi şeyler söyledi arkadaşları aradı beni bende affettim 2,3 yaştan sorun olmaz diye düşündüm çünkü çok ilgiliydi keyifli vakit geçiriyorduk birgun yuzeysel biseyler yasarken baskı sonucu kızlık zarım yırtıldı biliyosunuz hepiniz ben aylarca bu durumu kafama taktım doktora gittim netleştikten sonra yemek bile yiyemedim sevgilimede çok baskı yapmaya başladım onu darlamaya başladım sürekli aradım işimden çıktım konsantre olamadığım için o askerliğini bedelli yapmak için kredi çekmişti araba aldı vs şuan 700 bine yakın borcu var ailecek ödüyorlar kargocu olarak çalışıyor yani şuan düzenli bi işi var ve bana askerliği yapıp yüzük takıcam diyor 2,3 yıla evleniriz diyot biliyorum hepiniz çok erken evlilik için diceksiniz ama benim gelecek kaygım çok var evlilik buyuzden bi yandan düşünüyorum bi yandan da cevresi cok pislik bu cocugun beraber dugune gitmistik biri cezaevinden yeni çıkmış biri uyusturucu kullanıyor böyle arkadasları var ama cevresi de cok kalabalık elbet düzgün arkadasları da var. Ben bunun telefonunu psikolojik sıkıntıdayken iyice kurcaladım beni baska bi kızla aldatıcagını asla düşünmüyorum ama gizlenmiş fotograflarda az miktarda ot gördüm ogün çok kötü kavga ettik bana sadece 2,3 kez kullandığını 2 duman ben bunun yakın arkadaşını aradım sordum kullanmıyor dedi iyice film koptu hiç kullanmadı dedi çocukla kavga ettik arkadaşım beni niye satsın ben sana dürüstce söylemişim temiz bi hayat istiyorum artık yapmıyorum bu kimyasal değil diğerleri gibi değil avrupada antidepresan niyetine veriyolar dedi kimseyle görüşmüyorum işe gidip eve geliyorum 7 24 konuşuyoruz dedi doğru söylüyor ama geçmişte kullanan bi ihtimal belki İlerdede kullanabilir bu aklıma takılıyor biliyorum hepiniz ayrıl diceksiniz ama bekaret muhabbeti benim hala kafama takılıyor ben hiç ilişkiye girmedim o bastırmada çok kan gelmişti yırtıkta oluşmuş kanama ihtimali düşük bence tekrardan ve ben birine bunu anlatmaya çok utanırım ilerde uzun süre sevgili yapmam zaten kendimi toparlayabilmek adına ama hep yalnız kalıcak halim yok çevremden gözlemlediğim insanlsrdan bskıyorum söyleyip bırakılan çok var kullanılan kızlar var bu çocuk kanı görmesine rağmen yırtığı bilmiyor söylemedim kontrole gittiğimi ve tahriştendir diyor çevremdeki herkes beni sevdiğini söylüyor bunu bende görüyorum ama dediğim gibi bu esrar muhabbeti beni ürkütüyor yani ayrıyetten ilk gecemdende korkuyorum bi başkasıyla evlenirsem psikolojik olarak destek almaya başladım ama iyi geliyor ama ileriyi düşünmeden de edemiyorum lütfen sizde kırıcı olmadan yorum yapın en başından bilsem zaten hiç bunlar olmazdı zamanla öğrendim ailesine gelecek olursak düzgün gözüküyorlar da işte nolur ne biter hep beynimde dün arkadaşımın eski sevgilisiyle tanıştılar konuşurlarken bizde arkadan yürüyoduk ben dinledim onları ben temiz bi hayat istiyorum evlenmek istiyorum dedi benim için temiz bi işim var gidip geliyorum dedi sonra bu muhabbet açıldı o çocukta denk geldikce 2 3 duman aldıgını ama bagımlısı olmadıgını söyledi benimkide bende öyleyim dedi bi yakınımız farklı bi madde kullanıyor onun mesela saklanmıyor bile kusuyor baygınlık geciriyor herkes biliyo cevrede ama bu ot dedikleri sanırım bukadar büyük sıkıntılı bişey değil bilmiyorum ki
Bunuda yeni öğrendim işte. Ben ne yapmalıyım sizce? Ayrılıp yoluma bakmayı bende düşünüyorum ama hem sevgim var hemde gelecek kaygım çok var şimdi olmasa bile ilerde mutlaka bi evliliğim olucak söylemeden hiç konusunu açmadan ilişki anında anlaşılır diye ayrı korkuyorum söylersem daha farklı seyler olmasından apayrı yani kitlenmiş gibi hissediyorum kendimi Sonuç olarak hiç ilişkiye girmedim bile bu tarz muhabbetler de çok yaşamadım bakireyim diye bi iddiam yok banada igrenc geliyor böyle şeyler ama biliyosunuz ya insanlar gercekten kötü kalpli söylesen bile kabul edipte yıllar sonra bunu yuzunuze vurabilir ben bi hata oldu gozuyle bakıp hiç ilişki yaşıyım kafasına da girmedim