• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ayrılmalımıyım :((((

lovebander

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
13
0
6
Adana
kızlar çok büyük bir derdim var kimselere birşey soramıyorum size söyliyim dedim bir erkek arkadaşım var yaklaşık iki yıldır çıkıyoduk daha öncedende çıkmıştık ama ben bunu bırakıp 3 defa eski sevgilime döndüm aradan 2 yıl geçti sonra bi arkadaşım vesilesiyle konuşmaya başladık ve ner nasılsa ağzım dilim bağlandı ben tekrar tamam dedim neyse eskiden yaptıklarımdan dolayı içinde çok büyük bir nefret kaldığı için bana ilk başlarda çok kötü davranıyordu küfür etti dövdü tokatladı ama ne kadar ayrıldım dediysem de nasıl olduysa geri birleştik sevdiğim için dayanamadım ve annemle tanıştırdım ben hukuk okuyorum kendisi edebiyat okuyor annem meslekten dolayı istemedi ama tekra sınava girecekti benim için hukuk kazanmak için herneyse annem biraz yatışır gibi oldu sonra tabi beni her zaman üzüp ağlattığına annem defalarca şahit oldu ama ben diyemedim anneme daha önce bunları yaptım diye annem en sonunda babama söyledi ve babam ayrılacaksın unuacaksın o çocuğu dedi bana şimdi ailem ayrıyım sanıyor ama ayrılmadım ve şuan aramız Allah a şükür çok iyi 1 yıldır ilişkimiz yerine oturdu ve şimdi açıköğretimden adalet okuyor ve dgs ile hukuğa geçiş yapacak yani herşey tamam ama ben ailemin tepkisinden çok korkuyorum babam eğer o çocukla devam edersen beni çok üzersin kızım haberin olsun dedi ama sevdiğim içinde ayrılamıyorum sevgilim zamanı geldiğinde karşılarına çıkar herşeyi anlatırız diyor ama çok korkuyorum kızlar sizce bu kadar rayına oturtmuşken ayrılmalımıyım yoksa aileme kabul ettrme şansım varmı ?:25::25:

Ailene kabul ettirebilirsin. Ayrılmanı doğru bulmuyorum. Belki istediği bölümü okuyamadı. Sırf senin için hukuk bölümüne geçti. Bu çok önemli bir şey. Geleceğiyle alakalı sonuçta. Ailene ona önceden yaptıklarını anlatabilirsin. Şuan aranızın çok güzel olduğunu, senin için hukuk okuduğunu falan. Ama o çocuğu yarı yolda bırakma bence.

ailen senin mutluluğu istiyordur eminim. Sen kararlı bi şekilde sevginin arkasında durur, onunla mutlu olduğunu belli edersen peki diyeceklerini düşüyorum, sonuçta sen yetişkin bi insansın. eh Avukatlık okuyormuşsun birazda ikna kabiliyetin olsun canım :9::9::1:

Son düzenleme:
Ailene yaptıklarını anlatsan da bu onların korkularını tamamen silmeyecek bence. Hem senin yaptığın davranış için üzülecekler hem de içinde kalanlardan dolayı, sevgilinin öfkesinin tekrar etmesinden endişe duyacaklar.

Sonuçta seninle herşeye rağmen tekrar beraber olduysa, geçmişteki hatalarından dolayı sana acı çektirmesi doğru değil.
Düşünsene şuan geçmişi atlatmış gibi gözükse de, izleri hala duruyor olabilir ve ilerde karşına çıkarır bunları...

Umarım hakkınızda hayırlısı olur..

kızlar çok büyük bir derdim var kimselere birşey soramıyorum size söyliyim dedim bir erkek arkadaşım var yaklaşık iki yıldır çıkıyoduk daha öncedende çıkmıştık ama ben bunu bırakıp 3 defa eski sevgilime döndüm aradan 2 yıl geçti sonra bi arkadaşım vesilesiyle konuşmaya başladık ve ner nasılsa ağzım dilim bağlandı ben tekrar tamam dedim neyse eskiden yaptıklarımdan dolayı içinde çok büyük bir nefret kaldığı için bana ilk başlarda çok kötü davranıyordu küfür etti dövdü tokatladı ama ne kadar ayrıldım dediysem de nasıl olduysa geri birleştik sevdiğim için dayanamadım ve annemle tanıştırdım ben hukuk okuyorum kendisi edebiyat okuyor annem meslekten dolayı istemedi ama tekra sınava girecekti benim için hukuk kazanmak için herneyse annem biraz yatışır gibi oldu sonra tabi beni her zaman üzüp ağlattığına annem defalarca şahit oldu ama ben diyemedim anneme daha önce bunları yaptım diye annem en sonunda babama söyledi ve babam ayrılacaksın unuacaksın o çocuğu dedi bana şimdi ailem ayrıyım sanıyor ama ayrılmadım ve şuan aramız Allah a şükür çok iyi 1 yıldır ilişkimiz yerine oturdu ve şimdi açıköğretimden adalet okuyor ve dgs ile hukuğa geçiş yapacak yani herşey tamam ama ben ailemin tepkisinden çok korkuyorum babam eğer o çocukla devam edersen beni çok üzersin kızım haberin olsun dedi ama sevdiğim içinde ayrılamıyorum sevgilim zamanı geldiğinde karşılarına çıkar herşeyi anlatırız diyor ama çok korkuyorum kızlar sizce bu kadar rayına oturtmuşken ayrılmalımıyım yoksa aileme kabul ettrme şansım varmı ?:25::25:

meslekleriniz farklı olduğu için değil, daha sevgiliyken şiddet gördüğün için ayrılmalısın:ssz:

sen yarın avukat olunca kocasından şiddet gören kadınları boşanmamaya da ikna edersin :ssz:

Ailene kabul ettirebilirsin karşılarına daha düzgün biri olarak çıktığı sürece bence. Ama şiddet demek ne demek? Yani eğer seni senin onu sevdiğin kadar çok sevseydi sana bunları asla yapmazdı diye düşünüyorum. Düzeldi diyorsun. Peki ya tekrar aynı şeyleri yaparsa?

Back
X