Merhaba kızlar , Babam için psikyatra gitmeyi düşünüyorum. 85 yaşında devamlı küfür ediyor ve annemle bana artık bıçakla üstümüze yürüyor. Geceleri uyumuyor. Annem babamın 2. evliliği önceki evliliğinden 1 oğlu var herşeyi ona vermek istiyor. Bizi yeri geliyor evden kovuyor. ( Biliyor bi yere gidemiycez şikayet etsekte onu 2 gün sonra bırakırlar ve o zaman daha kötü olur işler.) Açıkçası zerre huzur olmayan bi evde ömrümüzü dolduruyoruz. Hergün kavga gürültü küfür ve kızıyım bana etmediği küfür yok. Arkasında durmaktan vazgeçtim utanıyorum. Çevreden herkese böyle kapıya gelen kapıcıya bile küfretti. Psikiyatra mı gitsem diyorum. Yaşlılıkla ilgili olarak ? Belki nasıl davranmam gerektiği konusunda prof. destek daha iyi olur ? Sizce ne yapmalıyım ? Bugün polise şikyet etsek ertesi gün çıkar bizi öldürür biliyorum. Ama hem ahireti hem dünyası için bir şekilde düzelsin istiyorum. Çünkü Baba demek bile gelmiyor içimden. Bu yaşananlardan mıdır bilmiyorum ama her "baba" kelimesi geçince içime cam kırıgı batıyor sanki ağlıyorum. Herşeye ağlar oldum. Cevaplarınızı bekliyorum mutlaka . Hoşçakalın. Şimdiden yardımlarınız için çoook teşekkür ederim.
merhaba,yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm,Allah kolaylık versin.psikiyatrdan önce psikoloğa gitseniz daha iyi olur gerekliyse o psikiyatra yönlendirir zaten,birde tanı aldğı herhangi bir demans hastlağı yok değil mi ?
Benim babamda boyleydi cok sukur simdi evimizde duzen yoktu kesinlikle psikolojik bu kisiler birde kafasinda birseyler kuruyor annem 64 yasinda kendini aldattigini falan soylerdi annem cok osmanli kadindir neler yasadik ablam dojtora yaptigi herseyi anlatti oda bir ilac verdi ilaci yemegine falan katiyotuz cok sukur simdi iyi seni anliyorum kardeşim
Psikiyatriste gitmelisiniz kesinlikle. Bir an evvel hem de. İlaçlarla sakinleşir muhakkak. İlaca alışma süresinde sıkıntı olabilir belki, sonra yoluna girer. Doktor gerekeni yapacaktır zaten.
merhaba,yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm,Allah kolaylık versin.psikiyatrdan önce psikoloğa gitseniz daha iyi olur gerekliyse o psikiyatra yönlendirir zaten,birde tanı aldğı herhangi bir demans hastlağı yok değil mi ?
Herhangi bir hastalığı yok. Çok şükür ama bazen korkuyorum onun adına Rabbim sevdiği kulu onu hatırlasın diye hep onu imtihan eder ve babamda ki bu hal gerçekten beni korkutuyor. Çok teşekkürler. Dualarınızı bekliyorum.
Benim babamda boyleydi cok sukur simdi evimizde duzen yoktu kesinlikle psikolojik bu kisiler birde kafasinda birseyler kuruyor annem 64 yasinda kendini aldattigini falan soylerdi annem cok osmanli kadindir neler yasadik ablam dojtora yaptigi herseyi anlatti oda bir ilac verdi ilaci yemegine falan katiyotuz cok sukur simdi iyi seni anliyorum kardeşim
Babanızı götürmediniz değil mi ? Ama işte insan verirse ve ona bişey olursa ondanda korkuyorum. Allah muhafaza ilaç yan etki olarak çarpıntı yaparsa malum yaşı 85 az değil. Sizede geçmiş olsun. Umarım bizim sorunmuzda çözülür inşallah.
Babanızı götürmediniz değil mi ? Ama işte insan verirse ve ona bişey olursa ondanda korkuyorum. Allah muhafaza ilaç yan etki olarak çarpıntı yaparsa malum yaşı 85 az değil. Sizede geçmiş olsun. Umarım bizim sorunmuzda çözülür inşallah.