Merhaba kızlar , Babam için psikyatra gitmeyi düşünüyorum. 85 yaşında devamlı küfür ediyor ve annemle bana artık bıçakla üstümüze yürüyor. Geceleri uyumuyor. Annem babamın 2. evliliği önceki evliliğinden 1 oğlu var herşeyi ona vermek istiyor. Bizi yeri geliyor evden kovuyor. ( Biliyor bi yere gidemiycez şikayet etsekte onu 2 gün sonra bırakırlar ve o zaman daha kötü olur işler.) Açıkçası zerre huzur olmayan bi evde ömrümüzü dolduruyoruz. Hergün kavga gürültü küfür ve kızıyım bana etmediği küfür yok. Arkasında durmaktan vazgeçtim utanıyorum. Çevreden herkese böyle kapıya gelen kapıcıya bile küfretti. Psikiyatra mı gitsem diyorum. Yaşlılıkla ilgili olarak ? Belki nasıl davranmam gerektiği konusunda prof. destek daha iyi olur ? Sizce ne yapmalıyım ? Bugün polise şikyet etsek ertesi gün çıkar bizi öldürür biliyorum. Ama hem ahireti hem dünyası için bir şekilde düzelsin istiyorum. Çünkü Baba demek bile gelmiyor içimden. Bu yaşananlardan mıdır bilmiyorum ama her "baba" kelimesi geçince içime cam kırıgı batıyor sanki ağlıyorum. Herşeye ağlar oldum. Cevaplarınızı bekliyorum mutlaka . Hoşçakalın. Şimdiden yardımlarınız için çoook teşekkür ederim.