Sizce basvuru yapmali miyim ?

Cehaletimi hoş görün lütfen ama bildiğim kadarıyla bu mesleklerin direkt üni bölümleri var. Açıktan fakülte varsa sizin için daha iyi olmaz mı?
Tabikii daha iyi olur ama benim sınava çalışacak durumum yok şuan..Yani biran önce iyi bir işe girip para kazanmam lazım..Gerisini ilerleyen zamanlarda halledicem..şuan ki düşüncem iyi bir iste çalışıp kızımı da kreşe yazdırmak..Sonrası Allah kerim

Başvurusunu bile yapmadığım bu mesleğin her gün mesajı geliyor bana öyle reklamları dönüyor ki.. Ne desek yalan olur. Kurslarında faydası var elbet ama onu ileride meslek haline getirecek çok yetkileri, faydası olduğunu pek zannetmiyorum. Hiç olmuyorda diyemem tabi ama kursuna gidipte o mesleği yapanı da arkadaşlarımdan henüz duymadım. Haklısınız elbette insan bi şeyler yapmak çalışmak istiyor fiyatıda uygunsa içinizde kalmasın sonuçta insan yapmadıklarına pişman oluyor.
Selamlar...İnstagramda sertifikalı eğitim kursu karşıma çıktı..tıbbi sekreterlik,eczane yardimciligi ve dış hekimi asistanligi ...Birkac araştırma yaptım sayfasına girdim ve memnun olup geri dönüş yapanlar var..aklıma takılan bir kaç soru vardı iletişime geçtim ve uzaktan eğitim olduğunu,sertifikaların üniversite onaylı olduğunu ve e-devlete işlendiğini söylediler..Açıkçası aklıma yattı..Bir an önce hayatıma yön vermem lazım..Kızım için kendi ayaklarımın üzerinde durmam gere..lise mezunuyum şuan sınavdı falan derken 1 sene boşa gidicek..issizlik şuan hatsafhada bununda farkındayım..kesin iş garantili değil biliyorum ama en azından böyle boş durana kadar elimde bir belgem olur diye düşünüyorum..3 belge uygun fiyatli dediler..Fakat daha önce böyle uzaktan eğitim alıp sertifika almadığım için tereddüt ediyorum..daha önce bu şekilde sertifika alıp iş deneyimi yaşayan oldu mu ?

bunlar %95 para tuzagı. ben zamanında halk eğitimden aldım kursu. sonrasında başvuru yapınca tecrübeli arıyoruz üzgünüm diye suratıma çarptıalr gerçeği :d torpilin yoksa alır basvururum diyosan boşuna zaman ve para kaybetme. adamlar öğrettikmi öğrettik paramızı alır geçeriz işi bulamazsan bu senin sorunun kafasındalar haliyle. benim tecrübem boş işler bu kurslar ... :110:

Selamlar...İnstagramda sertifikalı eğitim kursu karşıma çıktı..tıbbi sekreterlik,eczane yardimciligi ve dış hekimi asistanligi ...Birkac araştırma yaptım sayfasına girdim ve memnun olup geri dönüş yapanlar var..aklıma takılan bir kaç soru vardı iletişime geçtim ve uzaktan eğitim olduğunu,sertifikaların üniversite onaylı olduğunu ve e-devlete işlendiğini söylediler..Açıkçası aklıma yattı..Bir an önce hayatıma yön vermem lazım..Kızım için kendi ayaklarımın üzerinde durmam gere..lise mezunuyum şuan sınavdı falan derken 1 sene boşa gidicek..issizlik şuan hatsafhada bununda farkındayım..kesin iş garantili değil biliyorum ama en azından böyle boş durana kadar elimde bir belgem olur diye düşünüyorum..3 belge uygun fiyatli dediler..Fakat daha önce böyle uzaktan eğitim alıp sertifika almadığım için tereddüt ediyorum..daha önce bu şekilde sertifika alıp iş deneyimi yaşayan oldu mu ?
Kursun içeriği de önemli. Özellikle size hastane otomasyon sistemini öğretecekler mi? İşe girdiğinizde öncelik olarak sizden bilgisayar bilgisi ve tıbbi terminoloji isterler. İyi araştırmanızı tavsiye ederim

Tabikii daha iyi olur ama benim sınava çalışacak durumum yok şuan..Yani biran önce iyi bir işe girip para kazanmam lazım..Gerisini ilerleyen zamanlarda halledicem..şuan ki düşüncem iyi bir iste çalışıp kızımı da kreşe yazdırmak..Sonrası Allah kerim
Bahsettiğin işler "uzaktan sertifikalı eğitimle" yapılabilecek işler değil.Eczane yardımcısı dediği eczane kalfalığı sanırım.Eczane kalfası olarak tanıdığım çoğu kişi neredeyse doktor kadar hangi ilacın ne için kullanıldığını bilen ..bu alanda pişmiş ve çocuk yaşta yanında işe başladıkları eczacıdan mesleği öğrenmiş kişiler.Mesela diş hekimi asistanları da bu şekilde.

Back
X