Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatınızda en cok bayanlardan mı erkeklerden mi darbe yediniz?? diyelim...
hmm.Kim daha kötü diye bir şey olamaz
Allah kulları arasında böyle bir ayırım yapmadı
Kötülük insanların nefsi ile alakalı ve bu da her iki cinsten de çıkabiliyor, genelleme doğru değil
Haa bi derdin falan yok yani kib leyelim hemen.off ne kadar saçma. bayan veya kadın. ayrıca matrak olsun diye acıldı konu
Matrak olsun diye konu açmanin yeri burası değiloff ne kadar saçma. bayan veya kadın. ayrıca matrak olsun diye acıldı konu
aminKötülüğün cinsiyeti yok.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
evet biraz öyle oldu öyle brbölüm mü var:)Matrak olsun diye konu açmanin yeri burası değil
Gırgır bölümü var diye biliyorum.
Canın sıkıldı galiba![]()
ne hastası ne saçmalıyorsunuz terbiyenizi takının lütfen. böyle diyerek hasta oldugunuzu belli eden sizsiniz...Haa bi derdin falan yok yani kib leyelim hemen.
Ben de ciddiye alıp cevap verdim sonra. Hasta Mıdır nedir ya
Dalganı başka yerde geç seni ciddiye alanda kabahatevet biraz öyle oldu öyle brbölüm mü var:)
He he öylene hastası ne saçmalıyorsunuz terbiyenizi takının lütfen. böyle diyerek hasta oldugunuzu belli eden sizsiniz...
tabıkı erkeklerdenHayatınızda en cok bayanlardan mı erkeklerden mi darbe yediniz?? diyelim...