Malesef gelinen nokta buo kadar sey yasa sonra gitsem mi de. sen gitmemeyi degil gitmeyi kendine yakistirma asil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef gelinen nokta buo kadar sey yasa sonra gitsem mi de. sen gitmemeyi degil gitmeyi kendine yakistirma asil.
Çok haklısınız..Benim de sizim fikrinize saygım var tabi. Bu zamana kadar yapılan tüm haksızlıkları görmezden geldim babadır yine dedim ama bu kadar tepe taklak olduk yuvamın akibetinden bile endişe duydum iflas etmek o süreci atlatmak ki atlatmış değiliz hiç kolay değil hele dökülen göz yaşları... bunları el gibi dışardan izleyen baba.. içimi soğutamıyorum
Offf ne zor isler bunlar.Aileler arasinda anlasmazlik olunca bayramlar kabus gibi oluyor insana.sahsen benim icin oyle.bir bayram mutlu olmadim. Esiniz zorlamiyorsa gitmeyin diyecegim ama rahat bir insan degilseniz buda sizi rahatsiz edecek.Gidince de kendinize sayginiz kalmayacak.isinizden geleni yapin.bundan daha kotusu kararsizlik herhalde
Kredi ödememiz onları ilgilendiren mevzu değildi. Eşime ödediği aylık ücreti bile ev alınca düzenli vermemeye bu ay para az diyerek taksit taksit az az vermeye başladı senmisin ev alan şimdi ödeyeme sıkış der gibi zora soktu dayanamayıp ayrılma sebebimiz bu oldu zaten.. ve kendi ne aldığını asla hesaba yazmadı bilmedi eşim sorunca da sen den az harcarım ben dedi. Bizde çocuk yok onda 2 tane okullu ! Hakka girilmişlik yok yaniŞöyle eğer ortaksanız kredi ödemesi dükkandansa baba ve abinin giderinden daha çoksa sizin kredi ödediğiniz dönemdeki gider ozaman hak olmamış oluyor
Erkek aileyi hiç bir zaman toparlayamaz arada tek tük örnek çıkabilir ama geneli evlenir gider anne gibi olamaz
Ama bayramda gitmek istemiyorsanız gitmeyin
Çok teşekkür ederim amiiin Allah razı olsun güzel dilekleriniz için. Dananın kuyruğu bu defa fena koptu evetBen olsam gitmem
Hiç gerek yok öyle insanlarla 1 saat bile aynı ortamda bulunmaya
İnşallah borçlarınızı ödeyip tez zamanda bir evladınız olur![]()
Aynen öyle annesi olmayanın babası da olmuyor...Gitmenize gerek yok zaten aile bağı kalmamis aranızda. Anne değilde baba vefat etseydi , o anne evlenmez çolugunu çocuğunu bir arada huzurlu tutmaya çalışırdı. Evin direği baba değil anne bir kez daha görmüş olduk
Yoksa hakka girmişlik onlar düzeltsin ozaman arayıKredi ödememiz onları ilgilendiren mevzu değildi. Eşime ödediği aylık ücreti bile ev alınca düzenli vermemeye bu ay para az diyerek taksit taksit az az vermeye başladı senmisin ev alan şimdi ödeyeme sıkış der gibi zora soktu dayanamayıp ayrılma sebebimiz bu oldu zaten.. ve kendi ne aldığını asla hesaba yazmadı bilmedi eşim sorunca da sen den az harcarım ben dedi. Bizde çocuk yok onda 2 tane okullu ! Hakka girilmişlik yok yani
Kesinlikle aile kavramı denen birşey yok bunca badireler atlatılıyor adam gelip gitmiyorlar diyor hangi yüzüne geleyim ya da gelince muhatap alıp güzel mi ağırlıyosun suratları göre göre nefret ettik resmen. Ama sizin kendi ailenizle görüşmemenize de ayrı üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsunBen gitmem. Aile kavramını bilmeyen insanlara bu yaşdan sonra öğretemem.
Not: kendi aileme 8 yildir gitmiyorum.
Kendimce sebeplerine gelecek olursam:
Büyük bir şehirden eşimin yaşadığı küçük bir ilçeye ailemi çalışma hayatımı herşeyimi geride bırakarak geldim. Eşimin annesi ölmüş baba 2. Evliliğini yapmış ve çocuklarını toparlayamayan, aile sorunlarında büyüklük yapamayan, dengeyi koruyamayan bir baba.
Baştan beri beni hiç benimsemediler aile olduğumuzu hiç hissettirmediler ne zaman evlerine gitsem hep diken üstünde oturup kalkmışımdır ki bunda üvey kayınvalidenin payı çok büyük . Bu sebeple sık gitmelerin yerini seyrek gitmeler aldı tabi (yüz vermiyor hanımefendi evin kızı gibi gelini gibi rahat davranamıyorsunuz haliyle)
Öfke sebeplerime gelecek olursak;
Sıkıntılı süreçler yaşadık çocuğumuz olmadı tüp bebek tedavileri gördük maddi manevi asla yanımızda olmadılar.. Baba olarak evladına ne sıkıntın var? bile demedi maddi manevi ne yapabiliriz demedi uzaktan el gibi izledi. O süreçlerde kendi ailemden destek gördüm hep.
Eşim abiyle de iş ortağı idi(iki kardeş asla anlaşamıyorlar bu arada aynı dükkanda aylarca konuşmadıkları oluyor) düğün takılarımla,benimde ailemin yardımıyla ev aldık düşman oldular resmen abi dururken niye biz almışız ki dükkanla ilgisi olmayan kendi paramız gerisi de kredi...4 yıl oldu asla evime ayak basılmadı hayırlı olsun denilmedi. Tabi abi ve eşiyle de görüşmüyoruz hak adalet duygusu gelişmiş insanlar değiller kaliteli bir iletişim sağlamamız mümkün değil.
Özetlemeye çalışıyorum... böyle böyle sorunlar büyüyünce eşim babadan işleri düzeltmesini istiyor baba ne haliniz varsa görün diyor bunun üzerine hakkını alarak dükkandan ayrılmak istiyor tabi eşim ama hakkını vermiyorlar baba da aynı dükkanda bu arada. Eşim de daha fazla dayanamayıp elde avuçda olmadan borçla kemdine dükkan açıyor çalışıp öderim düşüncesiyle ve malesef 3 yıl sonra borçla dönemeyince kapatmak zorunda kaldık iflas ettik...
Çok zor günlerden geçiyoruz o işsiz ben işsiz... buralardan gitmeyi bile çok düşündük şimdi ikimize de iş imkanı çıktı bayramdan sonra çalışıp ayağa kalkmaya çalışıcaz. Ödenmesi gereken yüklü borçlar var ve baba hala sormadı ilgilenmedi evladım sıkıntın ne demedi...Küçük yer başkalarından duyuyor ve kayıtsız kalıyor her zaman ki gibi. Abi desen kına yakacak utanmasa...
Şimdi soruyorum size benim böyle bir babayı, böyle bir kayınpederi yıllar sonra bunca yaşananlara rağmen yine de büyüktür diye bayram ziyaretine gitmemem terbiyesizlik olur mu? Ben kendime yakıştıramıyorum aslında ama en sonki yaşadığım sıkıntı ve onun tutumu herşeyi bitirdi bende buraya kadarmış diyorum...
Son 3 yıldır sadece bayramlarda gidiyordum artık onu da haketmediğini düşünüyorum haksız mıyım siz olsanız ne yapardınız?