Sizce bayramda ziyarete gitmelimiyim?

neronn

❤️ oğlum ve 2 kızım ❤️
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
97
15
298
merhaba arkadaşlar.kısaca anlatıp sizinde fikirlerinizi almak istedim.. siz olssaydınız ne yapardınız veya bana önerileriniz varmı?
benim sorunum şu: bu sene ramazan bayramında 36 haftanın içinde hamile oluyorum.kurbanda ise 1 aylık bebek sahibi bir anne...
eşimin ailesi buradan 2 saatlik bir köyde oturuyor.kadir kıymet bilmez başbelası insanlar.gitmek istemiyorum yüzlerini bile görmeye tahammülüm yok ama MECBURUM!
eşimde şimdiden baskı yapmaya başladı bile.'bayramda gidip 4 gün kalıcaz' diye. bende bahane yaptım. doğum iyice yaklaşmış olacak.yollarda nasıl gidicem sık sık tuvalete gitme ihtiyacım olacak (orda tuvalet dışarıda,çok rahatsız olduğum bahane değil) vede çok sıcak nasıl gidicem diye ama birtürlü ikna olmadı ve bişey olmaz diye geçiştirdi..
ramazanda gitmezsem kurbanda gitmek zorunda kalıcam.kasımda olacak.bu seferde hava serin olucak.bir odanın içinde oturuluyor,fosur fosur sigara içiyor kayınpeder bozuntusu.laftan da anlayan cinsten değil.
ay 1 aylık bebeği nasıl otobüslerde emzircem nasıl altını açıcam.rahat edemem birde üstüne üstlük zaten gitmeyede gönlüm hhiiç yook...
ne yapayım kızlar sizce şimdiki bayramdamı gideyim.
yoksa kurbanda mı gidetim.şimdiden bunun stresi sardı valla.
sizce???????

Canım hamile halinle nasıl gitcen.
Doktora danıştınm mı ona göre hareket et.
önünde iki seçenek varsa en iyisi şimdi git
bi daha çocukla bayram bayram gitme.zaten onlar
gelirler çocuk küçük oluyo

Canım hamile halinle nasıl gitcen.
Doktora danıştınm mı ona göre hareket et.
önünde iki seçenek varsa en iyisi şimdi git
bi daha çocukla bayram bayram gitme.zaten onlar
gelirler çocuk küçük oluyo

bence gitmeyin,
eşiniz de milletin lafını değil sizi ve bebeğinizi düşünmek zorunda.
benim annem beni erken doğurmuş bu sebeple, babam yola çıkma ve ailesine gitme konusunda ısrar ettiği için.
ikimiz de tehlike atlatmışız.
bayram günü doğru dürüst hastane de bulamazsınız.
kaldı ki köy yerinden bahsediyorsunuz.

doktor yola çıkmanızda bir sıkıntı olmadığını söylediyse ramazanda gidin
kurban bayramında bebekle sıkıntı yaşarsın
sen bişeilde hamileyken dişini sıkarsn canım ama yeni doğmuş bebeğin hem uzun yola çıkması
hemde soğuk havada sigara içilen mekand bulunması bebeğe zarar verebilir
eşini gitmemek konusunda ikna et bakalım inat eder gideceğiz dersede bebeğin doğmadan bu gitme işini hallet

eşin neden bukadar sorumsuz davranıyor ?
Sonuçta onun için önemli olmanız lazım..
Bence ikisindede gitmeyin bunu için bahane bile üretmenize gerek yok kocanızın anlayışlı olması lazımm

Normal olan ikisinde de gitmemen ama mecbursan bu bayramda git 1 aylık bebişi orda hasta etme..Ben kurban bayramında son aylarda olucam ve gitmeyi düşünmüyorum koca göbüşümle şişmiş ayaklarımla yol çekemem açıkcası..

yerinizde olsam kesnlikle gitmezdim ,ayrıca alt tarafı 2 saatlik mesafe kalmaya ne gerek belki bi gün kalınabilir ama ne bileyim başkasının evinde kalmaktan nefret eden biri
olarak söylüyorum..ne yap et eşini ikna et...

evet kızlar gitmeme gibi bi şansım yok. o zaman oda benim aileme gitmez.çok büyük tatsızlık çıkar.
biz her bayram kavga ederiz gitçem gitmiycem diye...moralimi bozmamak adına
sweetseptember, dediğin çok doğru, böyle şeyler olabiliyo ama mecburiyet var ya, ah! ya bişey olursa diyede içimi yiyo. neyaparım erkenden doğarsa diye.en iyisi doktorumla konuşmak. belki onu bahane edebilirim.
ailesi gelmezmiş biz gitçekmişiz
hey allahım yaa

evet kızlar gitmeme gibi bi şansım yok. o zaman oda benim aileme gitmez.çok büyük tatsızlık çıkar.
biz her bayram kavga ederiz gitçem gitmiycem diye...moralimi bozmamak, bebeğide huzursuz etmemek adına katlanıcam galiba...
sweetseptember, dediğin çok doğru, böyle şeyler olabiliyo ama mecburiyet var ya, ah! ya bişey olursa diyede içimi yiyo. neyaparım erkenden doğarsa diye.en iyisi doktorumla konuşmak. belki onu bahane edebilirim.
ailesi gelmezmiş biz gitçekmişiz
hey allahım yaa

ahh ah nedir bu eşlerin ailelerinden çektiğimiz.bendede aynı sorun var.bayramlardan nefret eder oldum.eşimin annesinin dibinden ayrılmıyoruz 9 gün boyunca.seni anlıyorum.keni ailemin bile bayranımı kutlayamıyorum.bıktım ama yinede evliliğe devam ediyorum.çok zor.bence sen her yolu dene gitmemek için doktorunla görüş gizlice.o da eşinle görüşsün..

Sizin aileniz yok galiba bayramın hepsini orda gecircenize göre 2 gun kalın gelin bence yeni dogmus cocuklada biyere gitmeyin bi zahmet onlar gelir artık

bu halinle nasıl gideceksin kendini düşün canım ya al eşini karşına konuş.eşinin düşüncesi çok yanlış

birde benim hamilelik baya rahat geçti ve öylede sürüyo
göbeğim bile fazla çıkmadı.aşerme mide bulantısı falan hiç olmadı.ödem oluşmadı, sorunsuz işlerimi yapıyorum.hergün 1saat yürüyorum diye millet beni hamile kategorisinde görmüyo. sanki zeyna'yım.
birazda benim hatam heralde. kendimi yorgun hantal vede hasta göstermem gerekiyo

Sizin aileniz yok galiba bayramın hepsini orda gecircenize göre 2 gun kalın gelin bence yeni dogmus cocuklada biyere gitmeyin bi zahmet onlar gelir artık

varda onunkiler kadar kıymete layık görünmüyolar.gidilirse 1. gün gidilir akşama zor sabredilir ve kalkılır gelinir...

ne yapıcaz canım, yıpratıcı bişey hele şu dönemimde hiç çekilmiyo. doğum stresi bide yetmiyomuş gibi bunlar!

zaten hep erkekler ve onların aileleri.bizim ana baba yok ağaç kavuğundan çıktık.ama öbür tarafta hesaplaşacağım hepsiyle.benim ailemin adı bile yok .ama suç bende anlamalıydım anneci olduğunu.sende mecbur git hiç olmazsa eşinin gönlü olur.bizlerin gönlü yokki(

Doktara ara sor..Eğer sakıncası yok der ise rica et durumu anlat yolculuk yapamaz desin eşin ile gidince..Böyle dene istersen..Bebek olduktan sonra değişir merak etme..Hele bir kokusunu duysun kışın ortasında hasta olma korkusu ile gitmez )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…