Sizce bayramda ziyarete gitmelimiyim?

zaten hep erkekler ve onların aileleri.bizim ana baba yok ağaç kavuğundan çıktık.ama öbür tarafta hesaplaşacağım hepsiyle.benim ailemin adı bile yok .ama suç bende anlamalıydım anneci olduğunu.sende mecbur git hiç olmazsa eşinin gönlü olur.bizlerin gönlü yokki:((
suç bizde değil çünkü evlenmeden önce bu kadar ailelerine düşkün olmuyolar. nedense evlendikten sonra oluyo galiba.2 yıl flört ettim hiçç böyle bi düşkünlük yoktu şimdide tövbe tövbe taapınıyo canını vercek.kimseyi gözü görmüyo beni ve bebeğini bile :((

Doktara ara sor..Eğer sakıncası yok der ise rica et durumu anlat yolculuk yapamaz desin eşin ile gidince..Böyle dene istersen..Bebek olduktan sonra değişir merak etme..Hele bir kokusunu duysun kışın ortasında hasta olma korkusu ile gitmez ;))

doktor en son çarem.
bütün umudumu bebeğe bağladım zaten. sanki sihirli değnek geliyo ve tüm sorunlarımı çözecek:86:
babalık duygusu gelince değişir diyolar .görcez bakalım.
genede kışın bizi oralara sürüklemek isterse hayal kırıklığına bak!:10:

Doktoruna danış gerekirse gitmeden önce sancım var filan de gitmeyi engellemeye çalış Ama illa gidilcekse zorlarsa eşin şimdi git.Sonra çocukla çok zorlanırsın.Hasta olmasın bebiş..

İnsan eşini düşünmez mi ya.

Tuvalet dışarda hijyen sıfır.

Ne işin var orda ya.Otur evinde ben olsam gitmezdim!!!!!

çok teşekkür ederim kızlar. biraz uzandım düşündüm kararımı verdim.stres yapmaya bile değmeyecek bi mesele bu.
dha fazla düşünmeye gerek yok.
gitmeyeceğim. biliyorum sorun olacak ama benim isteklerim ve sağlığım daha önemli. arkadaşın dediği gibi hijyen sıfır ve ben idrar yolları enfeksiyonumu atlatamadım ilaç kullanıyorum erken doğum olmasın diye...
tüm bunları eşimde biliyor. bile bile hala tavır yapacaksa kendisi bilir yada ailesi yönünden sorun olacaksa, inanın hiç umrumda değil.

Bence ilk doktor kontrolünde bayramda gitmenin sağlık yönünden sakıncası olup olmadığını sor tabi eşinin yanında.
Kurban bayramında giderseniz de eşine önceden tembih et, ya size ayrı bir odada soba yaksınlar ya da yanınızda sigara içmesinler,
1-2 aylık bebeğin yanında sigara içilmez, eğer içmeye kalkarlarsa uyar en azından 1-2 gün kalır bunu bahane edip dönersiniz ama sakın ama sakın bebeğini sigaralı ortama sokma.

annem senin yaşadıklarını yaşadı.tecrübelerine dayanarak söyküyor bebek olduktan sonra kalman daha zor olur diyor.ramazanda gitmen daha iyi bence.aslında doğru olan eşinin mecbur tutmaması ama işte bazıları anlayışsız olup baskı yapıyor..

bu anlattıklarınıza göre 2 bayramda da gidemezsiniz! gitmemelisiniz! eşinizi boşverin o sizi düşünmüyorsa siz kendinizi ve bebeğinizi düşünün mutlaka olur mu. sakın gitmeyin. keşke demek zorunda kalmayın...

köy değilde bi merkez ilçe falan olsa git hamileyken ama
şimdi kendinizi zora sokmanın bi alemi yok..
eşinde bencilliği bıraksın..
cok istiyorsa annesini getirtsin..
zaten anlayıslı bi anne de bunu demeli oğluna..seni düşünmese bile torununu düşünmesi lazım

yahu ben anlamıyorum
hem eşinin ailesinden kaç hemde hakaret et seni burdan destekleyenlerde olsun ne kadar üzücü
mecbursun güzelim eşinin ailesini ziyaret etmeye kendi annenlere iş gelince acba böyle dermiydin
çok merak ediyorum seninkiler melek öyle değil mi kocanın kiler tü kaka
ondan sonra da şiddet gördük eşimden diye buralarda konu açıyorsunuz ardından da millet veryansın ediyor
elinizi vicdanınıza koyun hanımlar el insaff

keske birde karsi tarafi dinlesek yazik....

yahu ben anlamıyorum
hem eşinin ailesinden kaç hemde hakaret et seni burdan destekleyenlerde olsun ne kadar üzücü
mecbursun güzelim eşinin ailesini ziyaret etmeye kendi annenlere iş gelince acba böyle dermiydin
ondan sonra da şiddet gördük eşimden diye buralarda konu açıyorsunuz ardından da millet veryansın ediyor

keske birde karsi tarafi dinlesek yazik....

Niye bu kadar üzerine gidiyorsunuz ki doğumu yaklaşmış hamile haliyle gitmesi ya da bebeği 2 aylıkken gidip soğuk odalarda kalması, o şartlara uyum sağlaması normal mi?
Ben asla gitmezdim dünyanın en iyi insanları da olsalar o şartlara ayak uyduramazdım.

Niye bu kadar üzerine gidiyorsunuz ki doğumu yaklaşmış hamile haliyle gitmesi ya da bebeği 2 aylıkken gidip soğuk odalarda kalması, o şartlara uyum sağlaması normal mi?
Ben asla gitmezdim dünyanın en iyi insanları da olsalar o şartlara ayak uyduramazdım.

Bu konuyu buraya acmaz gider esine guzelce anlatir esi het hot derse anlarim ama bir bakin ilk mesaja

...................kadir kıymet bilmez başbelası insanlar.gitmek istemiyorum yüzlerini bile görmeye tahammülüm yok ama MECBURUM!

eşimde şimdiden baskı yapmaya başladı bile.'bayramda gidip 4 gün kalıcaz' diye.

bende bahane yaptım. doğum iyice yaklaşmış olacak.yollarda nasıl gidicem sık sık tuvalete gitme ihtiyacım olacak (orda tuvalet dışarıda,çok rahatsız olduğum bahane değil) vede çok sıcak nasıl gidicem diye ama birtürlü ikna olmadı ve bişey olmaz diye geçiştirdi..
........

bir odanın içinde oturuluyor,fosur fosur sigara içiyor kayınpeder bozuntusu.laftan da anlayan cinsten değil.
..........

Esine BAHANELER UYDURMUS ! Yani ne hamilelik ne dogum stresi ne hormon dengesi degil ! Esinin anne ve babasina soyledigi sozlere bakin yenilir yutulkur cinsten degil.

Dedigim gibi tek tarafi dinliyoruz 2 gun sonra esi bu konuyu okuyacak aile drami yasanacak ama ben bu konuyu buradan sildirmeyecegim ! Yuregi varsa esinin yuzune soyler bu cumleleri ! Yok oyle sanal ortam diye agzina geleni yazmak sonra esim bosanacak lutfen konularimi silin diye hergun 3-5 mail aliyoruz. Once lafini bilecek. Esinin ailesine bu sozleri sarfediyor olmasi normalse ben ozur dilerim gitmesin.....

Ama ne soylesenizde hem adama hem ailesine uzuldum.....

hamileleigi kullaniyor lutfen farkina varin ....

yahu ben anlamıyorum

Arkadaş bir mesajında kendi ailesine eşinin zorla gittiğini ve bir gün bile zor durduğunu söylemişti.
Sonuçta kendi ailesine gitmedikçe, onlara eşinden o saygıyı görmedikçe ne kadar samimi olabilir ki eşinin ailesine karşı?
Bunu da göz önünde bulundurup yorum yaparsanız daha iyi olabilir bence.

Bu konuyu buraya acmaz gider esine guzelce anlatir esi het hot derse anlarim ama bir bakin ilk mesaja

Esine BAHANELER UYDURMUS ! Yani ne hamilelik ne dogum stresi ne hormon dengesi degil ! Esinin anne ve babasina soyledigi sozlere bakin yenilir yutulkur cinsten degil.

Dedigim gibi tek tarafi dinliyoruz 2 gun sonra esi bu konuyu okuyacak aile drami yasanacak ama ben bu konuyu buradan sildirmeyecegim ! Yuregi varsa esinin yuzune soyler bu cumleleri ! Yok oyle sanal ortam diye agzina geleni yazmak sonra esim bosanacak lutfen konularimi silin diye hergun 3-5 mail aliyoruz. Once lafini bilecek. Esinin ailesine bu sozleri sarfediyor olmasi normalse ben ozur dilerim gitmesin.....

Ama ne soylesenizde hem adama hem ailesine uzuldum.....

hamileleigi kullaniyor lutfen farkina varin ....

Bilmiyorum okurden farkına varmadım o sözlerin, ayrıca belki çok çekmiştir eşinin ailesinden, tabi hoş değil bunları söylemek ama insanı bazen deli ediyorlar.
Daha önce birkaç konuya eşinin ailesiyle ilgili dert yanmış, laf sokuyorlar, sürekli para talep ediyorlar diye.
Açıkcası biz eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz çoğu zaman gitmiyorum çünkü gitmek istimiyorum, güzel karşılanmadığım, sevilmediğim, sürekli iğnelendiğim yere gitmem daha iyi.

tabii ki şimdi ki bayram git o zaman,

kurbanda ne işi var 40 ı bile çıkmamış çocğun otobüslerde, sigara içilen bi evde, eziyet yazık bebeğe

Son düzenleme:
Bilmiyorum okurden farkına varmadım o sözlerin, ayrıca belki çok çekmiştir eşinin ailesinden, tabi hoş değil bunları söylemek ama insanı bazen deli ediyorlar.
Daha önce birkaç konuya eşinin ailesiyle ilgili dert yanmış, laf sokuyorlar, sürekli para talep ediyorlar diye.
Açıkcası biz eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz çoğu zaman gitmiyorum çünkü gitmek istimiyorum, güzel karşılanmadığım, sevilmediğim, sürekli iğnelendiğim yere gitmem daha iyi.

kazen haklı bence.burdaki sorun gidip gitmede değil.kullandığı cümleler ve takındığı üslup.
sen ne kadar çok şey yaşadın ama hiç böyle söylemlerin oldu mu:34:

kazen haklı bence.burdaki sorun gidip gitmede değil.kullandığı cümleler ve takındığı üslup.
sen ne kadar çok şey yaşadın ama hiç böyle söylemlerin oldu mu:34:
Haklısın canım bunları söylememesi gerekirdi, ben olayı bütün haliyle düşündüm bence gitmemesi gerekir.

hayret ilk defa bir konuda haklı olduğum birileri tarafından fark edildi
gerçejten durum böyle burada kendimizi harika anlatıyoruz dört dörtlüğüz ama gel gelelim durum gerçekte öyle mi

bence gitmelisin canım çünkü senin büyütülecek birşeyin yok benide aynı dert sardı ama bıçak kemiğa dayandı başlıklı yazıyı okursan anlarsın.biz annemle iftirayada uğradık evime gelip muskada aradılar iş yerimi arayıp rezilde ettiler kocam ona rağmen anne anne diye gi,tti başıma ne geldiyse yüz verdiğinden geldi bnce ama o kendine gçöre tavır koydum sanıyor bilmiyorum kafam cook karışık ben napayımm

Back
X