Sizce bayramda ziyarete gitmelimiyim?

tabikide gitmeyeceksin ben 36 haftalıkken doğurdum bide köy diyosun köy yolları bozuk olur senin ve bebeğinin sağlığından hiç bişey önemli değil kocanlada kavga ediceksen et yani sırf büyüzden de edilir kendini ve bebeğini düşün insanları senin moralini bozmasınada izin verme gidip gelseniz neyse bide 4 gün kalacakmışsınız doğum başlayınca kocan doğurtur ar:41:tık seni oralarda

olumsuz yorum yapanlarada teşekkür ederim
ama benim 6 yıllık evliliğimde neler yaşadığımı bilmeden böyle atıp tutmak kolay geliyo.
''başbelası" derken tam anlamıyla samimiydim. tabii onlarca kez böyle sorunlar yaşayıp örselenmeyenler beni nerden anlasın?
neyse, benim için hiiç önemli değil bu yorumlar. danışmak istedim ve uygun yorumlarıda aldım.
cevap yazanlara teşekkürler...

yahu ben anlamıyorum
hem eşinin ailesinden kaç hemde hakaret et seni burdan destekleyenlerde olsun ne kadar üzücü
mecbursun güzelim eşinin ailesini ziyaret etmeye kendi annenlere iş gelince acba böyle dermiydin
çok merak ediyorum seninkiler melek öyle değil mi kocanın kiler tü kaka
ondan sonra da şiddet gördük eşimden diye buralarda konu açıyorsunuz ardından da millet veryansın ediyor
elinizi vicdanınıza koyun hanımlar el insaff

benim haketmediğim hakaretlere kaç kez maruz kaldığımı bilmiyosun oyüzden normal bi yorum.
birde şiddet görüp burda konu olarak açmak diye birşey yapacağımıda nerden çıkardınız? öyle kolay değil o işler.
benim vicdanım keşke herkeste olsa diyede son noktayı koyuyorum

Esini iknq etmeye calışmalısın.ziyaretegit ama ortm çocuguna zarr vereck gibiyse nası olsa 2 saat yol esine anlatp donebilirsn

Bu konuyu buraya acmaz gider esine guzelce anlatir esi het hot derse anlarim ama bir bakin ilk mesaja

Esine BAHANELER UYDURMUS ! Yani ne hamilelik ne dogum stresi ne hormon dengesi degil ! Esinin anne ve babasina soyledigi sozlere bakin yenilir yutulkur cinsten degil.

Dedigim gibi tek tarafi dinliyoruz 2 gun sonra esi bu konuyu okuyacak aile drami yasanacak ama ben bu konuyu buradan sildirmeyecegim ! Yuregi varsa esinin yuzune soyler bu cumleleri ! Yok oyle sanal ortam diye agzina geleni yazmak sonra esim bosanacak lutfen konularimi silin diye hergun 3-5 mail aliyoruz. Once lafini bilecek. Esinin ailesine bu sozleri sarfediyor olmasi normalse ben ozur dilerim gitmesin.....

Ama ne soylesenizde hem adama hem ailesine uzuldum.....

hamileleigi kullaniyor lutfen farkina varin ....

siz çok şey biliyor gibi gözüküyorsunuz da aslında ne biliyorsunuzki?
benim ailesiyle neler yaşadığımı biliyormusunuz mesela? hakaret diyorsunuz. bana hakaretlerini biliyormusunuz?
tek taraflı dinliyoruz diyorsunuz. o tarafı dinleseniz iki taraflımı dinleyecektiniz yani, çok saçma...
ben kaçak göçek oynayan ikiyüzlü biri değilimdir hanımefendi. neysem oyum. sevgimi de nefretimide herkes bilir.
tartışırken tüm içimdekileri dökmüşümdür.eşim bunları okusaydı, ilk kez öğrenip şok geçirmezdi merak etmeyin (hayalleriniz yıkıldı ama)
6 yıldır evliyim ve siz ne biliyorsunuz allah aşkına??
siz bilmediğiniz ve asla bilemeyeceğiniz konular için tuzu kuru olarak üzülmeye ve yorum yapmaya devam edin. ben hiiç takmadım onu bilin :)

hıı birde hamileliği kullanmak ta ne alaka? aklıma bile gelmemişti doğrusu
siz bu konuları kullanmayı çok iyi biliyorsunuz herhalde ki, bu kadar eminsiniz..

hamileliğiniz o kadar ileri olmasa gidin alt tarafı 4 gün dayanın diyebilirim ama 38. haftayada falan olacaksınız sanırım ve o zaman dan sonra her an doğum olabilir araba falan varmım yani acil birşey olsa hemen yakın ilçeye bir yere gidebilecekmisiniz onu düşünmek gerek
ben aile içind eğil ama eş için birşeyler yapılabileceğine inanıyorum
ama şimdi gitmezsenizde bebeğinizle gitmeniz çok daha zor olacak
kasım başları çok serin olmaz ama yeni bebek yinede o havada durması gerekmeyecek illaki birşey yanması lazım yanında
bende şartlarınızıda çok değiştirmedenhayırlısını dileyip önünüze geleni yaaşyın
dr.unuza drumu anlatın ve cevabıbna göre hareket edin

konu sahibinin eskiden gururu incinmiş ve yapılanları unutamıyor olabilir.neler yaşadığını bilemiyoruz.kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil.sevgi olmayınca da zoraki bir saygı olur.gitmek zorunda değilsin arkadaşım.kimbilir neler yaptılar sana.eşine kurbanda gideriz de.kurban bayramı gelince de lohusa olacaksın.zorla sürükleyerek de götürecek değil herhalde....

hamileliğiniz o kadar ileri olmasa gidin alt tarafı 4 gün dayanın diyebilirim ama 38. haftayada falan olacaksınız sanırım ve o zaman dan sonra her an doğum olabilir araba falan varmım yani acil birşey olsa hemen yakın ilçeye bir yere gidebilecekmisiniz onu düşünmek gerek
ben aile içind eğil ama eş için birşeyler yapılabileceğine inanıyorum
ama şimdi gitmezsenizde bebeğinizle gitmeniz çok daha zor olacak
kasım başları çok serin olmaz ama yeni bebek yinede o havada durması gerekmeyecek illaki birşey yanması lazım yanında
bende şartlarınızıda çok değiştirmedenhayırlısını dileyip önünüze geleni yaaşyın
dr.unuza drumu anlatın ve cevabıbna göre hareket edin
teşekkür edrim.o tarihte 36+2 olacağım.otobüsle gidip otobüsle gelicez. ilçeye 8 km.uzakta. gidilir ama bizde araba falan yok yani,üstelik orada tanıdıklarımızında aracı yok. acil durumda taksiden başka çaremiz yok. anlayışlı davranıp davranmamak onların elinde.. allahtan hayırlısı...

konu sahibinin eskiden gururu incinmiş ve yapılanları unutamıyor olabilir.neler yaşadığını bilemiyoruz.kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil.sevgi olmayınca da zoraki bir saygı olur.gitmek zorunda değilsin arkadaşım.kimbilir neler yaptılar sana.eşine kurbanda gideriz de.kurban bayramı gelince de lohusa olacaksın.zorla sürükleyerek de götürecek değil herhalde....

teşekkür ederim.
hariçten konuşmak insanlara kolay geliyo. konuşayım ama yeterki konuşayım mantığıyla yorum yapıyorlar.
canı yanmayan ne bilir?
beni anladığınıza sevindim.dediğiniz gibi kurbanda gideriz dedim.insafa gelirde gidelim diye ısrar etmez belki.

tabikide gitmeyeceksin ben 36 haftalıkken doğurdum bide köy diyosun köy yolları bozuk olur senin ve bebeğinin sağlığından hiç bişey önemli değil kocanlada kavga ediceksen et yani sırf büyüzden de edilir kendini ve bebeğini düşün insanları senin moralini bozmasınada izin verme gidip gelseniz neyse bide 4 gün kalacakmışsınız doğum başlayınca kocan doğurtur ar:41:tık seni oralarda
aynen.. napayım bıktım mücadeleden.. huzursuzluk çkıkacaksa bu ilk değil, sonda olmayacak diyorum artık ne yapayım...

Ben arkadaşın yazdıklarında hiç hakaret cümlesi göremedim.
Kayınpeder bozuntusu ve başbelaları mı hakaret cümlesi, e hakediyorlar belki,
konu sahibinden daha mı iyi bileceğiz, çok ta ağır şeyler söylememiş bence.
Kimbilir belki daha ağırlarını hakediyorlar, yaşayan biliyor.
Ben kendi eşimin ailesi için daha ağır şeyler yazardım açıkçası, kim benden daha iyi bilebilir.
Hamile kadını bu kadar strese sokmanın ne anlamı var,
bu erkeklerin kafası çalışmıyor mu, hamile hamile yola çıkılmayacağını,
doğumdan sonra da küçücük çocukla yola çıkılmayağını, bir kere de düşünüverseler şaşıracağım.
Tabi ailesini kim memnun edecek sonra, evde ki karısını, karnında ki çocuğu düşünen yok.
1 aylık bebeğim var, 1 sene hiç biryere gitmeyi düşünmüyorum, ne bayram ne seyran.

Ben arkadaşın yazdıklarında hiç hakaret cümlesi göremedim.
Kayınpeder bozuntusu ve başbelaları mı hakaret cümlesi, e hakediyorlar belki,
konu sahibinden daha mı iyi bileceğiz, çok ta ağır şeyler söylememiş bence.
Kimbilir belki daha ağırlarını hakediyorlar, yaşayan biliyor.
Ben kendi eşimin ailesi için daha ağır şeyler yazardım açıkçası, kim benden daha iyi bilebilir.
Hamile kadını bu kadar strese sokmanın ne anlamı var,
bu erkeklerin kafası çalışmıyor mu, hamile hamile yola çıkılmayacağını,
doğumdan sonra da küçücük çocukla yola çıkılmayağını, bir kere de düşünüverseler şaşıracağım.
Tabi ailesini kim memnun edecek sonra, evde ki karısını, karnında ki çocuğu düşünen yok.
1 aylık bebeğim var, 1 sene hiç biryere gitmeyi düşünmüyorum, ne bayram ne seyran.

Tiryandafila; saol canım.sorun bende değil buna emin olabilrsin.eşim beni ilk kaçırdığı zamandan bu yana o sarhoş adamın yaptıklarını kimse bilmediiği için ağır kelimeler gibi geliyor ama aslında inan bin mislini yazsaydım az olmuş olurdu

Back
X