Sizce bebeğim varmi

çözüm bulabilmek için akıl yürütüyorum yanlış anlamayın. ama bir tedavisi bir çözümü yok mu o zaman bu işin uzmanını bulup bir de öyle deneyin. hangi şehirdesiniz devlet hastanesine mi gidiyorsunuz

çözüm bulabilmek için akıl yürütüyorum yanlış anlamayın. ama bir tedavisi bir çözümü yok mu o zaman bu işin uzmanını bulup bir de öyle deneyin. hangi şehirdesiniz devlet hastanesine mi gidiyorsunuz
Hayır sürekli özele gidiyorum gaziantepteyim belki on doktor değiştirdim hepside suroyelilerden bıkmış resmen burayı ele geçirmişler ilgilenmiyorlar doğrusu

Hayır sürekli özele gidiyorum gaziantepteyim belki on doktor değiştirdim hepside suroyelilerden bıkmış resmen burayı ele geçirmişler ilgilenmiyorlar doğrusu
bizde ailece pıhtı sorunu var, iğneyle aspirinle bi şekilde tamamladık . ama sizinki daha değişik bir durum. antebi çok bilemiycem ama bir sonuç alamazsanız uzman araştırıp ankara veya başka büyük bi şehirde tedavi düşünebilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

bizde ailece pıhtı sorunu var, iğneyle aspirinle bi şekilde tamamladık . ama sizinki daha değişik bir durum. antebi çok bilemiycem ama bir sonuç alamazsanız uzman araştırıp ankara veya başka büyük bi şehirde tedavi düşünebilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.
Allah razı olsun

Ne cikti sonuc olarak.
Screenshot_20191115-172838.webp
Screenshot_20191115-172834.webp
Screenshot_20191115-172829.webp

Sonucunuz benimkinden kotu degil. Benim faktor 5 im homozigot mthfr de oyle .. ki zaten bu pihtilasmalarin en risklisi faktor 5... ben bile 4000 igne ve 80 lik hap kullaniyoken size 12000 cok fazla. 12000 pihti atagi gecirmis yatan hasta dozudur. Hareketli bir hasta ici bu cok cok fazla bir doz. Hematoloji doktoru ile gorustunuz mu
Hayır orusmedim bu arada ben 1200 demiştim 12000 demedimki 😀

Hayır orusmedim bu arada ben 1200 demiştim 12000 demedimki 😀

1200 diye bi doz yok.. 2000 4000 6000 8000 12000 diye gidiyor igne dozlari.. daha dogrusu 0,2 0,4 0,6 0,8 diye gidiyor sonra 12 yi tamamlasin diye sabah aksam veriliyor. Ayni seyi soylemeye calismissiniz herkese 400 bana 1200 veriliyor derken..

Sizin hesaba gore ben 400 kullaniyorum diyebilirim

1200 diye bi doz yok.. 2000 4000 6000 8000 12000 diye gidiyor igne dozlari.. daha dogrusu 0,2 0,4 0,6 0,8 diye gidiyor sonra 12 yi tamamlasin diye sabah aksam veriliyor. Ayni seyi soylemeye calismissiniz herkese 400 bana 1200 veriliyor derken..

Sizin hesaba gore ben 400 kullaniyorum diyebilirim
Dogrudur O zaman ben yanlış hatırlamıyorsam 😀

Dogrudur O zaman ben yanlış hatırlamıyorsam 😀

Bir hematoloji doktoru ile gorusun mutlaka. Ben sizden daha riski durumdayim.
Bu arada o igneyi ne zaman verdi. Anladigim kadari ile hamilelik durumunuz olmamis cunku yani en azindan keseyi hic gorememissiniz... yanlis anlamayin bu pihti olaylarina cok mesai harcadim ben.

Uzun zamandirda igne ve hap kullaniyorum 33 haftamdayim. Esim doktor cok temkinliyiz bu konularda

Bir hematoloji doktoru ile gorusun mutlaka. Ben sizden daha riski durumdayim.
Bu arada o igneyi ne zaman verdi. Anladigim kadari ile hamilelik durumunuz olmamis cunku yani en azindan keseyi hic gorememissiniz... yanlis anlamayin bu pihti olaylarina cok mesai harcadim ben.

Uzun zamandirda igne ve hap kullaniyorum 33 haftamdayim. Esim doktor cok temkinliyiz bu konularda
Qnladim sansliymissiniz esininiz konusunda peki sözünüzü dnliycegim umarim bir çare bulurum ama evet kesede görünmedi Hic

Vermiyorlar ilaç kullanıyorum ama çok yuksek değerlerim işe yaramıyor ignede vermiyorlar gebe kalmadan
Canım bende aynı durumda pıhtılaşma için değerim 50 idi 2 gün sonra 100 olunca hemen iğne başlattı ayrıca bu kimyasallar için doktor şeker ve tsh troidle ilgili çoğunlukla dedi ben önlem amaçlı şeker için diafprmin kullanıyorum tsh da baktırsığımda Haşimato başlangıcı varmış yani diyeceğim o ki iyi bir doktora git iyi şekilde araştır

Back
X