cnm uzulme ıçını ferah tut hıç bellı olmaz.arkadaşımda ara ara hep kanamalı geçırdı 3 ayı.şimdi tehlıkesı geçtı 5.ayında.hanı evet dıkkat edılmesı gereken bı durum hersey yolundaysa drun bı hap verecektır buyuk ıhtımal.ınş bebişin senınledır Rabbım tum anne adaylarını ve bebişlerını korusun
bana doktor da dahil tutunmaz bu bebek hazırlıklı olun dedi .hem erken doğdu hem 4 kiloyduhemde şuan 14 aylık analdın sen beni
Dilerim öyle birşey yaşamazsınız. Allah yardımcınız olsun.henuz 3 haftalık hamıleyım beta hcd değerim 81,95 cıktı bunu dun ogrendım
bugun sabah uyandım ve adet kanı yogunlugunda bı kanamam var
hastaneye gıttım hemen kan testı ıstedı yıne kan testını verdım sonucunu 15,30 da alacam
cok korkuyorum
ablalarım kardeşlerim sizce bebegımı mı kaybedıyorum :2::2:
Çok sevindim sizin adınıza. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.allahım hepını razıolsun 81,95 olan beta hcd degerim kanamam olmasına ragmen düşmemiş aksineeee 128 e cıkmıs
ağlaaktan helak olmus hatta bebegımden ümidi kesmistım ama şuan dunyanın en mutlu insanıyımmmmmm
inş değerlerin kat ve kat artar..peki kanamaya ne dedi doktorun..allahım hepını razıolsun 81,95 olan beta hcd degerim kanamam olmasına ragmen düşmemiş aksineeee 128 e cıkmıs
ağlaaktan helak olmus hatta bebegımden ümidi kesmistım ama şuan dunyanın en mutlu insanıyımmmmmm
allahım hepını razıolsun 81,95 olan beta hcd degerim kanamam olmasına ragmen düşmemiş aksineeee 128 e cıkmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?