- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
Ben kız eşim erkek istiyo. Saglikli olsunda hayirlisi diyoruz. Insallah saglikla aliriz kucagimiza tesekkur ederim yorumunuz icinnnErkek bence. Saglikla alin kucaginiza :)
Sağlıklı olsun inşallah hiç anlamıyorum keşke anlasam kelin ilacı olda başına sürermiş. 13+4 hali var benimkininde belki burdan biri görürde yorum yapar diye geldimKizlar 12+1 olduk. Doktorum cok ilgisiz bize hic bisey soylemiyo. Sozde 2li taramam vardi kendince bikac sayi asistanina soyledi bize hicbisey soylemedi. Cinsiyetle ilgili tahmini olsada soylemez. Bi yorum yapar misiniz lutfenn
Hayirlisi olsun diyelimErkek gibi sanki
Bana sizinki kiz gibi geldi oyle anladigimdan falan degil oyle hissettimSağlıklı olsun inşallah hiç anlamıyorum keşke anlasam kelin ilacı olda başına sürermiş. 13+4 hali var benimkininde belki burdan biri görürde yorum yapar diye geldim
Noyle ki gibi hissedenleri gordukce mutlu oluyorumm hadi hayirlisiiBence kiz
Bakalım hayırlsıBana sizinki kiz gibi geldi oyle anladigimdan falan degil oyle hissettim
Bende oyle valla cok merak ediyorum insallah erkenden gosterirler. Annemler benim kiz oldugumu 8.ayda ogrenmislerBakalım hayırlsıilki 14,5 aylık erkek bu ne meraktan patlamak üzeretim
Benimki doğunca hatta erkekmişim adım da kutlaymış agahaha bakalım işteBende oyle valla cok merak ediyorum insallah erkenden gosterirler. Annemler benim kiz oldugumu 8.ayda ogrenmisler
Hahaha kiz sen cok naz yapmissinBenimki doğunca hatta erkekmişim adım da kutlaymış agahaha bakalım işte
Yaa ben bi türlü anlamadım nub falan filan yaaa ooooffffffHahaha kiz sen cok naz yapmissinben su genital nub teorisini okudum az once. Kendimce benimkini yorumlamaya calistim valla kiz gibi geldi.
Senin ultrason cok net degil canimYaa ben bi türlü anlamadım nub falan filan yaaa ooooffffff
S
Senin ultrason cok net degil canimama nub a gore internete koyulan fotolarla karsilastirdim. Kiz gibi geldi. Kimiside erkege benzetiyo. Hayirlisi insallah
Ve dün öğrendim canım benimki erkekmiş 14+2de gösterdi kendiniS
Senin ultrason cok net degil canimama nub a gore internete koyulan fotolarla karsilastirdim. Kiz gibi geldi. Kimiside erkege benzetiyo. Hayirlisi insallah
Ne guzel yaaa. Merakini gidermissin ne guzell. Benide 14.cu haftada tarama sonuclarim icin çağırdı belki benimkide gosterirVe dün öğrendim canım benimki erkekmiş 14+2de gösterdi kendiniHayırlısıyla darısı gönlünden geçen de senin başına
İnşallah güzelim, Rabbim gönlüne göre versin inşallahNe guzel yaaa. Merakini gidermissin ne guzell. Benide 14.cu haftada tarama sonuclarim icin çağırdı belki benimkide gosterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?