Doğuma Hazırlık Sizce bebeğimin cinsiyeti ne? (12 haftalığız cokta meraklıyız)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Minikanneyimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
1.726
1.108
83
Kizlar 12+1 olduk. Doktorum cok ilgisiz bize hic bisey soylemiyo. Sozde 2li taramam vardi kendince bikac sayi asistanina soyledi bize hicbisey soylemedi. Cinsiyetle ilgili tahmini olsada soylemez. Bi yorum yapar misiniz lutfenn

Eklentiler

• IMG-20180403-WA0006.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 170
  • IMG-20180403-WA0003.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 174
Kizlar 12+1 olduk. Doktorum cok ilgisiz bize hic bisey soylemiyo. Sozde 2li taramam vardi kendince bikac sayi asistanina soyledi bize hicbisey soylemedi. Cinsiyetle ilgili tahmini olsada soylemez. Bi yorum yapar misiniz lutfenn
Sağlıklı olsun inşallah hiç anlamıyorum keşke anlasam kelin ilacı olda başına sürermiş. 13+4 hali var benimkininde belki burdan biri görürde yorum yapar diye geldim

Eklentiler

• DA06E9FC-779C-4DD4-BDA1-573241A8748A.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 150
S

Senin ultrason cok net degil canim ama nub a gore internete koyulan fotolarla karsilastirdim. Kiz gibi geldi. Kimiside erkege benzetiyo. Hayirlisi insallah

Meraktan kafayı yicem zaten yoksa kızmış erkekmiş amaaan çokta umrumda değil açıkçası sağlıklı olsun gerisini düşünmüyorum Bi oğlum var alışığım bi tane daha olursa sorun çok yaşamam. Kızım da olursa onuda tatmış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…