Sizce bebek geliyo mu

Elibos

her umuda eyvallah
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
126
81
13
42
Adet günü yarın. Silik cizgi cikti. Aslında 3 gundur her yaptığım testte böyle silik çıktı. Sizce bebek var mı . Lan testine 2 gun daha gidemem.sevgiler kizlar

Eklentiler

• 20160429_072603-1-1.webp
    20160429_072603-1-1.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 1.338
Valla parlaklığı sona alıp baktım ama ben silik de göremedim çizgiyi. Bi koşu git de kan testi yaptır bence ya kesin çözüm. Yada erken gebelik testi yap istersen

Kan testine gidemem yazmışsın Canım. O zaman eczaneden erken gebelik testi al onların ölçümü daha hassas

silik çizgi var sa kesin gebesin ama kan değerin haftana göre normal olmalı..yani kesin bilgiyi kan verir canım..hayırlı ve sağlıklı gebelik dilerim

Bi kaç resm daha atıyorum. Bu arada bugün yaptığım silik ama Öteki lerden daha çabuk belirdi

Eklentiler

• 20160429_072603-1.webp
    20160429_072603-1.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 903
Tebrix hamilesin ama hamileyim diyebilmek için kalp atışını duymak lazım..hayırlısı olsun inşAllah

benimde böyleydi 2 gün kala değerin düşük oldığu için böyledir.. hayırlı olsun cnm ama yinede en net sonucu kan testi verir özel hastane acil bölümü yapıyor bilgin olsun bi saate sonucu çıkıyor 20 30 tl bişey.. :)

Ben her ay dünya kadar test yapıyorum. Hep bembeyaz kalordi bu ayda hep BEMBEYAZ kaldı ama son 3 gundur hep silik cizgi görüyorum
Bu arada adet zamanı ağrı cekmem. Sadece migren tutar
Migren yok. Adet ağrısı gibi bel ağrısı var

Adet günü yarın. Silik cizgi cikti. Aslında 3 gundur her yaptığım testte böyle silik çıktı. Sizce bebek var mı . Lan testine 2 gun daha gidemem.sevgiler kizlar

Çok silik olarak gördüm. Bence var.
Beklemek zor ama bence 2 gün sonra bir daha yap. Benim adetim 2 gün geçince net çıkmıştı.
Ya da erken testlerden al yap.

Bi de grip olmuş gibi Üşüyorum hep.dizlerim kramp oluyo sanki halsizim
Bencede hamilesin ama daha cok yeni cnm 1 2 gun sonra testi tekrarla koyulasir ve kan testide yaptirirsan sağlıklı bir degermi öğrenmiş olursun hayirlisi olsun canım :)

Back
X