Sizce bebek varmı

aselce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
312
142
103
35
İstanbul
Arkadaşlar şuan 9+3 gebeyim geçen hafta 8+4te yolk kesesi vardı sadece önceki gebeliğim boştu ma onda yolkkesesi bile yoktu geçen hafta yolk kesesi görünce 1hafta daha bekleyeyim dedim bekledim yarın kontrolüm var miğde bulantılarım ve kusmalarim oluyor sanahlari buda beni umutlandiriyor geç döllenme deil bu aklınıza gelmesin geç döllenme olmadığını biliyoruz benim gibi geç döllenme olmayıp 9.haftada kalp sesini duyup bebeği gören varmı

Vajinal bakılmadı mı?

Bakıldı sadece yolk kesesi vardı geçen hafta ama sürekli kusuyorum vevgun boyunca sürekli bulantı var acaba mi dedim
Bende 5. Hafta yolk 6. Hafta kalp göründü.

Neyse bilgi olsun diye yazıyorum bugün doktora gittim.gec döllenme değildi ama geç oluştu bazı seyler mesela yolk geç görünmüştü bende umutlandim tabi doğal olarak cunki heryerde yolk oluşursa bebekte oluşur yazmışlar yalan inanmayın oluşmuyor bosubosuna 1hafta daha bekleyip kendime eziyet ettim küstüm sirekli hasta gibi yattım denk o ki boş gebelik olsa veya yolk olsa embriyo görünmese dahi kusabiliyirsun umutlanma boşa allh ol derse oluyor yoksa olmuyor.ne yazikki kürtaj olacağım kese bozulmaya baslamis bile.gec döllenme deilse boşuna beklemeyin kürtaj olun

Neyse bilgi olsun diye yazıyorum bugün doktora gittim.gec döllenme değildi ama geç oluştu bazı seyler mesela yolk geç görünmüştü bende umutlandim tabi doğal olarak cunki heryerde yolk oluşursa bebekte oluşur yazmışlar yalan inanmayın oluşmuyor bosubosuna 1hafta daha bekleyip kendime eziyet ettim küstüm sirekli hasta gibi yattım denk o ki boş gebelik olsa veya yolk olsa embriyo görünmese dahi kusabiliyirsun umutlanma boşa allh ol derse oluyor yoksa olmuyor.ne yazikki kürtaj olacağım kese bozulmaya baslamis bile.gec döllenme deilse boşuna beklemeyin kürtaj olun
Rabbim gönlüne ferahlık versin. 🤲🏻

Back
X