sizce bebis varmi....

hayatyalan

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
49
1
16
Denizli
Kizlar en son adetim 21 temmuzda gordum agustosun 22sonra adetim gelmesi gerekiyor. Ben adet olmadan bir hafta onceden sanc baslar adetin geliceni anlarim ve aanci cok hafif olur gider gelir. Ama bu ay 2hafta onceden basladi sancim ve bazen dayanamiyirum acisina sik sik sancim oluyor adet olmusum gibi. Bugunde acik kahve lekem geldi hic boyle olmamisti hala adetim yok. Belimde oladar agriyorki apsirinca oksurunce kopcak gibi oluyor. Ha bu arada dun test yaptim pozitif cikti ama adetim gecikmedi merak ettim yaptim sizce hsmolemoyom kizlar

bende adetimden 1 hafta önce öğrenmiştim hamile olduğumu :49: yani illa adetinizin gecikmesi gerekmiyor öğrenmek içn, bi kan testi yaptırın isterseniz kesin sonuç alırsınız.

belirtiler hamilelik gibi duruyor , o kahverengi lekede yerleşme kanaması denen şey olabilir:49:

umarım hayırlısı olur ve bebeğinizi alırsınız kucağınıza :49:

Kizllaaarrr bugun doktora gittim bebis geliyooorrrr:-) ama kizlar doktor pek icim irahatlaticak seyler soylemedi.kenfu doktorum doluymus acilen baskasina gittim.bebusum daha cok minik ultrasinda gorunmedi kan testinde cikti.aancimdan ve dunku kaverengu akintimdan dolayi supelendi hap verdi cuma yine gel dedi.yani duszk tehlikesi varmis:( bebisimin olmasina sevinemedim dogrudurust icimi rahatlaticak birseyler soylermisiniz kizlar.Ve dikkat etmem gereken birsey varmi doktor hic birsey anlatmadi

Kizzlar lutfen birseyler yazin kafama cok takiyorum. Kasiklarim hala cok agriyor ara ara sancim oluyor akintim var ama ak simdidebntsk ederim bebisimi cok istiyorum

Kizzlar lutfen birseyler yazin kafama cok takiyorum. Kasiklarim hala cok agriyor ara ara sancim oluyor akintim var ama ak simdidebntsk ederim bebisimi cok istiyorum

canım kafanı hiç takma sinir stres yapma hiç bişey olmaz . 9 ay boyunca kanaması olupta sağlıklı çoçuk doğaranlara şahit oldum. sakın stres yapma ben stresten ilk bebeğimi kaybettim :(

Tsk ederim canim ya insan ister istemez uzuluyor. Bu doktorun yuzunden oldu biraz hic birsey aciklamadi endiseli bakislar umursamamazlik...hayirlisi insallah sanada cok gecmis olsun Rabbim can verir geride alir hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah hepimize cok tsk ederim yazdigin icin insan rahatliyor

Hiç kafana takma canım bol bol dinlen beslenmene dikkat et gerisini Allah'a bırak..iyi haberlerini bekliyoruz..

canım sakın canını sıkma bu işler kısmet ne kadar kendimizi zorlasak da Allah'ın emri ne ise o oluyor ben de iki şansız gebelik yaşadım ölümden döndüm tüp bebek için herşeyimi hazırlamıştım adet olup iğnelere başayacaktım ama olmadı bebeğim beni bulmuştu bile ama daha öğrendikten bikaç gün sonra pembe akıntım oldu bu kez de olmadı dedim tekrar kabusun içine düştüm doktor yapacak bişey yok dedi progestan verdi bekleyeceğiz dedi bol bol su içip yattım Allahıma şükür şimdi 33. haftadayız heyecanla kızımı bekliyorum . Senin ilacında muhtemelen progestan yada benzer içerikli bi ilaçtır suyunuda bol iç yat dinlen Allah yardımcın olsun...

canım takma kafana bende bugün test yaptırdım değerim 10,67 çıktı büyük ihtimalle hamilesin dedi benimde sancım ve kahverengi lekelerim oldu bunu doktora söylediğimde normal dedi muhtemelen seninde öyledir

Evet kizlar neyaparsak yapalim Rabbim nasip ederse eder olmazsa da olmaz herseyin hayirlisi olsun insallah.Allahim herkese guc kuvvet versin hamile olfugumu ogrenir ogrenmez annelik ic gudusu basliyor Allahim tum isteyenlere sagsalim kucagina almaya nasip etsin. Evet canim bende progestan kullaniyotum. Doktor bana hic birsey aciklamadigi icin telas oldum. Cok sukur bidaha akintim olmadi ama ara ara sancilarim var hap iyi geliyor ama sukur bakalim cuma kendi doktoruma gidicem Allahim hayirli haberlerle eve gelmeye nasip etsin.bu arada kizlar cok tsk ederim rahatlatiniz beni Allahim herkesin gonlunr gore versin dertlerinize acul deva versin insallah

Kizlar bugun doktora gorundum kesem olusmus bebisim 4mm:) minicik 5haftaya yakinmis cok sukur Alkahima kan tahlillerim temiz cikti.cok mutluyum insallah sagsalim kucagima almaya nasip olur hayirlisiyla. Rabbim tum isteyenlerede nasip etsin aratmadan destekleriniz icinde cok tsk ederim

Kizllaaarrr bugun doktora gittim bebis geliyooorrrr:-) ama kizlar doktor pek icim irahatlaticak seyler soylemedi.kenfu doktorum doluymus acilen baskasina gittim.bebusum daha cok minik ultrasinda gorunmedi kan testinde cikti.aancimdan ve dunku kaverengu akintimdan dolayi supelendi hap verdi cuma yine gel dedi.yani duszk tehlikesi varmis:( bebisimin olmasina sevinemedim dogrudurust icimi rahatlaticak birseyler soylermisiniz kizlar.Ve dikkat etmem gereken birsey varmi doktor hic birsey anlatmadi

insallah saq salamat doqar bebeyin. ilk 3ay herkesde dusuk tehlikesi qismen de olsa var. 3ay aqir esyalar goturme. ani hereketler yapma. bolluca yat. ayaqlarini yuxariya qaldir yat. mende de hekim demisdi bunlari. amma hec ne olmadi. narahat olma. ALLAHA dua et. yaxsi dusun bebisin de yaxsi olsun.:nazar:

Kizlar bugun doktora gorundum kesem olusmus bebisim 4mm:) minicik 5haftaya yakinmis cok sukur Alkahima kan tahlillerim temiz cikti.cok mutluyum insallah sagsalim kucagima almaya nasip olur hayirlisiyla. Rabbim tum isteyenlerede nasip etsin aratmadan destekleriniz icinde cok tsk ederim

Amin canim benim Allahim tum isteyenlere nasip etsin. Buarada bazi yazilari iki defa yollamisim internette bazen hata olisuyor.cpk tsl kizlar desdeginiz icin

hayırlısı olsun bebişin benimde carsamba randewum var keseyi görmeden rahat edemicem çok panikliyorum

Son düzenleme:
Back
X