Arkadaşlar ben 1 ay önce nişanlandım ve nişanlımla 2 senedir çok güzel ve mutlu bir ilişkimiz vardı;dün gece tesadüfen onun face si açıldı(ben kullanmıyorum),birde ne göriyim geçtiğimiz ağustosa ait mesajlar buldum birkaç kızla abuk sabuk konuşmalar fln ve bir tanesine numarasını vermiş daha sonra görüşmüşler kızı arabayla almış 15 dk sonra hata yaptığını anlayıp kızı indirmiş,dün sabaha kadar konuştuk hataydı diyo seni kaybedemem diyo seni çok seviyorum bu ders oldu asla dizinin dibinden ayrılmam artık affet diyo kızlar ben onu aşırı seviyorum ama 1 günde soğudum bu aldatmak değil diyo sizce ben aldatıldımmı?şimdiden sonra nasıl bir yol izliyim ne olur yorum yapın?????????????????
Aldatma sayılması için amiyane tabirle biryerlerde basman gerekmiyor nişanlını..
Hatamı anladım diyor ama kızlarla gorusmesı randevulasması ınsanın guvenını sarsmak ıcın yeter de artar bıle..
Hata yaptıgımı anladım ve arabadan indirdim kızı dıyor.. Belkı bunun hatrına bı sans verılebılır ama bence sakın evlılıkte acele etme.. Hatta belırlenmıs bır dugun tarıhınız varsa bıle ertele.. Bazı erkekler bunu alışkanlık edinmiş. Yeni insanlar yeni heyecanlar falan. Insallah senınkı o kategorıden degıldır.. Allah boyle tatsızlıklar yasatmasın ınsallah tkrar...
kızlar hepinize çok teşekkürler,bir arkadaş nişanlın başkasıyla yazıştığında berabermiydiniz demiş biz hiç ayrılmadıkki küsmedik bile ondan bu kadar yaralandım bu olay karşısında...
benim eşim yapmıştı yani aldatmak değilde biz beraber olmadan 1 gün önce eski sevgilisine mesaj atmış neyse biz sözlendik nişanlandık imam nikahı bile kıydık imam nikahı kıydığımızın akşamı rabbim nasıl gösterdiyse mesaj önüme çıktı tarihe bakıyorum 1 gün öncesi aradım bu ne dedim gel bohçanı takılarını al git annesi babası öğrense eşimi öldürürler çünkü aile dostumuz aileler çok yakın aralar bozulur (görüzü usulü değil bu arada) ben anneme söyledim herşeyi hazırladım ben istemiyorum derim dedim geldi bi gün sonra ağla ağla gözler şişmiş kıpkırmızı falan annem konuştu aileni arıcaz şimdi biz istemediğimizi söylicez kötü olma yine ailenle dedi tam arıyodu annem bu hüngür hüngür ağlamaya başladı ayaklarımıza kapandı falan bende bi yandan ağlıyorum öyle barıştık geri ama ondan sonra mesaj falan ne tek bir göz süzmesini bile görmedim
seninki yine iyi eski sevgilisine mesaj atmış benimki elalemin kızlarına:):):)canım senin adına sevindim,umarım birdaha böyle bir durum yaşamassın allah ayırmasın sizi:)
Arkadaşlar ben 1 ay önce nişanlandım ve nişanlımla 2 senedir çok güzel ve mutlu bir ilişkimiz vardı;dün gece tesadüfen onun face si açıldı(ben kullanmıyorum),birde ne göriyim geçtiğimiz ağustosa ait mesajlar buldum birkaç kızla abuk sabuk konuşmalar fln ve bir tanesine numarasını vermiş daha sonra görüşmüşler kızı arabayla almış 15 dk sonra hata yaptığını anlayıp kızı indirmiş,dün sabaha kadar konuştuk hataydı diyo seni kaybedemem diyo seni çok seviyorum bu ders oldu asla dizinin dibinden ayrılmam artık affet diyo kızlar ben onu aşırı seviyorum ama 1 günde soğudum bu aldatmak değil diyo sizce ben aldatıldımmı?şimdiden sonra nasıl bir yol izliyim ne olur yorum yapın?????????????????
Böyle bir olay karşısında çıldırır gözüm dönerdi başıma gelmedi yada gelmemiştir umarım diyim ben sana ... açıkçası şöyle düşünüyorum [heşey anlattığı gibiyse doğruysa]bu kişi aldatan bir karakter olsa yani ikili oynamak kişiliğinde yada niyetinde olsa kesinlikle o mesajları ordan yok eder iz bırakmazdı ilk defa yaptığı belli neden yaptığı konusuna gelince nedenlerin arasında kendini, sana olan duygularını tartmak gibi bir nedenide olabilir bilinç altı (tabiki bu doğru bişey değil ) insanın kafası karışabiliyor kesinlikle takip etmelisin ama gözünün içine sokarak değil çünkü bu ilişkinizi dahada çıkmaza götürebilir evet ilişkinizi diyorum çünkü ayrılmak bu durumda doğru bir karar olmaz günümüzde aşkı sevgiyi anlaşabileceğin uyum sağlayabileceğin birini bulmak çok zor ...Kalbinin sesini dinle ...
seninki yine iyi eski sevgilisine mesaj atmış benimki elalemin kızlarına:):):)canım senin adına sevindim,umarım birdaha böyle bir durum yaşamassın allah ayırmasın sizi:)
Böyle bir olay karşısında çıldırır gözüm dönerdi başıma gelmedi yada gelmemiştir umarım diyim ben sana ... açıkçası şöyle düşünüyorum [heşey anlattığı gibiyse doğruysa]bu kişi aldatan bir karakter olsa yani ikili oynamak kişiliğinde yada niyetinde olsa kesinlikle o mesajları ordan yok eder iz bırakmazdı ilk defa yaptığı belli neden yaptığı konusuna gelince nedenlerin arasında kendini, sana olan duygularını tartmak gibi bir nedenide olabilir bilinç altı (tabiki bu doğru bişey değil ) insanın kafası karışabiliyor kesinlikle takip etmelisin ama gözünün içine sokarak değil çünkü bu ilişkinizi dahada çıkmaza götürebilir evet ilişkinizi diyorum çünkü ayrılmak bu durumda doğru bir karar olmaz günümüzde aşkı sevgiyi anlaşabileceğin uyum sağlayabileceğin birini bulmak çok zor ...Kalbinin sesini dinle ...
çok saolun kızlar,bende ayrılmayı istemiyorum şimdilik kendi kendime kalıp düşünmem lazım,umarım bu olayı zaman bana unutturur,yeniden eskisi gibi bakabilirim ona,yani herşey zamana kaldı artık gitmekle kalmak arasındaki ince çizgide yürüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?