Sizce ben aldatıldım mı?

essekent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
6
0
36
Ankara
Arkadaşlar ben 1 ay önce nişanlandım ve nişanlımla 2 senedir çok güzel ve mutlu bir ilişkimiz vardı;dün gece tesadüfen onun face si açıldı(ben kullanmıyorum),birde ne göriyim geçtiğimiz ağustosa ait mesajlar buldum birkaç kızla abuk sabuk konuşmalar fln ve bir tanesine numarasını vermiş daha sonra görüşmüşler kızı arabayla almış 15 dk sonra hata yaptığını anlayıp kızı indirmiş,dün sabaha kadar konuştuk hataydı diyo seni kaybedemem diyo seni çok seviyorum bu ders oldu asla dizinin dibinden ayrılmam artık affet diyo kızlar ben onu aşırı seviyorum ama 1 günde soğudum bu aldatmak değil diyo sizce ben aldatıldımmı?şimdiden sonra nasıl bir yol izliyim ne olur yorum yapın?????????????????

Tavrını sürdürmelisin...
Bu aldatma değil de nedir?
Aldatma sadece cinsellikle olmaz...

nişanlanmadan önce olmus bu olay...nişanlandıktan sonraa olacakmı sen takıpte ol zaten pişman olmus hataydı dıyor...bir sansı daha hakedıyor bence ama takıpte ol...eger bırdaha tekraralarsa sakın ma sakın evlenme guzelım ardı gelır muhakkah ama suan hataydı dıyor yanı anlamıs hatasını bence ilk ve son olarak bır şans ver

Aldatma sayılması için amiyane tabirle biryerlerde basman gerekmiyor nişanlını..
Hatamı anladım diyor ama kızlarla gorusmesı randevulasması ınsanın guvenını sarsmak ıcın yeter de artar bıle..
Hata yaptıgımı anladım ve arabadan indirdim kızı dıyor.. Belkı bunun hatrına bı sans verılebılır ama bence sakın evlılıkte acele etme.. Hatta belırlenmıs bır dugun tarıhınız varsa bıle ertele.. Bazı erkekler bunu alışkanlık edinmiş. Yeni insanlar yeni heyecanlar falan. Insallah senınkı o kategorıden degıldır.. Allah boyle tatsızlıklar yasatmasın ınsallah tkrar...

1 o zaman berabermiydiniz beraberseniz aldatmış oluyo açıkçası ama değilseniz aldatmak olmuyo
bereberken yaptıysa bence tavrını devam ettir gözden çıkarabiliyosanda ayrıl ama yok yapamam dersen burnunda fitil fitil getir
beraber değilseniz zaten önemseme senden önce yani sonuçta bundan dolayı nişanlısıda olsan çokta hesap vermek zorunda değil benim düşüncem o senin hayatında yokken sen kimseyle olmadınmı yada konuşmadınmı öyle düşün

Affetmek 2. hatayı da onaylamak olur. Evlendikten sonra aynı hatayı gördüğünde daha çok üzülebilirsin.

Bu tür davranışların özrü yok, affı yok bence. Erkek başkası ile birlikteyken eşini, nişanlısını kandırdığı için mutlu,yakalandığında ise duygu sömürüsü yapıp af dileyen bir tip.

İyi düşünüp mantıkla birlikte karar vermek gerek.

kızlar hepinize çok teşekkürler,bir arkadaş nişanlın başkasıyla yazıştığında berabermiydiniz demiş biz hiç ayrılmadıkki küsmedik bile ondan bu kadar yaralandım bu olay karşısında...

evet canım zaten güven fln kalmadı artık bu olaydan sonra.Ben hep aşkımızın masal gibi bir mucize olduğuna inanırdım,çok aşırı severdim onu ama dünden beri herşeyin şeffaflığı ve büyüsü bozuldu içimde...hazmedemiyorum,kaldıramıyorum,bir yanım affet sarıl diyo,öteki yanım bidaha eskisi gibi olmaz diyo...çok kötüyüm inanın çok(

kızlar hepinize çok teşekkürler,bir arkadaş nişanlın başkasıyla yazıştığında berabermiydiniz demiş biz hiç ayrılmadıkki küsmedik bile ondan bu kadar yaralandım bu olay karşısında...

benim eşim yapmıştı yani aldatmak değilde biz beraber olmadan 1 gün önce eski sevgilisine mesaj atmış neyse biz sözlendik nişanlandık imam nikahı bile kıydık imam nikahı kıydığımızın akşamı rabbim nasıl gösterdiyse mesaj önüme çıktı tarihe bakıyorum 1 gün öncesi aradım bu ne dedim gel bohçanı takılarını al git annesi babası öğrense eşimi öldürürler çünkü aile dostumuz aileler çok yakın aralar bozulur (görüzü usulü değil bu arada) ben anneme söyledim herşeyi hazırladım ben istemiyorum derim dedim geldi bi gün sonra ağla ağla gözler şişmiş kıpkırmızı falan annem konuştu aileni arıcaz şimdi biz istemediğimizi söylicez kötü olma yine ailenle dedi tam arıyodu annem bu hüngür hüngür ağlamaya başladı ayaklarımıza kapandı falan bende bi yandan ağlıyorum öyle barıştık geri ama ondan sonra mesaj falan ne tek bir göz süzmesini bile görmedim

seninki yine iyi eski sevgilisine mesaj atmış benimki elalemin kızlarına:):):)canım senin adına sevindim,umarım birdaha böyle bir durum yaşamassın allah ayırmasın sizi:)

seninki yine iyi eski sevgilisine mesaj atmış benimki elalemin kızlarına:):):)canım senin adına sevindim,umarım birdaha böyle bir durum yaşamassın allah ayırmasın sizi:)

bence eskı sevgılıye atması daha kotuu :) elalemın kızlarına atmıs dıs kapının dıs mandalları. Arada her hangı bır yasanmıslık yok paylasım yok.. Bu cıhetten bakıncaa kıyaslamak dogru olur mu bılmem ama senınkının durumu dıgerıne gore ıyı :) Neyse kı hallolmus mesele. Insallah tekerrur etmez coook cok mutlu olursunuz hepınızz <3

Böyle bir olay karşısında çıldırır gözüm dönerdi başıma gelmedi yada gelmemiştir umarım diyim ben sana ... açıkçası şöyle düşünüyorum [heşey anlattığı gibiyse doğruysa]bu kişi aldatan bir karakter olsa yani ikili oynamak kişiliğinde yada niyetinde olsa kesinlikle o mesajları ordan yok eder iz bırakmazdı ilk defa yaptığı belli neden yaptığı konusuna gelince nedenlerin arasında kendini, sana olan duygularını tartmak gibi bir nedenide olabilir bilinç altı (tabiki bu doğru bişey değil ) insanın kafası karışabiliyor kesinlikle takip etmelisin ama gözünün içine sokarak değil çünkü bu ilişkinizi dahada çıkmaza götürebilir evet ilişkinizi diyorum çünkü ayrılmak bu durumda doğru bir karar olmaz günümüzde aşkı sevgiyi anlaşabileceğin uyum sağlayabileceğin birini bulmak çok zor ...Kalbinin sesini dinle ...

bencede.. Guvenıyormus gıbı davranıp aslında hep teyakkuz halınde olmak gerek. Yorucu ama yapacak bısey yok :/

çok saolun kızlar,bende ayrılmayı istemiyorum şimdilik kendi kendime kalıp düşünmem lazım,umarım bu olayı zaman bana unutturur,yeniden eskisi gibi bakabilirim ona,yani herşey zamana kaldı artık gitmekle kalmak arasındaki ince çizgide yürüyorum...

ammiinn canım kimsenin başına gelmesin tamam ondan sonra barıştık falan ama benim güvenim kırılmıştı ne biliyim ilk zaman çok gücüme gittiği için laf söylüyodum çarptırıyodum yada bakıyomu ediyomu öylemi böylemi kötüydü ama o benim güvenimi kazanmak için çok uğraştı ha şimdi güveniyomusun desen yine hayır derim erkek bu güveniyomuş gibi yapıp takip etmek lazım sonsuz güvenim var diyenede zerre kadar inanmıyorum ben....

ya canım evet insan çıldırıyo ama nasıl diyim nişan imam nikahı falan olmasa belkide hiç affetmezdim bi yerde önüne geçebiliyo öyle şeyler biraz daha mantıklı olman gerektiğini düşünüyosun tabiki güven kalmıyo yada soru işaretleri neden die sorduğumda bi an boşluk gerçekten falan die açıkladı ama beni tatmin etmedi bende eski sevgilime msj atıyım dedim sen gör ne yaparsın durdu işte ben o haldeyim dedim tabi barışmamızda anneminde etkisi oldu beni yumuşattı sakinleştirdi ama şimdi başıma gelse tek celsede boşarım oda bunu bildiği için göz ucuyla baktığını bile görmedim yemin ederim bazen ben gösteriyorum ne güzel kız dimi diye bakmıyo bile

Bir kere ödün verirsen hep oyle gider bana gore.. Cok insan gordum boyle..
Bak diger arkadasimiz tavrini almis cocuk ayagina kapanip pisman olmus..
Bence ne tur hata yaparsa yapsin karsindaki bedelini odemeli..
Aldatmak afedersinizde yataga atmakla olmuyor bazen bir bakis bile aldatmak kadar oluyor..
Hayatta kendi degerini sen bilmezsen baska hickimse bilmez..

Evli olsanız ayrılın ayrılmayın diyemezdim ama şuan ayrılın herşeyin bir bedeli var hayatı boyunca kulagına küpe olsun..Daha şimdiden Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları..

aldatılmışsınız ne yazık ki... ayrılmasanız da bedelini ödetin nişanlınıza...

canm bence kim olursa olsun herzaman ikinci şans verilmeli olur insan oğludur bir hatadır yapmış ama geri dönmüş daha ileride gidebilirdi ama seni kaybetmekten korktuğu içinde geri dönmüştür bence fazla uzatma derim ben benim nacizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…