• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ben bunu ona açıklarsam beni bırakır mı?

dhskf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
11
0
1
Aksaray
günaydın öncelikle. arkadaşlar ben geçen yıl iki kişiyle sanal sex yaptım fotoğraf filan yollamadım ben ama onlardan biri yolluyordu ben fotoğraf istemiyordum siliyordum işte şimdi çok pişmanım keşke zamanı geri alabilsem bu hatalarımı düzeltebilsem diyorum ama olmuyor işte hergün tövbe ediyorum Allah'a. şuan 10 aya yakın bir ilişki var ve onu seviyorum ayrılmak istemiyorum ama bunu ona bu yaptğımı açıklarsam beni bırakır mı? siz böyle bi durumla karşılaşsanız tepkiniz ne olurdu? :((((

günaydın öncelikle. arkadaşlar ben geçen yıl iki kişiyle sanal sex yaptım fotoğraf filan yollamadım ben ama onlardan biri yolluyordu ben fotoğraf istemiyordum siliyordum işte şimdi çok pişmanım keşke zamanı geri alabilsem bu hatalarımı düzeltebilsem diyorum ama olmuyor işte hergün tövbe ediyorum Allah'a. şuan 10 aya yakın bir ilişki var ve onu seviyorum ayrılmak istemiyorum ama bunu ona bu yaptğımı açıklarsam beni bırakır mı? siz böyle bi durumla karşılaşsanız tepkiniz ne olurdu? :((((

Açıklama, bu Allah ile senin aranda.

eger bunu onunla sevgili olmadan ônce yaptıysan açıklamana gerek yokki,geçmişte kalan bir konuyu ona açmamalısın...
ama ona ihanet ediyor gibi hissediyorum ben onun ilkiyim o da benim ilkim bana sadece o dokundu ama sanal olarak bu yaptıklarımı bilmiyor

bu saatte kimseyi bulamazsın .
İnciden mi geldin ekşiden mi :)

Yarın sabaha tekrar dene şansını .

3-4 saate on numara yardimci olurlar :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bi hata yapmışsın ve tövbe etmişsin hatandan pişmansın..bunu onun bilmesi gerekmior.sonuçta ondan önce olan bişey..söylersen onu kaybedersin.bu açık ve net..sana bakış açısı değişir.boşver bazen doğruları söylemek işe yaramaz

O ilkim sensin dedi sen yedin sen de bişey yaşamadım de bitti gitti. Ondan öncesi yani, üstüne bide sanal eminim o hiç chat sayfalarında yazismamistir. Unut gitsin kimseyi ilgilendiren bi durum yok ortada.

Bunu soyledigin an neden sanal sevgilisi degildim diye depresyonada girebilir cocuk:)
Ya git allah askina delimisin nesin ya milletin vaktinden calma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X