- 24 Ağustos 2025
- 73
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi Denizkumsal6
-
Son ilişkiden 14 gün sonra verilen kan testi sonucu hemen hemen doğru çıkar.Kızlar merhaba size bir soru sormak istiyorum
Benim 23temmuz -8 Ağustos -11 Ağustos 20 Ağustos günleri arasında cinsel birlikteliğim oldu ( tam birleşme )
2 gün önce kan testi verdim beta hcg -0.01 cıktı
Dün adet olmam gerekiyordu olmadım
Sizce gebelik var mıdır ?
Yada olsa bile kanda çıkmaz mıydı
27 sinde kan verdim
29 unda beklenen regl gunüm
23 temmuzdaSon ilişkiden 14 gün sonra verilen kan testi sonucu hemen hemen doğru çıkar.
Çıkmazdı23 temmuzda
8 ağustosta
11 ağustosta girelen ilişkilerden eminim onlarda negatif
Ama 20 sinde olandan sadece kan testi vermeme göre 7 gün geçti ama 7 gün geçmesine rağmen çıkmaz mıydı kanda
Yani kaç gün bekledikten sonra test vermeliyimÇıkmazdı
Yani 17 gün geçmişken vermiş olacaksınızİlişkimden 10 gün geçti 1 hafta sonra regl olmazsam verirsem net çıkar mı ?
Yani 1 hafta daha beklersem kesin net sonuç verirYani 17 gün geçmişken vermiş olacaksınız
Evet net çıkar
EveeeeeeetttttYani 1 hafta daha beklersem kesin net sonuç verir
Teşekkür ederim.Eveeeeeeettttt
Offf
Yani 1 hafta daha beklersem kesin net sonuç verir
Hanfendi siz iyi misiniz ?Sanırım daha üyelikler almaya devam edip aynı soruyu defalarca soracaksınız. Bakın endişenizi anlıyorum ama insanlara inanmamanız kendileri ile dalga geçtiğiniz düşüncesini ortaya koyuyor.
aynı konuyu 4. kez açınca hesaplarınızı birleştirdim!
Hanfendi siz iyi misiniz ?
BuyrunHanımefendi
Arkadaşlar nasıl hitap etmek istersem ederimBuyrun
Şey kendisi bildiğim kadarıyla beyfendi ama gene de sen bilirsin aşkoArkadaşlar nasıl hitap etmek istersem ederim
İstersem hanfendi derim istersem hanımefendi derimm
Hayattaki tek amacınız insanların yazış şekliyle hayatlarıyla dalga alay etmekŞey kendisi bildiğim kadarıyla beyfendi ama gene de sen bilirsin aşko
Arkadaşım kendisi sitenin sahibi ve erkek aynen ben dipteyim ama sende de biraZ anlama sorunu var galibaHayattaki tek amacınız insanların yazış şekliyle hayatlarıyla dalga alay etmek
Başka da bir işe yaramazsınız
Yerin dibindesiniz ve orası sizin zirveniz malesef
Okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz? Hitap şeklinize karışan yok, yazdığınız kişi erkekHayattaki tek amacınız insanların yazış şekliyle hayatlarıyla dalga alay etmek
Başka da bir işe yaramazsınız
Yerin dibindesiniz ve orası sizin zirveniz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?