sizce ben mi abartiyorum

Insallah olmaz.bole.bi durum. Gercekten sacma belki ama sıkıntıya girdim belkide ben abartiorum ama.buraya yazmak iyo gelior

benim oğlum nerdeyse 1 yaşında ve emiyor emmeyide cok seviyor ablam doğum yaptı 50 gunluk falan su an bebiş dedik süt kardeş yapalım ben cok kolay emzirdim tabi benim süt bol geldi anında emdi bide anlamıyo tabi daha ama benim oğlan feryat figan ağladı emmek istemedi resmen zorla ağzına damlata damlata zor başa cıkarak emzirdik emmedi ablamın surata baka baka ağladı eliyle ittirdi hep emmeyince dedik uyurken deneyelim yine zorlandık artık tanıyo biliyo annesini istemedi bence sizin bebişinizde istemicek ancak işte zorla dayarlarsa ne ala

Burda kimsrm.yok.bi yek.esimin tarafı var kizlar malesef keni ailem burdan cokmuzakta ve mecburen oraya birakmam gerekior

Buradaki anlamadığım dertlerin çoğusu böyle zaten, onu yap yok olmaz, bunu yap yok olmaz, şunu yap olmaz ama ama ben dert ediyorum.

Ya eğitime gitmeyin, ya da düşüncenizi değiştirin. Kimse çocuğuna zarar gelsin istemez ama iğrençlik kavramı da kişiye göre değişir. Görümce ve kayınvalideye lafınızı edip çocuğumu emzirmeyin sakın, ben anne ile çocuk arasında özel bir şey olduğunu düşünüyorum diyebilecek misiniz; hayır, çünkü cevaben "otur o zaman kendin bak." yanıtını alacaksınız. Bırakıp gitseniz de hiç bir zaman emin olamayacaksınız, onlara göre tafranızdan dolayı yapmasalar bile yaptılar sanacaksınız, geri döndüğünüzde. Çocuğunuzun siz gelene kadar iyi bir şekilde bakılması mühim olan, sizin kafanızdaki evhamlar değil.

Hee evet evlenemeyeceklerini biliyorum. Acaba başka bir durum daha mı var dedim. Kuzenimin kızıyla süt kardeş oğlum.

Sizmi emzirdiniz kuzeninizmi?
yapilmasi daha cazip aslinda.
Ilerde neler olucak kim bilir.
Bastan belli edin bari siz sut kardesiniz diye.

Sizmi emzirdiniz kuzeninizmi?
yapilmasi daha cazip aslinda.
Ilerde neler olucak kim bilir.
Bastan belli edin bari siz sut kardesiniz diye.
İkimizde emzirdik. Şimdiden biliyorlar zaten hep o senin süt kardeşin diyoruz. Aslında sonradan pişman oldum. Bi anlık boşluğuma geldi. Gerek yoktu ama oldu artık.

Benim bebegim.kiz onun ki erkek onunki iki yasina gelecek benimki 1 yasini.doldurdu 15 aylik.su an mama yiyo yemek yiyo icim.icimi yiyor hic istemiorum.bole bi durumu solesem de aklillarina dusurmus okur.muyum.die dusundum.bilmiorum napcami
ayları farklıysa zaten bebeğinize dokunabilir öyle bişey yaparsa aynı ay içinde olması lazımmış bildiğim kadarıyla, eminim süt kardeş olmanın risklerinide bilen biridir görümceniz

İkimizde emzirdik. Şimdiden biliyorlar zaten hep o senin süt kardeşin diyoruz. Aslında sonradan pişman oldum. Bi anlık boşluğuma geldi. Gerek yoktu ama oldu artık.

eger birbirlerine yakinlarsa birinden biri cocuklk hisleriyle digerinden hoslana bilir.
Tabi bu buyudukce aska sevdaya donusmemeli.
Sut kardes olmanin iceriginide anlatirsaniz daha uygun olur.
oldu artik yapicak bisey yok evet

İyi de zorunuz ne arkadaşım. Üzüldüm çocuğa ya.
benim oğlum nerdeyse 1 yaşında ve emiyor emmeyide cok seviyor ablam doğum yaptı 50 gunluk falan su an bebiş dedik süt kardeş yapalım ben cok kolay emzirdim tabi benim süt bol geldi anında emdi bide anlamıyo tabi daha ama benim oğlan feryat figan ağladı emmek istemedi resmen zorla ağzına damlata damlata zor başa cıkarak emzirdik emmedi ablamın surata baka baka ağladı eliyle ittirdi hep emmeyince dedik uyurken deneyelim yine zorlandık artık tanıyo biliyo annesini istemedi bence sizin bebişinizde istemicek ancak işte zorla dayarlarsa ne ala

bebeğiniz ne kadarlık ? zaten emmeyen bebek emmez ki. ama anne sutu cokfaydali emzirse ne zarari olur ki ?çoğu insan parayla süt anne arıyor bu da benim düşüncem kusura bakmayın..

eger birbirlerine yakinlarsa birinden biri cocuklk hisleriyle digerinden hoslana bilir.
Tabi bu buyudukce aska sevdaya donusmemeli.
Sut kardes olmanin iceriginide anlatirsaniz daha uygun olur.
oldu artik yapicak bisey yok evet
Yok çok fazla görüşemiyoruz. Biraz akılları ersin anlatırım tabi. Daha 3,5 yaşındalar anlamazlar.

İyi de zorunuz ne arkadaşım. Üzüldüm çocuğa ya.
zorumuz yok zaten zorlayıcı bi durumda yoktu ben burda arkadaşın bebeğinin emmeyeceğini anlatmaya çalıştım süt kardeş olmanın anlamını biliyosanız zaten neden emzirmek istediğimizi süt kardeş yapmak istediğimizi anlarsınız fazla söze gerek yok

Egitimi ertelesen olmuyormu?

Gorumcenize soyleyin.benim icin cok onemli bir konu bu.sakin cocuguma uzulup emzirme...olayin ciddiyeti var diyin.her zaman net olun....her keze karsi.baskalarini dusunurken,kendi dogrulariniz varsa direk ve net bir sekilde soyleyin.

Ilerde çocuğum olursa süt kardeşi olsun isterim heleki tek çocuk olursa, çocuğunuz zaten emmiyormuş neyi dert ediyorsunuz?

Back
X