• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE BEN Mİ HAKLIYIM EŞİMM Mİ

Hah işte gerçek sebep bu. Lütfen bunu bir ego savaşına çevirmek yerine eşinize anlayış göstermeyi deneyin. Yenik düşmek falan çok gereksiz.
ecet ego yapıyorum sanırım.onlar arkamdan bak gelemediler tabi yuzleri yok bilmem ne diye düşünecekler diye

Siz haklisiniz. Dugunlerde amac takı ya da çelenk degildir oyle olsa herkes boyle yapar. Önemli olan sevdiklerini yaninda görüp kendini mutlu hissetmektir.
Sizin dugununuze gelen birine gitme durumunuz varken gitmeyip celenk yollamak kufurdur bana göre.

Bir erkek ailesine tepki olarak ki ciddi sebeplerden oturu dugune gitmek istemiyorsa vardir bi bildigi..zorlamayin saygi duyun dusuncesine.benim esime saygi gostermeyen ailesinden bende sogurdum.sonucta siz biz olmussunuz.

ben olsam giderdim onlar yzunden düğüne gitmemezlik yapmazdım nedense ben bunu onların karsısında yeni düşmek gibi algılıyorum

Hiç alakası yok. Galibiyet kazanacağım derken evinizdeki huzurdan olmayın. Hem orda eğleneceğiniz ne malum, ya daha stres olup dönerseniz? Değer mi?

Siz haklisiniz. Dugunlerde amac takı ya da çelenk degildir oyle olsa herkes boyle yapar. Önemli olan sevdiklerini yaninda görüp kendini mutlu hissetmektir.
Sizin dugununuze gelen birine gitme durumunuz varken gitmeyip celenk yollamak kufurdur bana göre.
evet aslında eşimde bole düşünüyor.senin dediğin doğru diyor.ama tahammül edemiyorum millet arkamdan laf edince diyor.o da çok sever o akrabasını hatta düğün organizasyonuyla gitti kendi ilgilendi tanıdıkları falan araya koydu.hani bilirler eşimin kotu niyetli olmadıgını

Kv
ypk yanlış anlaşıldı galiba ben ole düğün meraklısı biri değilim.ama bu insanları çok seviyorum.onların yuzunden gidemeyince daha da sinir oluyorum.çümkü bu ilk değil her ortamdan geri kalıyorum.birisi beni çağırıyor kv gorumce orda diye gidemiyorum.çünkü gidince bana suratlarını ceviriyolar ben konuşmak istiyorum surat yapıolar
Kv ve gorumce size sürat çeviriyor, surat asiyor ve siz konusmak istiyorsunuz. Çok ilgincsiniz :kahve: bu arada eşiniz haklı.

ben konuşmak istiyorum surat yapıolar

Eşinize bu kadar sıkıntı çektirmiş insanlarla neden konuşmak istiyorsunuz? Eşinizin hiç mi hatrı yok.
Eşim bir kere beni ağlatmış ve kendisinin de sevmediği bir insana selam vermişti çok büyük kavga ettik.

artık bende konuşmak istemiyorum zaten bayramda aramadım bile aramamda bu saatten sonra benim takıldıgım eşim skendini selam vermek zorunda hissediyor olöası nedense ben hiç zorunda hissetmiyorum artık.acaba kendi ailem olmadıgı için mi bilmiyorum

Gidip ne olacak ki? Hediyesini de yolluyormuş eşiniz. Ne güzel işte!

Ben bu düğüne gitme merakına şaşırıyorum. Eşiniz istemiyorsa gitmeyin.

Eşiniz haklı. neden düğüne gidip, ailesiyle yüzgöz olup, morali bozulsun ki.. Neden iki kuruşluk huzurunu bozsun? sende eşine saygı duy ve ona ayak uydur. Israrcı da olma.

ya bende yuz goz olsun demiyorum ki konuşma diyorum selam vermezse olmazmış valla ben gayette selam vermiyorum cok da güzel oluyo ben tamamen beynimden sildim onları sanırım

Eşiniz kızın ailesi ile değil de kendi anne babasıyla mı problem yaşıyor? Yanlış mı anladım?

Siz kızı çok seviyorsanız, bence tek de gidebilirsiniz. Adamı zorlamamalı.

ypk yanlış anlaşıldı galiba ben ole düğün meraklısı biri değilim.ama bu insanları çok seviyorum.onların yuzunden gidemeyince daha da sinir oluyorum.çümkü bu ilk değil her ortamdan geri kalıyorum.birisi beni çağırıyor kv gorumce orda diye gidemiyorum.çünkü gidince bana suratlarını ceviriyolar ben konuşmak istiyorum surat yapıolar
Onlar konuşmak istemiyorsa sen niye istiyorsun sende konuşma ben öyle yapıyorum haklıysan ezdirme kendini

kızlar merhaba bizim bi yakınızımızın düğünü var.eşimin akrabası bu kız.çok da severim.onlarda bizim düğünümüze gelmişlerdi.neyse haftasonu bu kızın düğünü var.fakat sorun şu eşim ailesi ile görüşmediği için düğüne gitmek istemiyo.çelenk yollayacakmış takısınıda yollayacakmış.durumu anlatacakmış neden gelmediğini.onlar zaten konuyu biliyolar.ve ben onlar yuzunden neden düğünden mahrum kalıyorum ona sinir oluyorum ne yağtıysam ikna edemedim eşimi.şimdi selam vermezse herkes eşimi ayıplarmış.ya onlar neler neler yaptı hiç ayıplamadılar.sen selam vermeyince neden ayıplasınlar diyorum yok anlamıyo bi türlü.sabahtır kuduruyorum bende iş yerimde.yani bole bole sonu nereye varacak ki hangi birinin düğününe gitmeyecek ki haksız mıyım kızlar ben ya bana akıl verin biraz
Konu sahibesinin derdi belli.
Eşinize,kararlarına saygınız yok mu sizin?
Gidip orda ailesiyle sıkıntı yaşasa hiç mi rahatsız olmayacaksınız?
Takısınıda yolluyormuş,karşı taraf durumdan zaten haberdarmış.
daha ne ?

Back
X