• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE BEN Mİ HAKLIYIM EŞİMM Mİ

Haklı yok
siz konuşuyormusunuz ailesiyle, eşiniz gelmek istemiyorsa tek siz gidin

Sizinki anlamsız bir ısrar. Kendi akrabanız değil, bir şeyiniz değil. Bu düğünden de mahrum kalıverin artık.

• Beğen
Reactions: anu
ya neden bazı arkadaslar dalga geciyorlar ben anlamadım ki.siz çok sevdiğiniz birinin düğününe gitmek istemez misiniz?gidemeyince üzülmez misiniz?çok mu enteresan bişey istemişim benim takıldıgım konu eşimin kendini konuşmaya mecbur hissetmesi.ve benim de çare aramam.yoksa düğün meraklısı bi insan bende değilim zaten

Eşiniz kızın ailesi ile değil de kendi anne babasıyla mı problem yaşıyor? Yanlış mı anladım?

Siz kızı çok seviyorsanız, bence tek de gidebilirsiniz. Adamı zorlamamalı.
eşim kendi ailesi ile sorun yaşıyo.kızın ailesini çok sever.düğün hazırlıkları sırasındada eşim çok koşturdu zaten.sorun kendi ailesi.ama beni de tek göndermiyor.ayıp olurmuş benim selam vermemem

ya neden bazı arkadaslar dalga geciyorlar ben anlamadım ki.siz çok sevdiğiniz birinin düğününe gitmek istemez misiniz?gidemeyince üzülmez misiniz?çok mu enteresan bişey istemişim benim takıldıgım konu eşimin kendini konuşmaya mecbur hissetmesi.ve benim de çare aramam.yoksa düğün meraklısı bi insan bende değilim zaten
Eşin haklı ama, onun akrabaları, o daha iyi bilir. Aile içi huzurunuz olsun, bırakın gerisini.

Eşiniz konuşmak istese de istemese de ortada huzursuz, garip bir ortam olacağı ve kendini huzursuz hissedeceği kesin. Eşiniz kendi anne babasını ve aile kültürünü sizden çok daha yakından tanıyor. Demek ki orada konuşmak zorunda olacağını, konuşmasa da çok lafının edildiği için mutsuz olacağını biliyor. Kendince bir telafi yolunu da bulmuş. Siz niye ısrarla anlamıyorsunuz bunu? Bir tutturmuşsunuz düğün diye, başka bir şey düşünmüyorsunuz. Sanki düne kadar o kız vardı hayatınızda da, ille de çok seviyorum diye düğün ısrarları... bir garipsiniz.

kızlar merhaba bizim bi yakınızımızın düğünü var.eşimin akrabası bu kız.çok da severim.onlarda bizim düğünümüze gelmişlerdi.neyse haftasonu bu kızın düğünü var.fakat sorun şu eşim ailesi ile görüşmediği için düğüne gitmek istemiyo.çelenk yollayacakmış takısınıda yollayacakmış.durumu anlatacakmış neden gelmediğini.onlar zaten konuyu biliyolar.ve ben onlar yuzunden neden düğünden mahrum kalıyorum ona sinir oluyorum ne yağtıysam ikna edemedim eşimi.şimdi selam vermezse herkes eşimi ayıplarmış.ya onlar neler neler yaptı hiç ayıplamadılar.sen selam vermeyince neden ayıplasınlar diyorum yok anlamıyo bi türlü.sabahtır kuduruyorum bende iş yerimde.yani bole bole sonu nereye varacak ki hangi birinin düğününe gitmeyecek ki haksız mıyım kızlar ben ya bana akıl verin biraz
Adam gtmek istemiyorsa istemiyordur senın akraban olmadıgı halde sen nıye taktın anlamadım

Bence siz haklısınız.
Düğün sahibi davet etmiş sizi mutluluğunu paylaşmaya. Kim kiminle küs, kim konuşmuyor, kim kavgalı bunun hesabını yapacak değiller.

Artı düğüne giden hemen herkesin o kalabalık içinde küs olduğu birileri vardır. O zaman gitmesinler mi yani? Uzak bir masaya geçilip oturulur. Oraya diğer davetlilerle konuşmaya gidilmiyor ki zaten, düğün sahibi çağırdı diye gidiliyor.

Eşinizin ailesi bu düğüne gelmeyebilir bile. O zaman akrabasına ne diyecek?

Saçma buldum eşinizin bahanesini.

Peki tam tersi olsa.sizin ailenizle probleminiz olsa gitmek istemeseniz eşiniz gitmek istese nasıl hissederdiniz?
Alemin düğünü için eşimi üzemem.o üzülürse bende üzülürüm.

Düğünü olacak çifte de ayip edersiniz bir gerginliğe sebep olursanız.
Hadi selam vermdiniz ailesi bu kadın yüzünden dedi?er gerilim oldu düğüne uzulmez misiniz?
Selam verdim bittilik bir durum degil ki bu. Karşı tarafın tepkisinden emin olamazsınız.
Üstelik esiniz için de kolay değil. Ne olursa olsun ailesi belki gormk istemiyor üzülecek çünkü. İnsan kus de olsa annesini görünce üzülür.
Hirsinizdan ne yeni evlenen çifti ne esinizin duygu durumunu dusunuyorsunuz.
Çok hatalisiniz.
Ben olsam eşim istemem dediğinde ısrar edemem . O ortamda adamcagizin ne hissedeceğini bilemzsiniz.
En kötüsü de orada diğer akrabaları selam bile vermedi diye günlerce dedidoku edecek ne gerek var malzeme olmaya.

Haklı yada haksız sonuçta adamın ailesi . kimse dedikodu yapmasa dahi eşin ailesi ile yabancı gibi durmaktan Hoslanmaz ağına gider...
Ne acı zaten ailesi ile arası açık kötü durum bide sizin bile akrabanız değil eşinizin akrabası sırf kv falan inat esinizle duğune katılmak istiyorsunuz.
Eşinizin üzülmesi sizi üzmezmi?
YEnilgi oluyo gibi hissetmeniz sizin ayıbınıZ zira eşiniz ailesi ile savaşmiyor . belliki çok üzülüyor .
Ne acı aile ile görüşmemek ne olursa olsun mecbur kalıyor belki ama et tırnak içinde kimbilir neler yaşıyor.
Sizı cok kınadım esinizede acıdım ne aileden ne eşten gülmemiş yüzü belliki.

kızlar merhaba bizim bi yakınızımızın düğünü var.eşimin akrabası bu kız.çok da severim.onlarda bizim düğünümüze gelmişlerdi.neyse haftasonu bu kızın düğünü var.fakat sorun şu eşim ailesi ile görüşmediği için düğüne gitmek istemiyo.çelenk yollayacakmış takısınıda yollayacakmış.durumu anlatacakmış neden gelmediğini.onlar zaten konuyu biliyolar.ve ben onlar yuzunden neden düğünden mahrum kalıyorum ona sinir oluyorum ne yağtıysam ikna edemedim eşimi.şimdi selam vermezse herkes eşimi ayıplarmış.ya onlar neler neler yaptı hiç ayıplamadılar.sen selam vermeyince neden ayıplasınlar diyorum yok anlamıyo bi türlü.sabahtır kuduruyorum bende iş yerimde.yani bole bole sonu nereye varacak ki hangi birinin düğününe gitmeyecek ki haksız mıyım kızlar ben ya bana akıl verin biraz
Nie bukadar zorluyorsun anlamadim senin akraban olsa ok da bu ne israr kocan senin istemedigin dügüne gitmek icin bukadar israr etse sen ne yaparsin bence huzurunu bozma taki ve celenk gayet yeter

Haklı yada haksız sonuçta adamın ailesi . kimse dedikodu yapmasa dahi eşin ailesi ile yabancı gibi durmaktan Hoslanmaz ağına gider...
Ne acı zaten ailesi ile arası açık kötü durum bide sizin bile akrabanız değil eşinizin akrabası sırf kv falan inat esinizle duğune katılmak istiyorsunuz.
Eşinizin üzülmesi sizi üzmezmi?
YEnilgi oluyo gibi hissetmeniz sizin ayıbınıZ zira eşiniz ailesi ile savaşmiyor . belliki çok üzülüyor .
Ne acı aile ile görüşmemek ne olursa olsun mecbur kalıyor belki ama et tırnak içinde kimbilir neler yaşıyor.
Sizı cok kınadım esinizede acıdım ne aileden ne eşten gülmemiş yüzü belliki.
lütfen biraz yazdıklarınıza dikkat edin eşime 2 defa falan açıklamaya çalıştım eşim yok deyince üstelemedim zaten bende fikir almak için buraya yazdım acaba haksız mıyım ne demek o ole sizden de yuzu gulmemiş falan eşimle gayet mutluyum ben bana tuhaf geldi ben de yazdım hemen yargılamayın insanları .kınayacak kadar da ağır bişey yapmadım fikrimin yanlış olup olmadıgını sordum sadece

Back
X