- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
hiç bize gelmiyosun diyolar
Bunu kim diyor? Bunu diyen adam sizin gerekçenizi de biliyorsa onların olmadığı bir zaman sizi çağırır. Çok mu zor. İlla herkesi aynı gün mü ağırlamalı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bize gelmiyosun diyolar
a bole bole ben kendimi hep dışlanıyomuş gibi hissediyorumCnm ne diyolarsa desinler esin haklı bence suratına bakilmayan yere neden gidiyorsun ki esin senin hakkını koruyor bence gayet iyi bir davranış bak hem gondermiyo diyosun hemde aslında bu yüzden göndermiyo diyosun aslında onun haklı olduğunu sende biliyosun
akrabalar diyolar.işte keske ole çağırsalar ama yok herkes aynı anda oluyo genelde malesefBunu kim diyor? Bunu diyen adam sizin gerekçenizi de biliyorsa onların olmadığı bir zaman sizi çağırır. Çok mu zor. İlla herkesi aynı gün mü ağırlamalı?
akrabalar diyolar.işte keske ole çağırsalar ama yok herkes aynı anda oluyo genelde malesef
Bence sizin dugune gitme amaciniz esinizin ailesine kendini gosterme esin selam vermiycek gecip yanlarindan gideceksiniz. Bakinnnn biz mutluyuz asil siz bizim umurumuzda degilsinizzzz diye gisternek kendinizi. Yoksa kocaniz kendi cevresinden uzak olmak isterken diplerine gitmek istmeyi anlamam.esınız haklı
altı ustu bı dugun gıtmesenız ne olacakkı
hanı sızın kuzenınız olur en yakınınız olur gıtmek ıstemez belkı oyuzden ısrar edebılırdınız
kendısının akrabası kendısı gıtmek ıstemıyor bukadar basıt :)
dugunleri cok cok seven insanlar var :)Dugune bu kadar cok gitmek isteyen insan ilk defa goruyorum
Cok saskinim![]()
dugunleri cok cok seven insanlar var :)
ben dugunleri o kadar olmasada halay cekmeye bayilirim. bana deki surda halay cekiyorlar hiiiiic usenmeden valla her ne olursa olsun giderim :)Haklisin ben kose bucak kactigim icin dugunlerden![]()
ben dugunleri o kadar olmasada halay cekmeye bayilirim. bana deki surda halay cekiyorlar hiiiiic usenmeden valla her ne olursa olsun giderim :)
hadi lilililliiiiiii lilili
Hadi gel cekelim![]()