Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes de sizi hoş görmek zorunda değil.Valla kişiye göre değişir bence itici bulan konuşmasın zaten herkes herkesi sevmek zorunda değil. Bilerek yapsam şu sebeple kızdım dalga geçmek istedim diye yazarım burada niye yalan söyleyim
Grup yararlıysa noye cıkıosunuz. Hayat böle bı yer deıl. Herkes alınır küsebılır. Açıklamanızıda yapmısınız. Dıgerlerı var grup ondan mı ibaret. Size faydalı ise çıkmayın. Görmezden gelın. Böle her şeye alınırsanız bu hayat geçmez.Online üzerinden sınav süreci için bi grubum var 6 kişilik. 2 aydır her gün iletişim halindeyiz görüntülü görüşmeler yapıyoruz.
Geçen gün bi soru attım. Bir kişiden cevap geldi onunla tartışırken başka birisi dahil oldu ona da cevap verdim ama yanlış cevap veriyordu o sıra diğeriyle konuşmaya devam ettik soruyu. Sonra araya giren kişinin cevabı doğru çıktı. Oda bozulmuş beni ciddiye almadın diye bende fark ettim ismini yazarak doğru bilmiş tebrik ederim alkış yazdım oda dalga geçtiğimi düşündü aksine gönül almak için motive etmek için yazmıştım. Bu bana tavır aldı sonra bende yazdım sorun mu var diye alındım kırıldım dedi bende kendimi açıkladım hatta özür diledim. Bu hala uzattı ve benim nerde ne konuşmam gerektiğini bilmediğime kadar geldi. Yüz yüze tanışmıyoruz ve 2 aydır falan var grup. Çok gerildim ama uzatmadım.
Şimdi gruptan çıkmak bana çok zarar verecek ama bu şekilde de devam etmek istemiyorum. Sizce ben mi haksızım yanlış bir şey mi söylemişim
şahsen tanıdığınız insanlar değil, grup gerçekten işinize yarıyorsa devam edin, yalvar yakar olmaya gerek yok, gerekeni yapmışsınız zaten.. Siz gruptan gördüğünüz faydayla ilgilenin..Çok kişisel sohbete gerek yok zatenÜstelik 37 yaşında bu kişi. Ama işte yanlış anlamış üzülmüş kendini kötü hissetmiş diye durumu açıklamak istedim. Ama hala saçma sapan konuşması.. gerçekten aşağılık kompleksi var özgüven sorunu var zaten belli ama işte bulaştı bi şekilde haklısınız bu kadar ağır tepki verecek bir şey yoktu
Ya biraz o ilk samimiyet kalmadı bende gergin hissediyorum dersimden çok bunlara takılır oldum acaba dışlanıyor muyum sevilmiyorum mu halbuki bir tuşla bitecek bir şey neden bu kadar sevilmek ilgi görmek umrumda oluyor anlamıyorumşahsen tanıdığınız insanlar değil, grup gerçekten işinize yarıyorsa devam edin, yalvar yakar olmaya gerek yok, gerekeni yapmışsınız zaten.. Siz gruptan gördüğünüz faydayla ilgilenin..Çok kişisel sohbete gerek yok zaten
çık gruptan o zaman , açıklama dahi yapma.. Başka gruplar da vardır veya kurulur elbet ders açısından, kendini yıpratmana, düşünmene değimez.Ya biraz o ilk samimiyet kalmadı bende gergin hissediyorum dersimden çok bunlara takılır oldum acaba dışlanıyor muyum sevilmiyorum mu halbuki bir tuşla bitecek bir şey neden bu kadar sevilmek ilgi görmek umrumda oluyor anlamıyorum
Haklısın valla hiç değecek bir şey yok düzelir kafam dağılır umuduyla bekliyorum ama bilmiyorum bi kaç gün daha bekleyeceğim eğer çıkarsam tekrar başkalarıyla bunu kuramayabilirim daha çok zarar olmasından korkuyorumçık gruptan o zaman , açıklama dahi yapma.. Başka gruplar da vardır veya kurulur elbet ders açısından, kendini yıpratmana, düşünmene değimez.
bu ders grubu değil mi zaten, niye candan bir arkadaşlık, samimiyet bekliyorsun ki, o zaman alacağını al ders anlamında, ya kal ya çık gruptan diyoruz ama 2 türlü de kabul etmiyorsun, nasıl olacak o zaman?Haklısın valla hiç değecek bir şey yok düzelir kafam dağılır umuduyla bekliyorum ama bilmiyorum bi kaç gün daha bekleyeceğim eğer çıkarsam tekrar başkalarıyla bunu kuramayabilirim daha çok zarar olmasından korkuyorum
Ya nasıl bir şey biliyor musun görüntülü konuşmalar yapılıyor özel hayatlarımızla alakalı paylaşımlar yapıyoruz gayet yakın arkadaş ortamı var bende kendime diyorum ki sen dersinle ilgilen Türkiye’nin bir ucundaki insanlarla bir bağın yok başka türlü beklentilere girme ama işte yapamıyorum böyle bir gerginlik yaşadığım için sanki herkes birbirini seviyor bir ben sevilmiyorumbu ders grubu değil mi zaten, niye candan bir arkadaşlık, samimiyet bekliyorsun ki, o zaman alacağını al ders anlamında, ya kal ya çık gruptan diyoruz ama 2 türlü de kabul etmiyorsun, nasıl olacak o zaman?
birşey yok gibi davran, zamanla toparlarsınızYa nasıl bir şey biliyor musun görüntülü konuşmalar yapılıyor özel hayatlarımızla alakalı paylaşımlar yapıyoruz gayet yakın arkadaş ortamı var bende kendime diyorum ki sen dersinle ilgilen Türkiye’nin bir ucundaki insanlarla bir bağın yok başka türlü beklentilere girme ama işte yapamıyorum böyle bir gerginlik yaşadığım için sanki herkes birbirini seviyor bir ben sevilmiyorum
Teşekkür ederim ilgin için umarımbirşey yok gibi davran, zamanla toparlarsınız