sizce ben mi takıntılıym yoksa bu gerçekten anormal mi

sevindim o zaman sizin adınıza demek ki ikinizin de istekleri ortak, o zaman allah mutluluğunuzu daim etsin diyorum.

ilişkim varken yani üç ay öncesine kadar; sabah bir kere mesainin başlangıcında mutlaka bir arardı. sonra gün içerisinde bikaç saat arayla yada saat başı artık bizim ruh durumumuza iş yoğunluğumuza kalmış arardık ya da mutlaka mesaj atardık. işten çıkınca çıktık diye, iş çıkışı görüşmeyeceksek eve geldik diye, sonrada akşam bikaç kere.. ve iyi geceler ohoo bayağı bi mesajlaşıp konuşuyomuşuz biz. boşuna değil demek ki bu boşluk hissi

Şuan yoğun olduğu için belki de o kadar sık yazamıyordur...her aradığında cevap verip vermemene birşey diyemem ilişkinizin ne boyutta olduğunu bilmediğim için...

eger sevgılın yogunsa cok normal ama cok yogun olmayan biri sana pek mesaj atmıyorsa ılgılenmıyor demektır.. onunla konusmakta yarar var

bunun optimum suresi/sayısı var mı bilemeyecegim... ama 20dk az bir sure degil bence, gunluk olarak da nerde nasıl oldugunuza dair bilgi alacak sekilde de iletisim kuruyormussunuz, ayda 2-3kez yuzyuze gorusuyoruz dedignize gore arada mesafe oldugu icin de sanırım haftasonları gorusme imkanınız oluyor, e baska ne olabilir ki?

ben biraz düz biri oldugum icin sanırım, bana durumunuz normal geliyor. kendimden ornek vereyim,
ilk flort zamanları ben de sabahladıgımı bilirim ama sonra bazı seyler oturmaya baslayınca tel basında vakit gecirmek bana zaman kaybı gelir. onu sevmedigimden mi? alakası yok! fakat gunluk olarak ne yaptıgımızı bilmek, saglıgımızdan haberdar olmak dısında uzaktan uzaga baska birsey paylasamıyorum... telefonda masal anlattıracak halim olmadıgına gore... haftasonu calısmadıgı icin de dolu dolu gorusuyoruz, beraber yemek vs derken zaten zaman geciyor.
yani aynı evde bile vakit gecirirken surekli dip dibe olmaktan hoslanmam, herkesin kendine has kitap okuyacagı muzik yapacagı saatler vardır kafamıza gore takılır sonra yaptıklarımızı paylasırız.

bazı insanların mizacı boyledir... kaldı ki erkeklerin cogu boyle. fakat size gecirdiginiz zaman yetmiyor, iletisiminizi kısıtlı buluyorsanız bunu sorun olarak gordugunuzu onunla paylasmaktan cekinmeyin. surekli ilk hamleyi ondan beklemeye gerek yok icinizden geldigi gibi davranın bence. ama duzenli olarak arayan taraf da siz olmayın. boyle bir durum var ise de kendinizi biraz geri cekin zaten merak etmeye baslar arar.

Canım problem edilecek hiçbir şey yok. Normal bence durumunuz. Biz sevgilimle günaydınla başlayıp iyi gecelerde bitiriyoruz mesajlaşmayı. 3 yıldır hep böyleydi. Bazen bunalıyorum mesela. Senin durumun da bir problem yok.

Haklısınız ya çok teşekkür ederim uzun uzun yazıp fikir verdiniz çok teşekkür ederim gerçekten

Benim eşim de aslan burcu. O da kimseyi aramaz. Annesi yan dairede oturuyor haftada bir ya çalar kapısını ya çalmaz. Bazen ben gönderiyorum onu git bak annene diye.

Aynen.. Benim zorlamamla ailesini arıyor.. İlla ben güdecem.. Ailesinden,arkadaşlarından kimseyi aramaz.. Teknolojiden uzak yaşıyor, irtibata geçmek,konuşmak,yazışmak ona göre boşmuş!

Bu Aslan erkekleri sahiden çok tuhaf!

belki de mesajlaşmayı pek sevmiyodur hemen dert etmeyin kendinize burdan alıcağınız hiçbi mesaj sizi onunla konuşmak kadar tatmin edemez onunla konuşup derdinizi dile getirin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…