• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ben mi takıntılıym yoksa bu gerçekten anormal mi

nurefsanturgay

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
78
3
6
35
Çorum
Hanımlar bi ilişkim var 8aylik . Ve biz günde sadece bir ve cok nadiren de iki defa mesajlaşıyoruz. Sizce bu normal mi . Ya da benimle ilgilenmiyor umursamiyor mu?

Ilk başlarda sabahlardik simdi yarım saatlik bi saatlik mesajlaşmalar var sadece.
Bide o atmadan hep ben mi sormalıym onu ?
Ben bu konuda inanılmaz derecede hassas bi insanm hemen sevilmedigimi düşünmeye başlıyorum.

Abartıyor muyum bilemedim
Bi akıl verin lütfen ne yapmam gerekiyor ?

Hanımlar bi ilişkim var 8aylik . Ve biz günde sadece bir ve cok nadiren de iki defa mesajlaşıyoruz. Sizce bu normal mi . Ya da benimle ilgilenmiyor umursamiyor mu?

Ilk başlarda sabahlardik simdi yarım saatlik bi saatlik mesajlaşmalar var sadece.
Ben bu konuda inanılmaz derecede hassas bi insanm hemen sevilmedigimi düşünmeye başlıyorum.

belki sevgilin benim gibi zırp pırt mesaj atmayı sevmiyodur canım hemen sevmedigine baglamasanaaa :34:

Sevgilinin karakterini bilmediğimiz icin nasıl yorum yapacagım tam olarak emin degilim. Mesela kendisi üsteki arkadasın dediği gibi belki sevmiyordur mesajlasmayi. Veya cok yogun çalışıyordur. Bunları bilmiyoruz.
Ama ilk ben mı sorayım soruna cevabım denge olur benim. Yani hep sen sorma. Birde bununla ilgili konuştun mu onunla hic ?

Ben evliyim senden daha cok mesajlasiyorum ;)
saka bi yana.. ben bu konuda cok hassasim surekli ilgi isterim nisanliyken sevgiliyken msjlasirdik konusurduk.
evlenince aza iniyo dogal olarak..
Ama onunla konusmayi deneyin bence..
birde yuzyuze cok goruyorsaniz ondanda olabilir..

3yıldır iliskim var, haftada 1 ancak mesajlasırız.

eleştirmeden önce sorayım, bunu kafanıza taktıgınıza gore baska herhangi bir sekilde iletisim kurmuyor musunuz?

Mesaj atmayı sevmiyor mu ?

Arıyor mu peki

Şimdi sevgili olunca irtibatta olmak istiyor insan.Arıyorsa problem yok bence mesaj atmasada olur

7 senelik sevgililik süremiz oldu sabah günaydınla başlar akşam iyi gecelerle biterdi ama biz msjlaşmayı seviyoruz iletişimimizi öyle sağlıyoruz konuşmayı sevmiyorum ben bana göre çok az sizin durumunuz hala msjlaşıyoruz günde kaç kere :27: ama biz böyleyiz diye herkes öyle olucak değil ya karakteri böyledir belki sorun kendisine :34:

Benimde yaklasik 2 yillik iliskim var ve gunde en fazla 10 mesaj falan atariz bir kerede konusuruz 15-30 dk arasi ve yetiyor bize :)) baslarda tabi sabaha kadar bizde konusurduk ama o zaman birbirini yeni taniyorsun falan simdi o seni biliyor sen onu :))

Nişanlı iken günde 2 kere arardı eşim.
Bir sabah birde akşam 6 da.. Sonra mı sonrası ben meraktan çatlardım arardım yahu insan hiç mi aramaz! Annesi uyuduğunu söylerdi bana.. Akşam 7 de yemeğini yer adam uykuya..ben bu konuda çok yaralıyım zaten. Hiç ilgi alaka mesaj şımartılma yaşamadım .. Ama sevmiyor muydu beni? Tabiki çok seviyordu ama adamın huyu bu telefon,mesaj sevmiyor asla! Hala bile öyle.
Evlendik işe bile gittiğinde günde 1 kez arar o kadar..
Bu konuda çok tartışmalar yaşadık ..
Kendi ailesini bile aramaz ben zorla arattırırım.. Sevmez..
Ailesi de onun huyunu bilir..

Küçük gibi görünsede aslında kafaya takılıyor bu konu..
Ama ben artık alıştım..
Yalnızlık,sessizlik...
kocan tarafından şımartılmak nasıl histir bilmem..

Ben çok konuştum ama olmayınca olmuyor..oysaki bende Edebiyata,şiire,yazılara,kitaplara çok önem veren duygusal biriyim .. Ama eşim benim tam zıttım!!!

Kısmet...

Sıkılgan biri ayrıca..Aslan burcu erkeği.. Belki burçları aynıdır :) romantiklik SIFIR...
Bendede ne sabır varmış mübarek ..

Biraz daha ilgi bekledigini, o mesajlasmadan pek hoslanmasa bile orta yol bulursaniz daha mutlu olacagini soyle...
Umarim dikkat eder...
Bu arada konustuktan sonra da azicik geri cekil, bekle...
Hala ozen gostermiyorsa, gelisme yoksa, o zaman dusunuruz...:34:

Valla bence anormal bizim sürekli birbirimizden haberimiz olur nerede ne yapıyoruz biliriz. Müsait olduğumuz zamanlarda da uzun uzun konuşuruz yoksa atıyorum o arkadaşlarıyla beraberken ben ne yaptığını nerede olduğunu bilirim sürekli kontrol etmem kendisi söyler. Günde bi defa mesajlaşmak sıradan bi arkadaşla da yapılır sonuçta ilişki hayatın tamamını paylaşabilmek içindir.

Bence mesajlaşmak çok da önemli değil ben bile eşimle bir kere ne sevgiliyken,ne nişanlıyken,ne de evlendiğimizde mesajlaşma gibi birşey olmadı çünkü sevmiyoruz ikimizde...Telefonda konuşmak daha iyi ve anlaşılır geliyor bize...Siz daha önce sabahladığınızı söylüyorsunuz bu mesajlaşarak mı oluyordu? Eğer öyleyse ve şimdi azalma varsa bir sorun var demektir...

Ben bu konuda cok hassasim...
suan nisanliyiz 3 ay oldu, ama degisen birsey yok hatta
Daha fazla oldu , mesajlasmalarimiz telefonlasmalarimiz.

saat basi sesinj duymadan yapamiyorumm
Oda öyle ama ben aramassm o arar....
biyle alistik , bazen sessiz kaldimi hemen moralim bozulur
huzursuz olurum...

sizin durum anormal gibi geldi bana ..
eger sadece gunde 2 mesajsa ve telefonlasmiyosaniz..
gercekten tuhaf.

ben de konuşmaktan ziyade mesajlaşmayı seviyorum çünkü uygun olduğunda mesaj atabilirsin söylemek istediğin bir şeyi söyleyebilirsin ama konuştuğunda uygun zaman kollaman gerek, her şeyi konuşmaya sığdırmak demek. illa sesini duymak istiyorsan ararsın ama taraflardan biri toplum içinde okulda/işte/evde ise mesajlaşmak konuşmaktan daha rahat oluyor. günde 1-2 mesaj ise tamamen iletişimsizlik bana göre. günaydınla iyi geceler desen hop iki mesaj oldu. :27: mesaj yazmaktan hoşlanmayanlar ise günde 1-2 konuşmayla bayağı bir iletişimsiz kalıyorlar bana göre. tabii evliler için durum farklı. günün yarısını aynı evde geçirdiğin kişiyle zırtbırt mesajlaşmasan da olur. :31:

belli bir mesaj sayısı verebilmemiz imkansız tabii burdan ama 8 ay olmus ilk zamanlardaki gibi gece yarılarına kadar
olmaz ama bana da anormal geldi gunde 2 msj. isten gucten gun ıcerısınde fırsat bulamıyor olabilir erkek arkadasın,
ama yemek molası sigara molası vs de mi vermiyor? ya da ne bileyim eve gidince en azından arasa bi sure konussanız,
telafi eder msj sevmiyorsa bile ilgilendigini gosterir.
isteklerini dile getir bence guzel bi dille. millet soyle boyle msjlasıyor seklinde degil de,
"ben seni merak ediyorum. sen beni etmiyor musun,konusmak,anlatmak istedigim seyler oluyor" filan diye baslayabilirsin sanırım.:31:

Bence mesajlaşmak çok da önemli değil ben bile eşimle bir kere ne sevgiliyken,ne nişanlıyken,ne de evlendiğimizde mesajlaşma gibi birşey olmadı çünkü sevmiyoruz ikimizde...Telefonda konuşmak daha iyi ve anlaşılır geliyor bize...Siz daha önce sabahladığınızı söylüyorsunuz bu mesajlaşarak mı oluyordu? Eğer öyleyse ve şimdi azalma varsa bir sorun var demektir...

Evet önceden sabaha kadar mesajlasirdik. Gerci o zamnlar cok yogun degildi şimdi daha yoğun. Şimdi ise en fazla bir saat sürüyor. Acaba her aradığında her mesajj attiginda cevap verdiğim için mi bu hale geldik ? Ne bileyim ya kızlar ben naz yapmayı pek bilmiyorum galiba annem de öyle söylüyor daima

Back
X