• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ben mi takıntılıym yoksa bu gerçekten anormal mi

3yıldır iliskim var, haftada 1 ancak mesajlasırız.

eleştirmeden önce sorayım, bunu kafanıza taktıgınıza gore baska herhangi bir sekilde iletisim kurmuyor musunuz?

Hayır başka bi şekilde iletişim ancak müsait olursa arıyor yirmi dk falan konuşuyoruz ne bileyim ya kendimi henüz bir yılı doldurmamış bi kiz olarak değil de on yıllık evli gibi hissediyorum. Onlar bile daha cok konuşurlar çok zoruma gidiyor çok :/

Sevgilinin karakterini bilmediğimiz icin nasıl yorum yapacagım tam olarak emin degilim. Mesela kendisi üsteki arkadasın dediği gibi belki sevmiyordur mesajlasmayi. Veya cok yogun çalışıyordur. Bunları bilmiyoruz.
Ama ilk ben mı sorayım soruna cevabım denge olur benim. Yani hep sen sorma. Birde bununla ilgili konuştun mu onunla hic ?

Bi.iki kez konuştum ama bi kaç gün daha sık aradı sonra yine ayni. Benim geri çekilmeyi naz yapmayı öğrenmem lazım.

Hanımlar bi ilişkim var 8aylik . Ve biz günde sadece bir ve cok nadiren de iki defa mesajlaşıyoruz. Sizce bu normal mi . Ya da benimle ilgilenmiyor umursamiyor mu?

Ilk başlarda sabahlardik simdi yarım saatlik bi saatlik mesajlaşmalar var sadece.
Bide o atmadan hep ben mi sormalıym onu ?
Ben bu konuda inanılmaz derecede hassas bi insanm hemen sevilmedigimi düşünmeye başlıyorum.

Abartıyor muyum bilemedim
Bi akıl verin lütfen ne yapmam gerekiyor ?

bence biraz abartıyorsun sevgilinin sana göndereceği mesaj sayısı ile sana olan sevgisini ölçemezsin bazı kişiler mesaj yazmaktan hoşlanmazlar ilişkinin başlarında daha fazla mesajlaşmanızın nedeni henüz birbirinizi tanımadığınız için günlük ruitnlerinizi bilmediğiniz için bunlarla ilgili mesajlaşmalardan dolayıdır. ancak sevgiliniz artık sizi tanıyor herhangi bi saatte ne yaptığınızı biliyor ama artık hal hatır sormak için günde bir iki mesaj atıyor gayet normal bir durum bu.

İlk başlarda sabaha kadar telefonda konuşup şimdi sadece sizin hatırlatmanızla 1-2 kez mesajlaşmanız sizi rahatsız etmiş. Beni de ederdi doğrusu, 8 aylık bir ilişki çok eni henüz cicim ayları...
Yüzyüze ne sıklıkla görüşebiliyorsunuz? Eğer onda da azalma varsa tesadüf değildir durum, bir problem vardır elbet. Eğer ilk başlardaki kadar sık görüşüyor ama sadece telefonla iletişim kurmuyorsanız çok ta önemli olmayabilir.

Bazı şeyler yapı meselesi.. Gerçekten hoşlanmıyor olabilir ya da işleri çok yoğundur.. Biz de eşimle mesajlaşırız ben iş ortamında telefonla konuşmayı sevmem.. Ne başkasını rahatsız etmek isterim ne de bizim konuştuklarımızı (sıradan şeyler olmasına rağmen) duymalarını isterim.. Yapım böyle.. E çalışırken de ne kadar mesajlaşılabilir ki? Dikkatini işe vermek gerekiyor.. İnsanı düşününce rahatsız ediyor belki ama fırsatını bulunca arıyormuş sizi konuşuyormuşsunuz.. Bence değer vermediğinden değilde fırsat bulamadığından.:31:

Ben bu konuda cok hassasim...
suan nisanliyiz 3 ay oldu, ama degisen birsey yok hatta
Daha fazla oldu , mesajlasmalarimiz telefonlasmalarimiz.

saat basi sesinj duymadan yapamiyorumm
Oda öyle ama ben aramassm o arar....
biyle alistik , bazen sessiz kaldimi hemen moralim bozulur
huzursuz olurum...

sizin durum anormal gibi geldi bana ..
eger sadece gunde 2 mesajsa ve telefonlasmiyosaniz..
gercekten tuhaf.

erkekler saat başı konuşmaktan çok hoşlanmazlar şimdi sizi kırmamak için size uyum sağlamaya çalışıyor olabilir bence bu kadar abartmaya gerek yok saat başı biri beni arasa sinir olurum ben. herşey kararında güzel biraz kendinizi özletmeyi ve merak ettirmeyi bilin böyle yaparak adamın sizi merak etmemesine neden olursunuz

bence anormal bir durum 1 yıl dolucak nerdeyse ilişkimde ama hala arar sorar sürekli resim mesaj konum ne varsa atar:1:

koca bi gün geçiyor 2 mesajda neyi konuşabilirsiniz ki çok sinir bozucu olur

Önceleri çok konuştuğunuzu söylemişsin durum şimdi bu halde geldiyse bence de anormal. :31:

İlk başlarda sabaha kadar telefonda konuşup şimdi sadece sizin hatırlatmanızla 1-2 kez mesajlaşmanız sizi rahatsız etmiş. Beni de ederdi doğrusu, 8 aylık bir ilişki çok eni henüz cicim ayları...
Yüzyüze ne sıklıkla görüşebiliyorsunuz? Eğer onda da azalma varsa tesadüf değildir durum, bir problem vardır elbet. Eğer ilk başlardaki kadar sık görüşüyor ama sadece telefonla iletişim kurmuyorsanız çok ta önemli olmayabilir.
4 saat mesafeli şehirde olduğumuz için ayda 2. 3 defa görüşüyoruz

bence biraz abartıyorsun sevgilinin sana göndereceği mesaj sayısı ile sana olan sevgisini ölçemezsin bazı kişiler mesaj yazmaktan hoşlanmazlar ilişkinin başlarında daha fazla mesajlaşmanızın nedeni henüz birbirinizi tanımadığınız için günlük ruitnlerinizi bilmediğiniz için bunlarla ilgili mesajlaşmalardan dolayıdır. ancak sevgiliniz artık sizi tanıyor herhangi bi saatte ne yaptığınızı biliyor ama artık hal hatır sormak için günde bir iki mesaj atıyor gayet normal bir durum bu.

Haklısınız çok doğru

Bazı şeyler yapı meselesi.. Gerçekten hoşlanmıyor olabilir ya da işleri çok yoğundur.. Biz de eşimle mesajlaşırız ben iş ortamında telefonla konuşmayı sevmem.. Ne başkasını rahatsız etmek isterim ne de bizim konuştuklarımızı (sıradan şeyler olmasına rağmen) duymalarını isterim.. Yapım böyle.. E çalışırken de ne kadar mesajlaşılabilir ki? Dikkatini işe vermek gerekiyor.. İnsanı düşününce rahatsız ediyor belki ama fırsatını bulunca arıyormuş sizi konuşuyormuşsunuz.. Bence değer vermediğinden değilde fırsat bulamadığından.:31:

Evet fırsati olmuyor ama ben o eskiden her an mesaj atan benle mesajlaşirken uyuya kalan erkeği çok özlüyorum.

Evet fırsati olmuyor ama ben o eskiden her an mesaj atan benle mesajlaşirken uyuya kalan erkeği çok özlüyorum.

ilk zamanlarda insanda birbirinin tanımanın heyecanı daha fazla oluyor sanırım.. İlk günkü gibi devam eden ilişkiler illaki vardır ama çoğu zamanla daha az mesajlara görüşmelere bırakıyor yerini..
bence alın karşınıza konuşun belki ailevi bir konu vardır kafasını kurcalayan ya da iş yeriyle ilgili bir problem. anlatamadığı kendine sıkıntı ettiği bişeyler varsa o yüzden de kendini geri çekmiş olabilir. biz iyi ihtimalleri düşünelim iyi şeyler olsun. :31:

ilk zamanlarda insanda birbirinin tanımanın heyecanı daha fazla oluyor sanırım.. İlk günkü gibi devam eden ilişkiler illaki vardır ama çoğu zamanla daha az mesajlara görüşmelere bırakıyor yerini..
bence alın karşınıza konuşun belki ailevi bir konu vardır kafasını kurcalayan ya da iş yeriyle ilgili bir problem. anlatamadığı kendine sıkıntı ettiği bişeyler varsa o yüzden de kendini geri çekmiş olabilir. biz iyi ihtimalleri düşünelim iyi şeyler olsun. :31:

Haklısınız konuşmayı denemeliyim

sana olan sevgisinden şüphen yoksa böyle şeylere takılma benimde eşim önceden durmadan mesaj atar arardı ama ben pek sevmezdim mesaj atıp aramayı hatta oda hep trip atardı ben aramasam sen aramıyosun mesaj atmıyosun diye hala öyle bugün niye aramadın etmedin tamam arayıp naptın nasılsın diye soruyorum ama saatlerce uzun uzun konuşmayı sevmiyorum. Mutlaka erkek arkadaşında öyledir oyüzden boşver sıkma sen canını

Bu durum kişiye göre değişir.
Bende eşimde sık sık laf olsun diye konuşmayı mesajlaşmayı sevmeyiz.
Ama kimiside hıçkırık tutsa haber vermeden edemez, günün uyumadan geçen her saatinde haberleşir.
Bence çok takılmayın tabiatı böyledir.
Hee yok ben böyle istemem sürekli arasın sorsun derseniz bu adam sizin için doğru adam değil.

bi telefon hattı firmasının reklamı var bi sesini duyim dedim diyor reklamlarda eşim her izlediğimizde birgün bana bu lafı söylemedin bi kerede ben aramadan ara msj at ne olacak diyor.
yapamıyorum bu onu sevmediğim anlamına gelmiyor sadece ortada birşey yokken aramak saçma geliyor akşam beraberiz nasılsa ama nişanlıyken felan öyle değildi sürekli msjlaşırdık konuşurduk ama gene o istiyor die msjlaşmasakta benim için sorun olmazdı insanların yapıları farklı bence üzmeyin o yüzden kendinizi belki erkek arkadaşınızında hoşuna gitmiyordur konuşmak msjlaşmak bu sevmediğini göstermez ki..

erkekler saat başı konuşmaktan çok hoşlanmazlar şimdi sizi kırmamak için size uyum sağlamaya çalışıyor olabilir bence bu kadar abartmaya gerek yok saat başı biri beni arasa sinir olurum ben. herşey kararında güzel biraz kendinizi özletmeyi ve merak ettirmeyi bilin böyle yaparak adamın sizi merak etmemesine neden olursunuz

Ben aramasam o arar , ben aramiyorumki saat basi ..
aramadigim zaman ariyo neden aramadin niye yazmadin diye
sitem ediyor .. biz hic SIKILMADIK bu durumdan ...
SIKILICAK birseyde yok aslinda ... bugune kadar hic bir sorun cikmadi
Bu yuzden aramizda ....

Back
X