sizce ben mi yanlış yaptım?

yagmurlum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
6
0
36
İstanbul
merhaba,
3 yıldır süren bir ilişkim var. birlikte yaşıyoruz. erkek arkadaşım eskiye göre bana çok ilgisiz. örneğin yıldönümümüz için ilk yılımızda sürpriz yapmıştı geçen sene ben yaptığımda bütün gün arkadaşlarıyladı ve akşam yorgun geldi hediyeme bile doğru düzgün bakmadan yattı. bu sene yıldönümümüzde bi arkadaşımız vesile olmasa sıradan bi gün gibi geçiricektik. sıradan ikii arkadaş gibiyiz. güzel bi söz pek söylemez genelde adımla hitap eder. sürprizi, hediyeyi geçtim çiçek bile koparmıyo üstelik en sonunda açık açık istememe rağmen. eskiden daha duyarlıydı. sürekli gelecek planları yapıyor. ama benim şuan neler istiyebileceğimi düşünmüyor. sürekli evliliğimizin nasıl olacağının, çocuklarımızı nasıl yetiştirceğimizi bile düşünüyor. fakat ilgisiz. üstelik hala evlenme teklifi etmedi. onunla rahatlıkla konuşup dertleşebiliyorum. bütün bunları ima ederek çok kez konuştum fakat hiç bir değişme yok. artık isteklerimi söylemekte istemiyorum. bi anlamı kalmadığını düşünüyorum. onun üzerine çok düştüğümden böyle olduğunu düşünüyorum. yani kovalayan ben oldum galiba. şimdi daha soğuk davranıyorum. bu seferde 'noluyo sorun ne diyo' açıklayamıyorum. şimdi bu durumu nasıl düzelteceğimi hiç bilmiyorum. sanki 20 yıllık evli gibiyiz. hiç heyecan yok. ondan soğumaktan korkuyorum. işin içinden çıkamadım. yardımlarınızı bekliyorum. okuduğunuz için teşekkürler.

merhaba,
3 yıldır süren bir ilişkim var. birlikte yaşıyoruz. erkek arkadaşım eskiye göre bana çok ilgisiz. örneğin yıldönümümüz için ilk yılımızda sürpriz yapmıştı geçen sene ben yaptığımda bütün gün arkadaşlarıyladı ve akşam yorgun geldi hediyeme bile doğru düzgün bakmadan yattı. bu sene yıldönümümüzde bi arkadaşımız vesile olmasa sıradan bi gün gibi geçiricektik. sıradan ikii arkadaş gibiyiz. güzel bi söz pek söylemez genelde adımla hitap eder. sürprizi, hediyeyi geçtim çiçek bile koparmıyo üstelik en sonunda açık açık istememe rağmen. eskiden daha duyarlıydı. sürekli gelecek planları yapıyor. ama benim şuan neler istiyebileceğimi düşünmüyor. sürekli evliliğimizin nasıl olacağının, çocuklarımızı nasıl yetiştirceğimizi bile düşünüyor. fakat ilgisiz. üstelik hala evlenme teklifi etmedi. onunla rahatlıkla konuşup dertleşebiliyorum. bütün bunları ima ederek çok kez konuştum fakat hiç bir değişme yok. artık isteklerimi söylemekte istemiyorum. bi anlamı kalmadığını düşünüyorum. onun üzerine çok düştüğümden böyle olduğunu düşünüyorum. yani kovalayan ben oldum galiba. şimdi daha soğuk davranıyorum. bu seferde 'noluyo sorun ne diyo' açıklayamıyorum. şimdi bu durumu nasıl düzelteceğimi hiç bilmiyorum. sanki 20 yıllık evli gibiyiz. hiç heyecan yok. ondan soğumaktan korkuyorum. işin içinden çıkamadım. yardımlarınızı bekliyorum. okuduğunuz için teşekkürler.

ben de 1 yılda bu hale geldim evlilikde bişeyi değiştirmiyor keşke birlikte yaşasaydık diyorum o zmn daha kolay olrdu çekip gitmesi bide extra kaynana sorunu var bende... bunu okuyunca kendi hayatımı gördüm sanki seninki en azından ilk yıldönümünüzde bişi yapmış benimki ilkini bile unuttu bacım sen yine şanslısın :D

gerçekten mi yani ilişkilerde tecrübesizim. ve aklımda uzun süredir bu soru var ayrılırsak bi daha kimse olmaz gibi düşünüyorum. bu zamana kadar ayrılığı hiç düşünmemiştim. bide kilolu biriyim benden soğumuş olabiliir mi diye düşünüyorum? kafam çok karışık :(

Ayrı evlerde ve dip dibe yaşamanın getirdiği kaçınılmaz durumlar. Bence bir süre arkadaşınızda ya da ailenizin yanında vs kalın. Birbirinizi özleyin. Mesela 2 hafta ayrı evde yaşadınız. Sonra süpriz yapın bu gece beraber kalalım diyin. Yemek&Film vs :16: sonra ertesi gün tekrar gidin. Yani o sizin yoklugunuzu istemeyecek duruma gelsin. :34:

aslında bunu düşünüyorum. evlerimiz yakın ve genelde o bana geliyor. o yüzden ona git demek herseferinde bi bahane uydurmakta çok zor oluyor açıkçası:(

merhaba,
eskiden daha duyarlıydı. sürekli gelecek planları yapıyor. ama benim şuan neler istiyebileceğimi düşünmüyor. sürekli evliliğimizin nasıl olacağının, çocuklarımızı nasıl yetiştirceğimizi bile düşünüyor. fakat ilgisiz. üstelik hala evlenme teklifi etmedi. onunla rahatlıkla konuşup dertleşebiliyorum. bütün bunları ima ederek çok kez konuştum fakat hiç bir değişme yok. artık isteklerimi söylemekte istemiyorum. bi anlamı kalmadığını düşünüyorum. onun üzerine çok düştüğümden böyle olduğunu düşünüyorum. yani kovalayan ben oldum galiba. şimdi daha soğuk davranıyorum. bu seferde 'noluyo sorun ne diyo' açıklayamıyorum. şimdi bu durumu nasıl düzelteceğimi hiç bilmiyorum. sanki 20 yıllık evli gibiyiz. hiç heyecan yok. ondan soğumaktan korkuyorum. işin içinden çıkamadım.

canım uzun süreli ilişkilerde böyle durumlar olabiliyor. ilişkinin 3. senesi en önemli senedir derler,ani kişilik değişiklikleri,duyarsızlık,bir anda tekrar aşık olmak gibi şeyler yaşanması normalmiş.bence biraz geri çek kendini. benim ilişkimde de aynı şey olmuştu beyfendi duyarsızlaşmıştı öyle ki yıldönümümüzü unutmuştu hayvan! bende burnundan fitil fitil getirmiştim tabi :) dediğim gibi biraz geri çekil bırak o değerini anlasın sus mesela,merak etsin ne olduğunu. içinden geçenleri pat diye söyle saklama hiç...eskisi gibi değiliz de mesela özlediğin şeyleri söyle,gelecekten konuşmanı istemiyorum de...içindekileri anlat bence :)

evli olsanda durum bundan farklı olmayacaktı canım.erkeklerin çoğu böyle belli bir zaman sonra ilgi alaka romantiklik hepsi ya bitiyor yada çok azalıyor.çözümü var mı bence yok erkekler odundur onları yontması da çok zor

ay evet işte bunların hepsi onda var. bende duymuştum 3. sene tehlikesini korkuyorum açıkçası eski sevgilimdende 3 sene sonra ayrılmıştık. 2 haftadır soğuk davranıyorum. hiç oralı değil oda aynı davranıyor. sanki ben bişey yapmışım gibi. sonumuz hayır olsun bakalım n'olcak.

evli yada birlikte yaşansın kadın erkek ilişkilerinde ki birincil sorun bana göre; kadının kendi yaşamına dair çok fazla taviz verip " erkeğe değer verme" oranını abartması:ssz:
onlara çoğu zaman vazgeçilmez olmadıklarını anımsatmıyoruz,kaybetme korkusu yaşamadan çoğu" sahibinim" şeklinde yaklaşıyorlar..av-avcı modundan uzaklaşılıyor...erkekler çünkü her daim bir parça gizem peşinde koşmak istiyor..kadının bakımlı olanı makbuldur bana göre,sizi tandığında da kiloluydu sanırım...çoğu zaman bu görünüşteki bir nedendir:34: tabi ki fit olmak,boyun kiloya olan oranı bir kadın için olduğu kadar erkeğin beğenisini kazanmak için de önemlidir fakat başlı başına bir unsur olduğunu düşünmüyorum..zira ben,ülkemde erkeklerin pek çoğunun bakımlı olmadığını biliyorum:19: sırf ben değil sanırım herkes bunu görüyordur:31:

3 senelik iliskide beraber yasamak cok anlamsiz veraber yasamak anlamsiz sen onun elinin altindasin evlenme teklifi etmez bence ailenin yaninda yasa

canım kaç yaşındasınız?3 senelik bir birliktelik çok uzun olmuş .bu tarz ilişkileri duyunca uzun süreli ben erkeğin oyaladığını düşünmeye başlıyorum .çünkü yaşınız müsaitse 3 sene olmuş evlenmeniz gerekir ,evlilikten kaçmayabaşlamış gibi geldi bana kendini soğutmaya çalışıyor sanki .neyse bence sen al karşına konuş böyle kaç kovala oynama .çocuk değilsiniz birlikte yaşadığınıza göre .bence konuş senin sorunun ne de ?olmayacaksa sende yoluna bak boş yere senelerini feda etme sana yazık olur ,ciddi niyeti varsa adım atsın artık .3 sene çok uzun bir zaman insnalar bir sene içinde evleniyolar genelde .

bişey diyim mi..bu ''kaçan kovalanır'' sözü gerçekten çok doğru.kendinni ondan saklarsan seni merak eder sana daha çok değer gösterir.onu bikaç gün arama bak nasıl arıyo seni :37: benim bi sevgilim vardı hep ondan kaçıyodum mesajlarına cevap vermiyodum.çok ilgileniyodu benimle merak ediyodu falan :47: ..ama çok fazla da naz yapma fazla naz aşık usandırır.tam ortasını bul. :49:

Back
X