Sizce ben suçlumuyum?...

y_yazyagmuru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
97
0
86
37
Çanakkale
selam kızlar bir problemim var umarım yarımcı olursunuz.
erkek arkadaşım hiç olmuyacak bir şeyden sorun yarattı.
facebook hesabımı kapatmamı istiyorum,oysaki ben arkadaşlrımla haberleşmek açısından bunda bir sakınca görmüyorum.
kapatana kadar tepkisiz kalıcam sana dedi. ve ne arıyor nede mesaj atıyor..
söylermisniz benim herhangi bir yanlışm varmı? kapatmak istemememdede hiçbir art niyet yok ama o ısrarla kapatmamı söylüyor.
ne yapıcağımı bilmiyorum.kendimi baskı altına alınmış hissetmekte istemiyorum..
:s
şimdiden sağolun ..

sımdı kabul edıp kapatırsan ılerde her ıstedıgı seyı tepkısız kalarak cozmeye calısacaktır..hem ne sert bır tavır dedıgım dedık bırı galıba, ben olsam sırf o ıstıyor dıye kapatmam..

cnm sen onun nikahlı eşi değilsin.tabiki istemediğin birşeyi asla yapma.en azından mantıklı gelmiyorsa yapma.bir kere ipleri verirsen bir daha geri alamazsın.kötükedihüso

şu facebook her ilişkiyi her evliliği sarsmaya başladıya ne illet şeymiş...

peki kapat demesnin sebebi ne yani ordaki arkadaşlrınımı gördü hoşlanmadığı şeylermi oldu yada ordaki yazıştığınız mesajları veya fotoğraf altındaki yorumlarımı okudu yani SEBEBİ NE?

hiç kimseden emir almadım,eşimden de,
benden sadece ricada bulunur,o da gerekçelidir hep.
ricası benim mantığıma uyarsa yerine getiririm,
uymazsa kendi bildiğimi yaparım.
(bu zamana kadar hiç normaldışı bir ricası olmadı gerçi)
ben kendimi bilen bir kadınım,kimsenin uyarısına
ihtiyacım yok.
size bunu neden söyledim?
bu dawranış biçimini tawsiye ederim.
zira tecrübe ile sabit,oldukça keyifli,mantıklı we sewgi dolu bir ewliliğim war..
kimsenin gerekçesiz keyfiliğine maruz kalmayın.
eminim doğru-yanlışı ayırt edebilecek beyin gücünüz wardır.
neden yönlendirilmeye müsade edesiniz ki o zaman?

bu erkeklerin hepsi aynı kendileri üye olur bizi yapmazlar . Atmazsa sende atma takma kafana eğer seviyorsa güvensin biraz hiçte attan alma bir kere yüz verdin mi tepene çıkarlar unutma bunu canım

ben olsam kapatırdım ne yalan söyliyim
istediği şey ailemden, işimden v.s vazgeçmek değil ki facebooktan vazgeçmek...kıskanmış demek ki birilerinin size ulaşması fikri rahatsız etmiş onu

hepinize çok tşk ediorum fikirlernz içn.
bnde kendi kararlrımı werebilen bir insanım ki bunun bilincindeym emirle bişeyler yapılamayacıında farkındayım.
ama o kendisine gçre haklı olduğunu düşünüyor bende haklıyım bunu biliyorum .
bu nereye kadr böyle süreck bilmiyorum.

bahsettiğin durumda suç yada suçlu diye birşey yok bence ...
erkek arkadaşın senin yaşam alanına iznin olmadan, kendi egoizmleri için kısıtlama getirmeye çalışıyor..
ve bunu anlayış içerisinde değilde, diktatörce yapmaya çalışıyor..yapıyor..
esas olmaması gereken bu.. ama suç değil..
facebook hesabını kapatmanı istiyorum..yoksa yokum.. gibi afedersin cahilene bir düşüncesi var ise erkek arkadaşının...
bu yalnızca facebook..
sanal bir olgu.. facebook konusu ile fikirlerini sana dikte etmeye çalışıyor ise, ya ilişkini gözden geçir derim, yada
"senin yaşam alanına, sen izin vermeden/kabul etmeden karışmaması gerektiği" gerçeğine inanmasını sağla erkek arkadaşının..
sanal...yani görünmeyen için böyle uçarı davranışlarda bulunan....
real için,, tahayyül edilemez gibi geliyor...

bir orta yolu vardır.. söyler..istediğini belirtir..istersen kabul edersin, istemezsen etmezsin.. o da fikrine saygı duyar.. ne demekmiş tepkisiz kalıcam!..
bence esas sen tepkisiz kalmalısın bu davranışına! ..

ben olsam kapatırdım ne yalan söyliyim
istediği şey ailemden, işimden v.s vazgeçmek değil ki facebooktan vazgeçmek...kıskanmış demek ki birilerinin size ulaşması fikri rahatsız etmiş onu

Benimde facebook hesabım vardı ilişkimizin ilk zamanlarında kapatmamı istedi kapattım hiç birşeyde kaybetmedim aksine mutlu ettim onu..Bende istemezdim sevgilimin facebook netlog gibi sitelerde üyeliği olsun..

ben o kadar kötü bakmıyrum olaya canım yaaa...
benim eşimde çok zor kabul etti hee bu benim eşim ama sende eğer ciddi düşünüyorsan zıtlaşmadan ortak bir yol bulun bence..
mesela benim profilim gizlidir,sizde öyle yapın sana arkadaşlarının haricinde yazan ve seni bulan olmaz...
ben o kadar katı bakmıyorum bu olaya...sevdiği için sizi istememiş olabilir....
teknolojinin aranızı açmasına izin vermeyin bence.....
sevgiler kolay kazanılmıyor.
..

aaoom böyle inatlaşarak bir ilişki yürütemezsiniz ama kısır bir döngüdür bunun sonu
sonra sen ondan bişey istersin o yapmaz sen küsersin sonra o, sonra sen, o, sen vs vs vs
bigün ikinizde sinirden çatlarsınız...
yarattığınız bu ya ben ya o mantalitesi size zarar verir...
adam kötü bir şey söyylememiş sevdiği için ve kıskandığı için böyle söylemiş..
bunu boyun eğmek olarak algılamamalısın bence konuşarak orta yol bulabilirsiniz...
ama mutlaka bir orta yol bulun çözümsüz kalmasın..

ben bu adamı seviyorum aman kırılmasın diyor dediğini yapacaksan herzaman isteklerini bu yolla yaptıracağından kuşkun olmasın.kıskanç erkekle yaşamak çoook ama çoook zorr.

sende kapatmamak için facebookum zaten dışardan bakmalara kapalı resimlerimi zaten beni hayatlarında görmüş/görecek olan insanların görmesinde bir sakınca görmüyorum diyebilirsin.

onun gösterdiği sebep şu cnm
''ben elalemin insanalrının senin resimelrin görmelerini istemiyorum,sana ulaşmalarını istemiyorum ' diyoor..

canım eğer senin face'deki arkadaşların normal hayatta görüştüğün insanlarsa
onlar zaten seni tanımıyor mu zaten görüyor
fotonu görse ne olur?

bazıları gibi enteresan pozların yoksa
normal foto varsa ona bişey demez herhalde
yada sende fotoları kaldır nolcak sanki

bende sanalda resim kullanmıyorum benimkide istemez
face'de de kullanmama.s

benimde var facebook hesabım. ama facebook dediğimiz yer insanların eski arkadaşlarını bulduğu,onlarla paylaşım içine girdiği bir site değil mi? yoksa sadece ben mi bu amaç kullanıyorum?

gerçi bizim erkeklerimizde sorun var her siteyi arkadaşlık sitesi sanıp üye oldukları için bu siteyi de onlardan sayıp kendileride üye oluyorlarsa bu yüzden oluyorlar....

tatlım eğer kıskanç değilsen yani bu tür konular da karşılıklı fedakarlıklar da ve tavizler de bulunmayacaksanız bence kabul etme.

kıskançlık ancak karşılıklı olursa tahammül edilebilir olur.

böyle egoist erkeklere sinir oluyorum, tepkisiz kalacakmış, sevsinler
kadınlar üzerinde hakimiyet kurmayı çok seviyorlar, şimdiden başlamış, yavaş yavaş alıştırayım hesabı
kimsenin demesiyle mantığıma uymayan bir şey yapmam, eşim bile olsa
zamanında anam babam karşmadı, bu erkeklere noluyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…