Sevgilim benden uzak bu aralar kavga ettiğimde de de bana sıkıntılarım var kötüyüm bi süre böyle üzerime gelme diyor bi kaç gün önce beni bi kız aradı sevgilin senden sıkılmış bu iş uzun sürmeyecek dedi çok Ağladım anlattım diyor ki sen niye herkese inanıyorsun küfürler etti kız için ama wp ye instagrama faceye giriyor bişeyler paylaşıyor Arkadaşlarımla konuşuyorum diyor bende madem öyle bana niye yazmıyorsun diyorum o da sen yazsan cvp verirdim diyor beni sevmiyorsun diyorum çok seviyorum her dakika senin olsun istiyorum ama bu aralar beni anla diyor ben istiyorum diye Üniversiteye yazıldı hemen orda okuyacak kızlar takip edilmiş bir Sürü kız var takip ettiği bana diyor ki Arkadaşımın bi çok sevgilisi var o yapıyor o Konuşuyor merak etme ben bişey yapacak olsam senin ruhun duymaz öyle internet ortamından senin görebileceğin yerden yapmam Diyor yemin ediyor seni çok seviyorum diye ama seven insan her ne olursa olsun ilgilenmez mi ilgilenmiyorsa da kimseyle konuşmaz internette durmaz kavga edip söyleyincede üzerime gelme diyor sizce aklını karıştıran birileri mi var çok kötüyüm bu bikaç gündür onun yüzüne uyuyamıyorum ağlıyorum sürekli ruh halim iyi Deil sizce ne yapmalıyım