Sizce benı kullanırmı?

Sizi görmek isteyen sizin yanınıza gelir ayağına çağırmaz. Ayrıca kullanmak hoş bir sözcük değil. Neyi ifade etmek istediğinizi anladım ama sizin rızanız olmadan kimse size bir şey yapamaz. Yaparsa bu zaten tecavüz, taciz vb durumdur.

Futbolcuların geneli eğitimsiz ve kültürsüz insanlar. Popülerlik ve parayla her seyi elde edebileceklerini sanıyorlar. Bunu sanma nedenleri de sizin gibi kadınlar.
Kendinizi kimseye kukla etmeyin.

Eee hukuk ya da tıp fakültesi mezunu adam niye top peşinde koşsun😁

Selam arkadaşlar sıze bir konuda fıkır danışmak ıstıyorum İnstagram üzerinden bana bır kişi mesaj attı futbolla ılgısı olan yada kocası nişanlısı abısı izleyen bırı varsa muhtemelen bu kişiyi tanıyordur. Fazla 400 500 bın takıpcısı olan aşırı ünlü bıri degıl yanlış anlamayın ama milli maçlarda oynuyor ole soyleyım suan benı sureklı kendı yaşadığı ve karıyerını sürdürdüğü yere çağırıyor tanışmak ıstıyormus elının altında 40 tane ıstese olur ama ısrarla görüşmek ıstıyor sızce benı kullanıp atacakmı ? Napmalıyım gelmemı istedıgı yer uçakla 3 saatlık bır yer herseyını ben karşılamaya hazırım dıyor bıde napım sızce akıl verın lütfen artı çocuk benden 3 yaş küçük ben 25 o 22 yasında
Kullanıp atacak mi ne ya? Yaşadığı şehre gidip hemen kullandirmaya hazırsı yani

Back
X